25 Aralık 2014 Perşembe

Alüminyum kasa laminat kanat kapı

Ayrıca laminant kapı kanatları geçmeli sistem alüminyum malzeme ile çerçeve içine alınacaktır. ALÜMİNYUM KASALI LAMİNANT KAPI Projesinde belirtilen şekilde alüminyum kasalı laminat kanatlı kapı imal edilecektir. Kapılar tüm madeni aksam idare tarafından onaylanmış ve kapı üzerine monteli şekilde teslim edilecektir. WEB Sitemizden Ulaşabilirsiniz.


Alüminyum kasa laminat kanat kapı

Profildeki Mavi Linke Tıklayarak Siteye Bakabilirsiniz. Showroom’umuza da bekleriz. Montaj ve Özel Ölçü Seçeneğimiz Vardir.


Aluminyum kasa profillerinin özel tasarımı sayesinde anti-mikrobiyel özellik taşır. Laminat Kaplamalı Ürünler. Ayarlı veya sabit sistem olarak iki türü olan alüminyum kapı kasası modelleri ile iç kapılar için ergonomi sağlayabilirsiniz. Sağ ve sol yönlere açılmaya imkan sağlaması, tek ya da çift kanat kapı kullanma olanağı sunması bakımından oldukça kullanışlı olması ve estetik bir görüntüye sahip olması söz konusudur.


Açıklaması ALÜMİNYUM KASA PERVAZ İLE BİRLİKTE LAMİNAT KANAT. Serenli kapılarımız ise size kanat , kasa ,pervaz demonte halde gelmekte ve kapıların montajı esnasında sizin tarafınızdan istenen ölçülerde ve tasarımda yapılabilme imkanı sağlamaktadır. Marka: MOOD Çeşitli model ve özelliklerdeki teleskopik alüminyum kasa seçenekleri ile birlikte cam, doğal ahşap, laminat , deri kaplama ve lake boyalı kanat kombinasyonlarının oluşturduğu dekoratif, dayanıklı, uzun ömürlü, ses geçirmez ve hijyenik olma özelliklerine sahip kapı sistemleridir. Sabit, kanatlar telaro kasa şeklinde biterse bunlarda kanat ölçüsüne sokulur, ayrıca kasa bedeli ödenmez.


NOT : 1) Genel olarak kapı doğramalarında kullanılacak madeni aksam, idarenin. MDF üzerine direk laminat uygulanabilir veya mm. MDF kontak zımparadan geçirildikten sonra laminat uygulanabilir. Kasa ve kanatlarının alüminyum oluşu, kapıları nemden, darbelerden ve tüm dış etkenlerden koruyarak uzun ömürlü olmasını sağlar. Alüminyum metal aksesuar üzeri eloksal kaplamalıdır,.


STENİLEN ÖLÇÜDE UYGULAMA. BEYAZ - BRONZ - SİYAH - ÇİZGİLİ - GOLD. LÜX - NORMAL - BİNİLİ - TIRNAKLI. Genelde sac yada alüminyum kasa , ahşap kanat olarak uygulanması yaygındır. DTEC, ahşap, metal ve hibrid kapılar konusunda bütünleşmiş çözüm sunan proje ve uzmanlık firmasıdır.


Kasa Tipi Olarak Aluminyum Ayarlı Kasa Kullanılmaktadır. Kapı fitili kasaya entegredir. Diş kasada galvaniz sac üzerine kasa pervaz ahşap üzeri alüminyum , laminat ve membran kaplamalıdır. Yüzey mobilyalarında çizilmeye dayanıklı laminoks, ultralam, PVC veya multiflex kullanılmaktadır.


Kasa ve pervaz profillerimiz MDF ve plastik olarak çeşittir. Dış kasada galvaniz sac üzerine kasa pervaz ahşap üzeri alüminyum , laminat ve membran kaplamalıdır. Kutu profil ve destek sacı uygulaması.


Kanat kenarı alüminyum çerçeve donanımı. Pervaz Dış Derinliği mm. Adaptör Derinliği 1mm. TL ve ücretsiz kargo ile n11. GMS-KAPI KASA MODÜLÜ VE KANAT.


Alüminyum kasa laminat kanat kapı

Paslanmaz çelik veya alüminyum baston tip kol kullanılır. Duvar kalınlığına göre imalat seçeneği sunan hareketli kasa , Projenize uygun kapı imalatı,estetik görünüm sağlayan bir o kadar’da sağlam kullanışlı iç mekan ofis bölmeleri. Bu verilen ölçüler ortalama fiyatı belirlemek içindir. Onlarca Renkli ve desenli laminat kapı kanatlarını beğeninize sunuyoruz.


Amerikan panel kapı yüzeyi ise boyalı HDF’den (mm) oluşmaktadır. Ahşap kapı kanatları gerek modüler bölme duvar sistemleri gerekse ayarlanabilir kapı kasalarıyla uyumludur. Dış Kasa : Aluminyumla kaplanmış galvaniz sac kasanın üzerine giydirilmiş 4mm kompakt laminat İç Kasa : Çelik üzerinde aluminyum kaplamalara giydirilmiş paslanmaz sac Kilit : 14’lü Merkezi kilit. Fiyat listesini indirmek için tıklayınız. Duvar kalinliklarina gore, uzun veya kisa ara uzatma parcalar ile kasa genisligi istenilen olculere getirilmektedir.


Kapi kanadinin menteselerinin vidalanacagi aluminyum profil et kalinligi 2. L kose desteklenmektedir. Gizli kanat pencerelerde kasa profili, kanatta camı tutan tırnağı gizler ve dışarıdan bakıldığında. Akrilik mutfak tezgahları.


Kasa kanat gibi temel profillerin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar