27 Şubat 2019 Çarşamba

Masa tipi iskele

Masa Tipi (Pano) Kalıp İskelesi. Panoların ana dikme parçaları x mm. Pano Tipi Kule İskele Sistemi. Ağır ve hafif tip olarak projeye göre üretilen: köprü, viyadük, iş merkezi inşaatları gibi yüksek ve ağır betonlu işlerde döşeme ve kiriş kalıbı taşıyıcı sistemi olarak kullanılır.


Masa tipi iskele

Az sayıda elemanlardan oluşması, iskele kurulumunun kolay ve hızlı olmasını sağlar. Diyagonalleri döşeme yüklerine göre projelendirilen farklı ölçülerde imalatı yapılmaktadır. H çerçeveler diyagonaller ve bağlantı elemanları ile H çerçeveli masa döşeme kalıpları olarak kullanılır. Kalıp iskelesi uygulaması sayesinde büyük yüksekliklerde ve ağır yüklerde rahat kullanım kolaylığı sağlar. Standart elemanlardan oluştuğundan kurulumun hızlı ve kolay olmasını sağlamaktadır.


Merdiven kulesi uygulaması sayesinde derin ve yüksek çalışma alanlarında güvenli ve emniyetli çalışma imkanı sağlamaktadır. Kovanlı Kule Tipi Taşıyıcı İskele sistemleri herhangi bir bağlantı aparatına (kama, pim, fincan vs.) ve dolayısıyla çekiçle. Teleskobik Dikme Direkler. Malzemleri alım ve satımı. Sistem ana çerçeve ve ana çerçeveleri birleştiren çapraz elemanlardan oluşur.


Sistem az sayıda ve standart elemanlardan oluşmaktadır. Bu da kurulumun çok kolay ve hızlı olmasını sağlar. Döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılır.


In areas where the interspaces of the floor-beams are small, the table type heavy load formwork system offers an excellent solution. Ana çerçeve elemanı ile diyagonal (çapraz) bağlantı elemanlarından oluşur. SKELE VE KALIP SİSTEMLERİ Katalog. Sistemin ana elemanı olan çerçeveler, çapraz elemanlarla birbirine bağlanır. Köprü, viyadük ve iş merkezi inşaatları gibi yüksek ve ağır yüke sahip projelerde döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılır.


Masa tipi iskele

Vinç kullanılan şantiyelerde ise kalıplar panel veya masa halinde modüllerden teşkil edilir. Vinç kapasitesini aşmayan boyut ve ağırlıkta mümkün olduğu oranda standardize edilmiş modüllerin planlanması verimi artırır ! E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kiralık döşeme kalıbı iskelesi, ağır yük masa iskelesi. Kiralık ayarlı kolon, tek yüzlü tek taraflı, tırmanır perde, duvar, beton kalıbı.


Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Nulla non augue ut mi mollis eget id arcu. Zemini teraziye almak için alt ayar milleri, döşeme ve kiriş altını teraziye almak için yollu veya U başlıklı üst ayar milleri kullanılır. Kamalı Flanşlı Tip İş iskelesi kurulum kılavuzumuz. Kurulması hızlı ve kolaydır.


Masa tipi iskele

Anadolu Anka İskele Kalıp Sistemleri, sektörde proje sürelerinin kısalması ile ihtiyaç duyulan, iskele kiralama konusunda her geçen gün gelişen kiralık iskele kalıp sistemleri ile kiralama hizmeti de vermektedir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Alt ayar milleri çerçevelere kriko maşası ile birleştirilir.


Diagonaller ise çerçeveler üzerinde bulunan kilitli pimlere geçirilerek alt parça da oluşturulur. Alt ve üst parçalar pim ve kopilya vasıtasıyla birbirine bağlanarak masa tipi iskele tamamlanmış olur. MODÜLER KALIP SİSTEMLERİ. Satılık ve Kiralık İskele Kalıp Üreticileri Ortak Platformu. H Tipi Güvenlikli İskele.


Bir modül iskele masa ve bir çerçeveden oluşur. Portisan İskele Kalıp markası masa kalıbı ve endüstriyel kolon perde kalıpları. Projeye göre özel olarak imal edilir.


H- Tipi , Cuplock, Kamalı, Kovanlı sistemler kullanılarak imal edilir. Teknik Özellikler: Boyutlar ve diğer özellikler projenin ihtiyaçlarına göre özel olarak ayarlanır. TT-FORM masa iskele sistemi tip ana malzemeden oluşmaktadır. Kalıp ve iskele sistemleri üretimi , Güvenlikli iskele sistemleri , Kiralık iskele sistemleri ,. KULE TİPİ (KOVANLI) KALIP İSKELESİ.


TAMER Kalıp ve İskele Sistemleri, Türkiye’nin en büyük iskele ve kalıp kiralık ürün stoğuna sahiptir. Geniş ürün stoğu ile Flanşlı dış cephe iskelesi Norm iskele Cup-lock iskele Çelik kalıp gibi ürünleri birinci kalite Tamer Kalıp ve İskele Sistemleri markası ile talep edilen zamanda istenilen süre boyunca kiralayabilirsiniz. Sistem elemanları standart borulardan üretilir.


H elemanlar istenirse merdivenli olarak üretilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar