14 Mart 2019 Perşembe

Galvenizli sac

Dijital Ürün Kataloğumuz. Yeni web sitemiz yayına girmiştir. Sıcak haddeleme ve asitle yüzey temizleme işlemleri sonrasında tersinir soğuk haddede (CRM) yapılan soğuk haddeleme işlemi ile, galvanizleme hattı için uygun yüzey kalitesi ve kalınlıkta (5- mm ) full hard malzeme üretilir.


Galvenizli sac

Döviz kurundaki düşüş ve piyasadaki talebin azalması sonucunda galvaniz sac fiyatları aşağı yönlü hateket etmiştir. Firmamız Otomotiv yan sanayi, metal boru ve profil, ambalaj çemberi,beyaz eşya yan sanayi, PVC kapı pencere destek profilleri, mobilya dekorasyon aksesuarları, dekorasyon profilleri, elektrik yan sanayi, perfore sac , meta bağlantı elemanları, oyuncak yan sanayi, kutu ve ambalaj sanayi, hediyelik eşya imalatı gibi birçok konuda faaliyet gösteren firmaların ihtiyacı olan nitelikli. CR’nin çinko kaplanmasıyla galvanizli sac , kalay kaplanmasıyla teneke elde edilmektedir. CR’nin üretilmesinden ya da galvanizleme işleminin gerçekleştirilmesinden sonra, talep doğrultusunda sacın kesilmesi gerekmektedir. Otomotiv üreticileri tarafından hem iç yüzey hem de dış yüzey parça üretimlerinde kullanılmakta ve bu sayede korozyona karşı ömür boyu garanti verilebilmektedir.


Havalandırma ve İzolasyon Grubu. UMS çok kısa zaman içerisinde sektöründe bölgesinin en hacimli satış yapan firması konumuna gelmiştir. Genişliği santim galvaniz trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir.


Et Kalınlığı, Darbelere ve Paslanmaya karşı etkin mukavemet, Ağırlık 8. Dış cepheye uygun alternatif renk seçenekleri, Estetik bombeli görünüm. Alana kurulu Eşubemizde her türlü mahye, trapez sac , oluklu sac , kiremit panel sac , galvanizli sac , çinko imalatı yapılmaktadır Adana Metal Sanayii girişindeki petrol istasyonumuzda en kaliteli petrol ürünlerini güvenle alabilirsiniz. E-Bülten üyeliği oluşturarak hizmetlerimiz ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz! Bizi Neden Tercih Etmelisiniz.


Yaptığımız işi seviyoruz. Yavaş sabırlı ve emin dımlarla ilerliyoruz. Belirlediğimiz çizgiden sapmıyoruz. Bu özellikleri sayesinde galvanizli saclar otomotiv, inşaat, ev aletleri ve ticari eşya üretiminde yaygın bir biçimde kullanılır. Bunların yaklaşık kadarı çelik levhalar, çelik şeritler ve kadarı sac i̇malat şeklindedir.


Sürekli galvanizleme yöntemi ile sacın kaplama işlemi yapılır ve hem daha pürüzsüz hem de korozyona karşı dayanıklı hale getirilir. Genel Kullanım Alanı ve Başlıca Özellikleri Standart Karşılığı ERDEMİ. Ekin Metal Sanayi ve Ticaret A. Mikrodelikli, Pencereli Lameller, Tüm RAL renkleri uygulanabilir. Mülkünüzü Güvence Altına Alın! Yapılan bu işlem sayesinde yüzey pürüzsüz hale getirilir ve korozyona karşı daha dirençli olur.


MMK Grubu bünyesine dahil olan MMK Metalurji Şirketi sıcak haddelenmiş, galvanizli ve boyalı ürün imalatçısıdır. Uzun TanıÇelik veya ön yapımlı betonarme kiriş üzerine 0. Rulolar Kalınlık Aralığı : Minimum mm - Maksimum mm. Türkiye’nin önde gelen SAC satıcılarından olan firmamız, başta galvanizli sac olmak üzere, metal ürünleri satışında hizmet vermektedir. Trapezleme, oluklama, boy kesme ve dilme işlemleri müşteri taleplerine göre yapılmaktadır.


Anahtar, manuel veya uzaktan kumanda ile gerektiği şekilde yükseltilebilir ve indirilebilir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Dilinmiş Rulo Sac Rulo olarak üretilen malzemelerin m. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Galvaniz Profil Ürün Özellikleri. Bir yerden başka bir yere sıvı, gaz vb.


Kodu: GBK-Stok Durumu: Stokta var TSE, GOST-R, EAC ve CE sertifikalıdır. Alüminyum döküm orjinlidir. Zira yapısın da bulunan galvaniz sayesinde bütün bu saydığımız olumsuzluklar ile baş edebilen ve o olumsuzlukların sacın üzerine yaptığı baskıyı bertaraf eden sac sistemidir. Yıllık üretim kapasitesi 100. Yarım asırlık tecrübesiyle bir marka olan Yametaş, sektörünün öncü kuruluşları arasında yerini almıştır.


MM arası kalınlıklarında rulolarımız mevcuttur. Dilme Hattında istediğiniz genişliğe hassas olarak dilmekteyiz. Sanayi de olmak üzere yerde hizmet vermekte ve hizmet kalitesini yükseltmek için, koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile hareket ederek, malzeme tedariğinde kaliteyi, sürekliliği, hız ve güveni baz alan bir firmadır. Hoşgeldiniz, Bu site ne işinize yarayacak? Beyaz eşya sektöründe görünmeyen (iç) yüzeylerde kullanılan galvanizli saçların, görünür (dış) yüzeylerde de kullanılmaya başlanmasıyla birlikte, beyaz eşya ürünleri parçalarının büyük bir bölümü galvanizli saclardan üretilmeye başlanmıştır.


Turkcell-Kule Hizmetleri A. DKP SAC ve Siyah Sac satisi. Dicle Edaş - Dicle Elektrik Dağıtım A. Lütfen standart dışı ölçü ve renkler için sorunuz. Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı. Prefabrik Yapı İmalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, depo inşaatında ve benzeri alanlarda duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir.


Kolay lehim tutar ateşe karşı dayanıklıdır. Kalite boru profil, boru, trapez sac , 2. NPI köşebent, NPU köşebent, izli kare demir, izli lama, rulo sac , petek çatı sacı, yarma I demir, galvanizli sac , ferforje çeşitleri, her nevi çelik çatı malzemeleri satan Kayseri merkezli bir firmadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar