5 Mart 2019 Salı

Kompozit alüminyum kaplama

Her türlü bina ve konstrüksiyonda yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardımcı olur. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır. Uluslararası standartlara uygun olarak, kompozit cephe kaplama , cam cephe kaplama , alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte, cam balkon ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda, kalifiye ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir. Fiyata bakıp aldananlar sonunda daha fazla harcama yapmak zorunda kalıyor. Kompozit Panel Özellikleri.


Bu değerin altındaki ölçülerde kaplama yüzeyi üzerinde deformasyonlar oluşabilir. Büküm işleminde ortamın sıcaklığı önem teşkil etmekte ve sıcaklığın 10° C altına inmemesi gerekmektedir. Dışardan bakıldığında çok kolay gibi görünse de kompozit kaplama işi ancak piyasada bulunan eline matkap alanın ustayım dediği gibi işin ehli olmayanların yarıda bırakıp kaçacağı bir iştir. Cephe kompozit kaplaması yapılması için (tüm saçaklarda altlı ve üstlü kaplama dahil olmak üzere) gerekli görülen yerlerde ana taşıyıcı sistemin oluşturulması amacıyla gerekli olan çelik profillerin temin edilmesi, iki kat antipas boya ile boyanması ve montajının yapılması, sisteme ait alüminyum profillerin temin. Silikon cephe, kapaklı cephe, alüminyum doğrama, ofis bölme sistemleri, alüminyum kompozit panel, kompakt laminat gibi tüm dış cephe kaplama projeleriniz için, imalatı bitmiş montaja hazır halde paket satışlarımız bulunmaktadır.


Renkli Cast Araç Kaplama. El makineleri, panel testereleri ve kompozit panel kesim makineleriyle her türlü kesme, biçme, delik açma, bükme işlemleri uygulanabilir. Fakat alüminyum kompozit paneller genellikle binaların dış cephelerinin kompozit panel kaplama için kullanılır.


Binaların dış yüzeyi ne kadar eskimiş olursa olsun, alüminyum kompozit cephe giydirme ile binalarınız çok modern ve şık bir görünüme sahip olur. Bu özelliği nedeniyle de uygulamacıların da tercih ettiği bir kaplama malzemesi. Aluminance Plus alüminyum kompozit panel, boyalı alüminyum levha ( mm) arasına yerleştirilmiş polietilen tabakasından oluşan bir yapı malzemesidir.


Dış yüzeyi PVDF esaslı değişik renkler ile boyanmaktadır. Alternatif alt konstrüksiyon yapıya sahip Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel ölçülerde üretilmektedir. Maydın Yapı, inşaat, aluminyum , alüminyum profil ve doğrama, pvc doğrama, alüminyum korkuluk ve küpeşteler, katlanır cam balkon uygulamaları, ofis cam bölmeleri, alüminyum ofis bölmeleri, otomatik panjur sistemleri, pvc pencere ve kapı sistemleri, alüminyum kapı ve pencere sistemleri, Standart cephe giydirmeleri, özel dizayn cephe giydirmeler, alüminyum cephe kaplama.


Kalite Çalışanlarımızı, tedarikçilerimizi ve müşterilerimizi stratejik iş ve çözüm ortağı olarak görmek ve sürekli birlikte gelişmek. Detayları İçin Resimin Üzerine Tıklayınız. Sinterflex Cephe Kaplama. Kompakt Laminat Cephe Kaplama.


Terra Cotta Cephe Kaplama. Bunun dışında site girişlerine konumlandırılan taklar da alüminyum kompozit , kompakt laminant, paslanmaz, alüminyum ile kaplanabilir. Adını da bu bir yüzeyinde yer alan alüminyum kompoze maddeden almaktadır. Son derece uzun ömürlü ve dayanıklı olan bu levhalar oldukça hafiftir. Buna rağmen darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır.


Kompozit alüminyum kaplama

Bakımı kolaydır ve çok geniş renk seçeneklerine sahiptir. Binalara küçümsenebilecek yükler getirerek mükemmel görüntü sağlar ve yıllarca temiz görüntüsünü muhafaza eder. KOMPOZİT PANEL KOMPOZİT CEPHE KAPLAMA OTOMATİK KEPENK VE PANJUR FOTOSELLİ KAPILAR SEKSİYONEL FABRİKA KAPILARI YANA KAYAR BAHÇE KAPILARI PASLANMAZ VİTRİN. Alüminyum Cephe Kaplama Sistemleri Son Projelerimiz.


Firmamız, kurum, konut, ticari ve villa projelerinize en özgün tasarımlarla ve profesyonel uygulama ekibimizle hizmet vermektedir. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Binaların duvarlarının yağmurdan korunması amacıyla yapılan mimari bir tarzdır.


Saçakların ana vazifesi binanın duvarlarının yağmur suyundan etkilenmemesidir. Milenyum bünyesinde özel olarak tasarlanmıştır. En fazla kullanım alanı bulan 4mm kalınlığındaki alüminyum kompozit levhalar çeşitli renk ve doku seçenekleriyle piyasada bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri, otel, sergi ve fuar uygulamaları.


Levha ve reklam panoları uygulamarı. Tasarımı firmamızca yada müşterilerimizce yapılan cephe sisteminin kutu profil karkaslarının tamamlanmasına müteakip istenilen renkteki kompazit panel kesim ve bükümlerinin yapılarak montajları yepılır. Paslanmaz alüminyum kompozit kaplaması ile yıllarca canlı ve berrak görünmeye devam edecek bir yapıya sahip olursunuz.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Saha ziyaretlerimizden alınmış görselleri Paylaşıyoruz. Yapıştırıcılar ve macunlar plastik gövdeye yapışmazlar. Sadece alüminyum kaplama levhaya sürülmelidir. Bütün boyalı panellerin üzerinde sökülebilir koruyucu folyo bulunmaktadır. Koruyucu folyonun montajdan sonra mümkün olan en kısa sürede çıkarılmasını öneririz.


Ofis Bölme Sistemleri (customer reviews). Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar