20 Mart 2019 Çarşamba

Kilitli parke

Kilitli parke

Kilitli parke taşı fiyatları. Belediyelerin çevre düzenlemeleri için vazgeçilmez bir üründür. Tüm alanlarda tercih ettiği önemli, özellikli ve maliyeti düşük olan bir düzenleme ve de kaplama malzemesidir. Mehmet Akif Caddesi Eski hali ile metrelik dar bir patika yolu olan mevcut Mehmet Akif Ersoy sokak yapılan genişleme, kilitli parke çalışması ve önümüzdeki dönemde yapılacak Devlet hastanesi ve Öğrenci Yurdu inşaatı ile ile Geyve’nin en geniş ve en işlek caddesi olacak.


Kolay bir kullanımları vardır ve dekoratif anlamda göz doldurabilirler. Günümüzde en çok tercih edilen kaplama malzemesidir. Birçok farklı şekilde olabilirler. Yollarınızın artık daha düzgün ve güzel bir görünüm kazanmasını sağlıyoruz.


Parke Taşları Güzel görünüm sağlamaktadır. Garajıma giden yolu parke taşı(Veya yeşillikle birlikte guzel duracak bir taş) ile kaplatmak istiyorum. Yol asagi yukari, 25metre, genisligide 3. Uygun fiyat veren biri ile calismak istiyorum.


Parke taşı döşemesini bitiren ustamız parke taşı üzerini kalın fırça süpürgesi ile süpürerek üzerine makine vurur bu esnada uygulanan kilitli parke taşları arasından kırılanlar olacaktır. Ustanızdan onları değiştirmek için ricada buluna bilirsiniz. Merak ettiğiniz sorulara cevap vermeye çalıştık.


Daha fazlası için bizimle çekinmeden iletişim kurabilirsiniz. Firmamız, uzun süredir bu alanda faaliyet göstermekte ve parke döşemeciliği yapmaktadır. Parke taşları döşenmesinden sonra kompaktör ile tekrar sıkıştırma işlemi yapılır. Sıkışma esnasında varsa kırılan taşlar yenisi ile değiştirilir.


Kilitli parke

Tartan Parkenin Kullanıldığı Yerler. Ağır taşıtların yoğun olduğu ve dinamik yüklerin sık kullanıldığı sanayi alanlarında sıkça kullanılır. S tipi olarak da bilinmektedir. Park bahçe zemin taşları uygulamaları.


Yunusemre Belediyesi kardeş belediyesi olan Kavaklıdere Belediyesi’ne kilitli parke taşı verdi. Mehmet Çerçi, “Bu tarz karşılıklı yardımlarla iki belediye arasında kardeşliği güçlendirerek sağlam köprüler atacağız” dedi. Pek çok kişi kilitli parke taşları ile sadece belediyelerin ilgileneceğini düşünür. Genellikle bu doğru bir tahmindir. Ancak sitelerde yöneticileri bloklar arasındaki yollar ve otoparklarda, bahçeli ev sahipleri ise bahçelerindeki belli başlı bölümlerde kilitli parke taşına ihtiyaç duyarlar.


Tüm ürünlerimiz TSE ve İLLER BANKASI onaylı olup, standartlara uygun olarak üretilmektedir. KİLİTLİ TAŞ REFERANSLARI:Sevgili Etimesgut sakinleri kiltli taş,kilit taşı, parke taşı, kilitli parke ,Firma olarak yaptığımız tüm işler için garanti vermekte ve işimizi yıl takip etmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi geçen yılın aksine bu yıl beton parke taşı döşeme işini kendi imkanlarıyla gerçekleştirirken, iki yılda toplamda 3. Karo Taşı Fiyatları Genel olarak ekonomik olan karo taşı fiyatları ile apartmanların içi zeminlerinizi de uygulata bilir.


Ankara Gölbaşı tohumlar mahallesinde. Başkan Bahçeci: “Mahalle ve sokak yollarımızı daha estetik bir görünüme kavuşturuyoruz” Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bahçelievler Mahallesi Şehit Yüzbaşı Hasan Gök Caddesi sert zemin kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Bu ürünler pek çok farklı noktada kullanılmaktadır.


En çok görülen ve kullanılan yer kaldırım yollarıdır. Bu yolların kaplaması için mükemmel bir seçenektir. KİLİTLİ PARKE TAŞI Ülkemizde pek çok uygulamada kullanılankilitli parke taşı,diğer zemin malzemelerine oranla tekrar sökülüp kullanılabilen bir üründür.


Zengin çeşidi,ekonomik oluşu ve farklı renk çeşidi ile mekanlarda uygulayıcıların tercih sebebidir. Bu sayede malzemenin ömrüne ve görüntüsüne en çok zarar veren tuzlar ve kimyasal maddelerin zararlı etkileri en aza inmektedir. Parke ve bordür üretimimizde yörenin en kaliteli agregası seçilerek gerekli laboratuvar testinden sonra TSE standartlarına uygun olarak en gelişmiş beton blok makinalarında imalatı yapılmaktadır. Beton parke taşı döşenecek tabanın düzenlenmesi ile cm. Organizasyonel yapımızı ve teknolojik alt yapımızı sürekli geliştirerek, profesyonel ve ulusal standartlarda iş yapabilen ve bu doğrultuda nitelikli hizmet vermek, kilitli taş parke , peyzaj projeleri geliştirebilen ve tüm projelerin teslim sonrası hizmetlerini, bakım ve onarımını yapabilecek alt yapıya sahip, lider bir marka.


Dış zemin döşemelerinde kullanılır. Alt zemine su geçirmez geçse bile hiç bir yan etkisi olmaz kilitli parke altına serilen kum suyu emerek topak bir hal alır ve parke taşı ile tamamen bir birine kenetlenerek bir birini bırakamaz buda kilitli parke taşının yerinden oynamamasına kayma yapmamasına neden olur. Bu konuda kilitli parke fiyatları kalitesine göre uzun yıllar memnuniyetle kullanım sunan malzemelerden oluşmaktadır. Uygulaması Yoğun bir tempoda çalışarak yapılır ve çok yorucudur. Beysanmak bünyesindeki kilitli parke makinası (makinesi) imalatı üretim, boya ve sevkiyat aşamaları olmak üzere evrede gerçekleşmektedir.


ASBETON, kilitli parke taşı ve beton üretiminde Türkiye’deki öncü fabrikalardandır. Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Haşim Öztanık İlkokulu bahçesine kilitli parke taşı döşendi. Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından yapılan çalışmalarla ilçeye bağlı köy içi ve köy yolları kilitli parke taşı ve asfaltla kaplandı.


Alacağınız her bir hafif yapı elemanı veya kilitli parke taşı, standartlaşmış kalıp, yüksek teknoloji ürünü imalat, kalibre edilmiş hammadde (bims), bilimsel hazırlanmış özel karışım reçeteleri ve karışım süreleri sayesinde ağırlığından mukavemetine, eninden boyuna, rengine kadar diğerinin aynısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar