14 Mart 2019 Perşembe

Suya dayanıklı etiket

Suya dayanıklı etiket

Tüm etiket çeşitleri için baskı ve diğer hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bu dayanım sayesinde şimdiye kadar renkli etiket yazıcılar için zor ve pahalı olan banyo ürünü etiketleri, makine etiketleri. Yapışkanı suya karşı dayanıklı bir etiket türüdür. Bu sayede etiketin baskısı sürtünmelere, yıkamaya ve dış etkenlere karşı dayanıklı hale gelmektedir. Nemli ortamlarda kullanılan ürünler için geliştirilen etiket çeşididir.


Suya dayanıklı etiket

Adedine ve durumun acilliğine bağlı olarak aynı günde üretimi yapılabilir. Suya dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması bakımından tercih edilebilir. Alüminyum etiket özellikle ısının fazla olduğu yerlerde tercih edilir. Isıya karşı dayanıklılığı diğer etiketlere oranla fazladır.


UV baskı yaptığımız tesisimizde Pvc’den pp’ye opak ve şeffaf stickerlardan metalizeye kadar suya ve güneşe dayanıklı ofset baskı yapılmaktadır. Uzun yol ve deniz aşırı nakliyeler için uygun olup silinmez özelliğe sahiptir. Yağ,kir ve ısıya karşı dayanıklıdır.


Deniz ortamında dayanıklı tanımlama olanağı. Bu standart ayrıca yapışkan performansı, baskı kalıcılığı ve aşınma direnci gibi kriterleri de belirler. Her etiket 5cm çapındadır. TL (Kdv dahil) Özelleştir ve sepete ekle. Tasarımınızı görebilmek için lütfen Flash Player yükleyiniz.


Mat pp etikete su ile darbe edip çıkartmak çok kolay değildir. Kozmetik ürünleri parfüm, deodorant gibi ürünlerde de opak ve mat pp etiket tercih edilir. Süt ile yapıştırma modelini kullanmak istemiyorum direk etiket olmasını istiyorum o yüzden denemedim bile o yöntemi. Sıcak ve soğuğa dayanıklı , yapışkanı özel, hem üst yüzeyi hem de yapışkan yüzeyi gri renkte olup yırtılmayan özel bir etiket hammaddesidir.


Bu baskı lekeye, yağa, kimyasallara, ışığa, suya , toza, ısıya karşı diğer TR ribon çeşitlerinden daha dayanıklıdır. Laminasyon uygulanan yüzey sayesinde etiket sıvı dış etkenlerden korunur. Primera LX900e, farklı uygulamalar için seçilmiş, mürekkep püskürtmeli baskıya uygun etiket malzemelerine baskı yapabilir. Bu malzemeler suya dayanıklı parlak, yarı parlak veya mat kağıt etiketler, Primera TuffCoat Extreme beyaz ve şeffaf film etiketler ile BOPP etiketler olarak sıralanabilir. Baskılı ve baskılı veya baskısız olarak üretilebilirler.


Farklı endüstrilerin çok çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürün ve çözümleri, zamanında teslim hizmet anlayışıyla sunuyoruz. Baskı yaptığımız tesisimizde PVC ‘den P. Baskılı opak etiket , araçların, iç ya da dış cephede kullanılan vitrin camlarının üzerine dışarıdan yapıştırılan bir üründür. kanalı JerryRigEverything, Mi 6’yı parçalarına ayırarak, ne derece suya dayanıklı olduğunu test etti. Açıkçası sonuç biraz şaşırtıcı. Mi yüzde oranında suya karşı dayanıklı bir cihaz. Telefonun tek zayıf noktası ise USB Type-C bağlantı noktası.


Suya karşı tam dayanıklılık özelliği ile öne çıkan kablosuz kulaklık, özellikle terleme dolayısıyla oluşan arızaların. Jaybird Run XT de, tam olarak sporcular için tasarlanmış bir kulaklık olarak lanse edildi. Suya ve toza dayanıklı bu hesap makinesinin su, toz veya kire maruz kalmasından endişelenmenize gerek yoktur. Açık hava pazarlarında, sokak tezgahlarında, diğer açık hava iş yerlerinde ve taze gıda satan dükkanlarda bile kullanılması önerilmektedir.


TL (Vergi dahil) Kartvizit Zarfı - 70xmm - Gr BEYAZ - 5Adet. Sayfa sayısı konusundan sınırsız olan bu sistem, etikette yer alması istenen yasal zorunluluklar için de sıklıkla tercih edilmektedir. Etiketin üst katmanı açılır ve içinden.


Polipropilen PP etiket fiyatları ve kullanım bilgileri için firmamızı arayabilirsiniz. Folyo kesim etiketler, neme suya ve dış ortama dayanıklı , güçlü yapışkanı sayesinde uzun ömürlü ve istediğiniz şekilde özel kesim yapılarak hazırlanmaktadır. PP etiketler barkod yazıcı ve ribon baskısına uygun,kolay yırtılmayan,ısıya,ışığa,sürtünmeye,neme, suya dayanıklı etiketlerdir. Florasan etiket çeşitleri kağıt bazlı etiketler grubundandır.


Yırtılır, suya ve neme karşı dayanıksızdırlar. Suya ve neme karşı dayanıklı tasarımlar üreten vinil banyo duvar kağıtları, seramik-fayanslara alternatif, oldukça fazla renk ve desen çeşitliliğine sahip, birçok katmandan oluşan suya dayanıklı dokularıyla nemli ve ıslak alanlara farklı bir bakış açısı kazandırmıştır. Kol saatleri, iyi kalite Ürün Arama Kol saatleri, Kol saatleri alibaba.


Suya Dayanıklı modelleri, Suya Dayanıklı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Beyaz ve şeffaf renklerde olup suya ve uv ışınlarına dayanıklı malzemeden üretilen etiket çeşidimizdir. Apple Ürünlerinin Suya Dayanıklılığı Artırılacak. Panasonic Toughbook CF-53’ün Gücünü Artırıyor.


Xperia ZArtık Türkiye’de. Sıcağa dayanıklı , yapışkanı özel, hem üst yüzeyi hem de yapışkan yüzeyi beyaz renkte olup yırtılmayan özel bir etiket hammaddesidir. Genellikle demirbaş, kuyumcu ve beyaz eşya üreticilerinin tercih ettiği bir etiket hammaddesidir.


Ribbon baskıya uyumlu etiket hammaddesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar