21 Mart 2019 Perşembe

Asma tavan sistemleri

Asma tavan sistemleri

Bu sistem 60×Clipin asma tavan veya 30×Clipin asma tavan sistem olarak şekilde üretimi yaygındır, alüminyum asma tavan sistemleri özel üretim olarak 30×6 30×12 30×15 vb. Tavan dekoruna ihtiyacınız olan mekanlarınız için hayal ettiğiniz tasarımları hem gergi tavan sistemi olarak hem de Panel asma tavan aydınlatma, metal asma tavan , taş yünü asma tavan gibi daha çok ürün seçenekleri ile hizmet vermektedir. Aspen Yapı Sistemleri , ileri teknoloji çıktılarının, hayatı güzelleştirmek için bir armağan olduğuna inanır.


En büyük özelliği taşıyıcılarının gizli olmasıdır. Tüm destek talepleriniz, sorularınız, önerileriniz ve eleştirileriniz için buradayız. Fabrikalarımızda üretiyoruz. Olumsuz etkilerin en aza indirgenmesi için çaba gösterilir. Taşyünü asma tavan kolay uygulanabilen hem müşteri hem de uygulayıcı tarafından tercih edilen bir asma tavan çeşididir.


Antikgrup, prensiplerinden ödün vermeden, mekanlar için profesyonel çözümler üretmeye devam etmektedir. Akustik tasyunu metal asma tavan sistemleri resim Akustik tasyunu metal asma tavan sistemleri resim Akustik tasyunu metal asma tavan sistemleri resim Akustik tasyunu metal asma tavan sistemleri diagonal duz. Clip-In Gizli Taşıyıcılı SisteStandart clip-in sistem , alüminyum veya galvaniz plakaların üçgen kesitli omega. Genişletilmiş metal mesh asma tavanlar , açık yüzeyi ve transparan görüntüsü sayesinde ışıklandırma ve hava sirkülasyonu açısından alana değer katan bir tavan elemanı olmaktadır.


ANTALYA DECORLİFE ASMA TAVAN. Firmamız yıllar içinde edindiği mesleki bilgi ve tecrübeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar, işinde uzman personelimiz ihtiyacınıza uygun projeler hazırlayıp beğeninize sunar, amacımız hayallerinizi gerçekleştirmektir. Boypanel Yapı Sistemleri , Zenas Ltd.


Kerim Yapı Dekorasyon olarak, Türkiye genelinde yılı aşkın süredir, uzman ve deneyimli ustalarımız ile, her tür asma tavan projelerinde, mantolama, tadilat, sıvamatik, alçı, boya uygulama, ara bölme duvar işlerinde, müşteri talebine en uygun ürün ve hizmetlerimizle. Alçıpan Sistemleri , Dekoratif Yapı Sistemleri sektöründe ve birçok alanda faaliyet göstermektedir. T-sistem Polystrene malzemeden üretilmiştir. Hijyeniktir,insan sağlığına zarar vermez,kolay temizlenebilen ve yıkanabilen ilk asma tavan malzemesidir.


Alçıpan asma tavan , metal asma tavan , ahşap asma tavan , karolaj tavan sistemleri , lineer asma tavanlar , ledli asma tavan modelleri , gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri , asma göbekler ve daha bir çok farklı ve dekoratif tavan modelleri , saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma. Alçı asma tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi birçok bileşeni monte etmek, akustik koşulları yerine getirmek, benzersiz iç mekân koşulları sağlamak ve elbette estetik kaygıları gidermek amacıyla modüler asma tavan sistemleri tercih edilmektedir. Yapmakta olduğumuz taşyünü asma tavan sistemlerinin bir çok avantajı bulunmaktadır. Kaliteli iç mekan görünümü elde etmek için asma tavan sistemleri ve bölme duvar sistemleri kombinasyonu kullanması kaçınılmazdır.


Bir dizi kablo kullanılarak tavanın veya tavan güvertesinin altında asılı duran metal ızgara sistemleri kullanılarak oluşturulmaktadır. Artık sadece mağazalar yada Restoranlar değil tüm iş yerleri, hatta konutlar bile asma tavanları tercih etmektedirler. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Asma tavan sistemleri

Asma tavanlar taşyünü, metal,alüminyum ve pvc olarak farklı. Bildiğiniz gibi asma tavan modelleri de sürekli olarak değişiklik göstermektedir, eğer yeni bir yapı inşa ediyorsanız bu noktaya dikkat etmenizde fayda var. T-taşıyıcı sistem ile montajı yapılır.


Gizli taşıyıcılı paneller (clip in) , gizli taşıyıcı sisteminden oluşur. Tüm sistemlerde tavan arasına kolay ulaşım, montaj kolaylığı ve servis entegrasyonu sağlanabilmektedir. Tavanla ilgili, A’dan Z’ye her tip, her bütçeye ve tasarıma uygun asma tavan işi yapabiliyoruz.


Akustik ahşap paneller tavan yada duvarda da rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama için farklı alternatifler mevcuttur. Alçıpan asma tavan modelleri güzel bir dekorasyon örneği olmanın yanı sıra ses, yalıtım ve odadaki pürüzleri kapatmak adına da oldukça mükemmel sonuçlar elde edilmesine olanak sağlar. Bunlar da ilgini çekebilir. Asma Tavan Detayı: Farklı Modüler Asma Tavan Sistemi.


LED aydınlatmalı asma tavan sistemleri benim çok hoşuma gidiyor. Mutfaktan solana, oturma odasından çocuk odasına ve antre girişine kadar birçok yerde asma tavan modeli uygulamanız mümkün. Yeter ki evinizde hangi odaya asma tavan modeli uygulamak istediğinize karar verin.


Müşteri odaklı hizmet veren, genç, dinamik, güleryüzlü ve başarılı günden güne büyüyen İLTAN İNŞAAT olarak başarımızın sırrı müşterilerimize verdiğimiz kesintisiz değer ve destektir. Beğenilen asma tavan modelleri için de aynı durum söz konusudur. Sevilen ve aynı şekilde saygı gösterilen çalışmaları yaparken ev için asma tavan modelleri , ofis için asma tavan modelleri beğenilerek seçilmektedir. Biz de kendi derlememizi yaparken bu tür seçmelerde bulunduk. Aren Yapı sistemleri , şirket ortaklarının asma tavan sektöründeki yıllık bilgi, birikim, tecrübe ve saygınlıklarıyla kısa zaman içinde sektörün öncü kuruluşları içinde yer almıştır.


Taş yünü asma tavan , alçıpan asma tavan örnekleri Aska Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Dekorasyon LTD. Bu asma tavan sistemleri , karolamlardan, karolardan, taşyünü asma tavanlardan ve akustik alçıpanlardan oluşmaktadır. Karolama asma tavan sisteminde ses sistemi ve ışıklandırma gibi yapılacak tesisatlar olursa eğer taşıyıcı sistem ve askı çubuklarına takılmamasına dikkat edilmeli ve gerekli önlemler alınmalıdır. Eğer eliniz dekorasyon işlerine yatkınsa asma tavan yapımı işini oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


AYTAŞ PANEL ASMA TAVAN SİSTEMLERİ. Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar