18 Aralık 2014 Perşembe

Parmak izi kilit fiyatları

Parmak izi kilit fiyatları

Bu sistem ev kapılarından bina kapılarına, bahçe kapılarından kasa ve diziüstü bilgisayarlarına kadar kilitli her sistemde rahatlıkla kullanılıyor. Magic Pass parmak izi kilit sistemleri Türkiye dağıtıcısı olan firmamız, sizlere en uygun fiyat garantisini sunmaktadır. Satın almak için daha fazla zaman kaybetmeden bize ulaşın! Kullanıcı Adı Şifre Giriş Yap! Kale Kilit Dış Ticaret bir Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Kale Endüstri Holding kuruluşudur.


Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş. Sepete Ekle Bu ürünü satın aldığınızda kazanacağınız puan 4TL. Etiketler: parmak izi okuyucu kilit fiyatları. Piyasada bu fiyata parmak izli bir kilit sistemi yok arkadaşlar.


Super pass parmak izi okuma terminali, personel takip amaçlı kullanılan parmak okuma sistemidir. MEİZU MXPRO PARMAK İZİ OKUYUCU TOUCH İD. Bu yüzden parmak izli kilit fiyatı hakkında bilgi almak istiyorum. Hesabıma uyarsa taktırmak istiyorum. Anahtar taşıma derdinden de bu sayede kurtulabilirim.


Teslimat tarihi ve fiyatlar. Siyah, simli ve gri renk seçenekleri bulunan akıllı kilit Airlock,. Kale merkezi kilit sistemi kullanılmıştır. Merkezi kilitli panel kapı fiyatı üzerine sistemin ücreti eklenir. L ve Z Aparatları mevcuttur (enerji varken tutar kontakla enerji kesilir kilit serbest hale gelir).


Cam kapılar içindir Kapılar İçindir. Kilitleme ,pim kilit karşılığına geçer mıknatıslı. Parmak İzi Giriş Sistemlidir. Tüm kapılar ile uyumludur. Anahtarlı ya da şifreli kilitlerin aksine ne anahtar taşımanız gerekecek ne de belirlediğiniz şifreyi aklınızda tutmak zorunda kalacaksınız.


BİM, Uygun Fiyata PlayStation. Sevkiyat ya da daha More. Kart kullanımı ile personel takibi yapılmadığı için parmak izi okuyucu fiyatları kartlı sistemlere oranla daha uygundur. Personellerin birden fazla parmak izi sisteme tanımlanabilir. Kart taşıma derdi ve kartımı unuttum gibi bahaneleri engeller.


Aradığınız Ürünlerde En Uygun Fiyatlar n11. SEPETİM sekmesinden iletişim bilgilerinizi doldurarak istediğiniz ürünlerin fiyat teklifini dk. Marmaza Zaman parmak izli kilit fiyatları hakkında yıllardır hizmet vermekte olan bir firma olup. Dünyanın ilk akıllı parmak izi okuyuculu kilidi duyuruldu.


Parmak izi kilit fiyatları

TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! YALE Dijital Kapı Kilidi OnlineYale. Pdks Geçiş kontrol,Devam kontrol olarak Personllerin işe giriş çıkış mesai,ücret hesaplama maaş takip sistemleri olarak kullanılır. Bir kapıda kullanılacaksa kapıya elektronik kilit monte edilir, parmak izi cihazının kontağı kilide bağlanır, veya turnike üzerine okuyucular takılarak turnike kontrolü sağlanır.


Hafif ve suya tamamen dayanıklı olan TAPP kilitler , uzun ömürlü batarya ile geliyor. TappLock hem güvenli hem uzun ömürlü. Müşteriler parmak izlerini kere tanıtır ve odasına giriş çıkış yaparken herhangi bir anahtar veya karta ihtiyaç duymaz. Kasa ve Kilitler fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Kasa ve Kilitler sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca ekranda görünen şifreyi gizleme özelliği olan ya da parmak izi ile açılan kasalar da ekstra güvenlik önlemi sunar. Tapplock’un 1dolar gibi bir fiyata müşterilerine sunduğu parmak izi okuyuculu kilit , 5parmak izine kadar veri depolayabiliyor. Yüksek güvenlikli parmak izi okuma teknolojisi ve 5dpi sensör hassasiyeti Yıl garanti. Büyütülmüş İşlemci KID parmak izi terminali, yeni işlemci teknolojisi ve raporlama sistemiyle diğer geçiş kontrol cihazları arasında öne çıkmaktadır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.


Yada sadece bu cihazı satın alarak ister kart ister şifre isterseniz de parmak izi ile giriş çıkış yapılabilir. Biz lider aliexpress alışveriş asistanı size fabrika doğrudan mal rakipsiz fiyata satın almak yardım vardır. Ekonomi konularının seviyeli bir ortamda konuşulduğu Koniks.


Parmak izi kilit fiyatları

USB Şarj Edilebilir: dahili 300mAh. Kapı açma işleri, otomobil açma, oto kilit tamiri,bursa çilingir, immobilizer anahtar yapımı, Çelik Kapı kilidi Otel ve Moteller için Master sistem ayarlama, hırdavat çeşitleri, çelik para kasası satışı, çelik kapı satışı yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar