14 Mart 2019 Perşembe

Asma tavan kayseri

Dairenizle ilgili bütün çözümleri profesyonel ekibimizle yapmaya hazırız ,alcipan alci boya duvar kağıdı parke kapı tadilat işleriniz hem ekonomik hem kaliteli bir şekilde değiştirmek için hazırız. Fabrikalarımızda üretiyoruz. Alcıpan tavan taş yünü asma tavan alcıpan bölme duvar gergi tavan clipin alımınyum asma tavan layon asma tavan t asma tavan işlerinde hizmet vermekteyiz. Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri. Clip-in Metal asma tavan sistemleri, tavanda hoş bir görünüm sunarak bulundukları alanlara dayanıklılık ve kalıcılık hissi verir.


Asma tavan kayseri

Kamusal alanlarda, hastanelerde, eğitim binalarında sıkça uygulanmaktadır. Normal tavanın daha aşağısında ekstra bir tavan daha yaparak çirkin görünümün önüne geçen bu sisteme asma tavan diyoruz. Alçıpan asma tavan , metal asma tavan , ahşap asma tavan , karolaj tavan sistemleri, lineer asma tavanlar , ledli asma tavan modelleri, gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri, asma göbekler ve daha bir çok farklı ve dekoratif tavan modelleri, saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma.


Aydınlatma, havalandırma, sprinker vb. Evlerde, iş merkezlerinde, hava limanlarında, hastanelerde tavanda oluşacak kötü görüntüleri önlemek için asma tavanlar uygulanmaktadır. Beyaz, ahşap, kahverengi, meşe gibi zengin renk seçenekleriyle her mekana uygulanabilir. Tavan Kaplama Yaşadığımız alanların dekoratif görüntüsünde unuttuğumuz bir kısım tavan kaplamasıdır. Mekanın daha iyi bir görüntüye ve sağlıklı bir yaşam alanı olabilmesi için tavan kaplama ürünlerinin kullanılması gerekmektedir.


Her türlü iç mekan tavan uygulamalarında kullanılır. CMS ASMA TAVAN SİSTEMLER. Bu site Lifos iKobi hazır web sitesi sihirbazı kullanmaktadır.


Kaliteli Ürün, Kaliteli İnsan Anlayışıyla İlerlemekteyiz. Kayseri ve çevresinde kartonpiyer işi yapan ustalar,şirketler ve firmaları tanıtmak amacıyla buradan bilgilendirmeye devam edeceğiz. Kayseri ilinde kartonpiyer ve asma tavan hizmeti verilen bölgeler ; akkışla, bünyan, develi, felahiye, hacılar, incesu, kocasisnan, melikgazi, özvatan, pınarbaşı, sarıoğlan, sarız, talas, tomarza, yahyalı, yeşilhisar bölgelerinde hizmet.


Avin Yapı asma tavan uygulamaları ayrıca ankara dışında tün iç anadolu bölgesi ilçelerine de (kırıkkale, yozgat, polatlı, kırıkkale, konya, kastamonu ve kayseri gibi) asma tavan sistemleri işlerini yapmaktadır. Organize Sanayi Bölgesi Dericiler Sanayi Sitesi 13Sokak. No : Yenimahalle – ANKARA (312) 3- info@avinyapi. Destek sacı, sac ve asma tavan sektöründe; üretiminin en az 50’sini ihraç eden, istikrarlı kalite anlayışı, uygun fiyatları, müşteri odaklı yenilikçi çözümleri ve standart üretimi ile Türkiye’nin önde gelen ödüllü markalarından biri olmak.


Metal Alüminyum Asma Tavan Sistemleri. Layon, Layin ve Clipin Sistemleri; Alçı ve Alçı Levha Ürünleri. Suya Dayanıklı Alçı Levha;. Kocasinan Kayseri +3293.


Asma tavan kayseri

Deckon Asma Tavan Sistemleri 20yılında İstanbul merkez olmak üzere Kayseri ve Mersin bölgelerinde Rockwool bünyesinde bulunan Rockfon Asma Tavan Sistemlerinin distribütörlüğünü alarak faaliyetlerine başlamıştır. L biçimli askı elemanı ile asma tavan montajına uygun bir dubeldir. Paslanmalara karşı çinko (Galvaniz) kaplıdır.


Montaj: Gömlekli dubelde olduğu gibi deliğe tespit edilir, L biçimde sac yerine takılır ve somun sıkılır. Ayrıca banyo dekorasyonlarında asma tavan uygulamaları son dönemlerde oldukça yaygın olduğunu da belirtmek isteriz. Decotime Asma Tavan Sistemleri - Caferbey Mahallesi Bardak Sokak Samanyolu Apartmanı No: 10/A, 380Melikgazi, Kayseri , Turkey - Rated 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar