19 Aralık 2014 Cuma

Kilitli etiket ipi

Kilitli etiket ipi

TOPTAN ALIM İÇİN İRTİBAT KURUNUZ. Her renkte üretim yapılmaktadır. Etiketin bir ürüne bağlanmasını sağlar. Bu ürünün kasa rengi ve ip uzunluğu ayarlanabildiği için bir çok sektörde tercih edilmektedir. Her hangi bir yazi, logo veya marka barındırmaz.


Bu ürün kapatıldıktan sonra açılması imkansız olduğundan çok güvenlidir. Firmamız geçen süre zarfında kurduğu dinamik,tecrübeli,ve daima gelişen kadrosuyla üretim ve hizmet ettiği alanlarda sektörün en önemli aktörlerinden biri olma yolunda kayda değer bir mesafe kat etmiş bulunmaktadır. Kendinden kilitli yapısı ile kolayca takabilirsiniz. Bir pakette adet klipsli ip bulunmaktadır.


Belirtilen fiyat paket fiyatıdır. Kaç paket satın almak istiyorsanız miktar kısmına yazıp sipariş verebilirsiniz. Karton etiket firmaları arasında verdiğimiz hizmet kalitesi ve fiyat polikası ile korton etiket fiyatları bizde uygun alabilirsiniz. Toptan ip satışı için bizi arayınız.


Diğer ip çeşitleri için lütfen arayınız. Yusuf bey) Bazı PVC klipsli sallantı etiket. Plastik enjeksiyon makinelerde basılan klipsli etiketler için üretilen ürünler, müşterilerin kalıplarına göre üretilen hassas çapları ile sorunsuz ve sürekli üretim sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Genel olarak sentetik polyester kullanılmakla beraber 1doğal pamuktan üretilen klips etiket ipleri de mevcuttur.


Kullanım yerleri: elbise,gömlek. Stoktan logosuz kilitli ipler. Telafisi olmayan tek şeyin zaman olduğunun farkında olarak işlerimizi zamanında teslim ediyoruz.


Kilitli etiket ipi

Kuruluşumuzdan bu yana amacımız kaliteli urunu, en kısa zamanda üretip sız değerli müşterilerimize sunmak olmuştur. Uluslararası pazar ve markalar ile çalışan tasarım ekibi her sezon trend ve moda araştırmalar sonucu tasarımlarına yenilik katmaktadırlar. STB20 STB25 STB27 STB2ütü teflonlarımız gelmiştir.


Armut Çengelli İğne gelmiştir. Tüm endüstriyel etiket üretiminde konusunda uzman kadrosu ile müşterilerine hizmet etmektedir. Baskılı, ara ve emniyet kilitli , 1. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Teknik dikiş uygulamaları için örgülü dikiş iplikleri Mumlu el saracı dikiş iplikleri, Yağlı ve az mumlu makina dikiş iplikleri ve diğer tüm teknik dikiş işlemlerine yönelik örgülü dikiş iplikleri.


TEKSTİL ÜRÜNLERİNİZİ ETİKETLEMEYE YARDIMCI OLUR. Ambalaj Bağlama İpi ambalaj malzemesi genel amaçlı kullanıma uygundur ve takribi ağırlığı kg olan ambalaj ipi web sayfalarımızdan ve mağazalarımızdan satılmaktadır. Siz değerli müşterileri için itina ile çalışarak en uygun hizmeti sizlere sunmaktadır. En uygun Fiyat kalitesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Klips etiket , isteğe bağlı olarak farklı malzemeler (plastik klips, damla klips, metalize klips, alüminyum metal etiket ) kullanılarak üretilmektedir.


Bu da ancak, tüketiciyi harekete geçirici, uzun süre kalıcı etki bırakıcı bir etiket ile mümkün olmaktadır. Ayakta duran ambalajlarımız, kilitli doypak ile alttan ve yandan körüklü torba alternatiflerinde mevcuttur. Bu sayede sizleri etiket ve benzeri uygulamalardan kurtarıp markalaşmanızı kolaylaştırıyoruz.


Ense kilitli boyun askı ipleri genellikle kişinin güvenlik önlemlerinin ön planda tutulduğu alanlarda kullanılmaktadır. Herhangi bir iş kazasına sebebiyet vermemek için boyun askı iplerinde en kilidi aparatı bulunmaktadır. Süblimasyon Boyun askı ipi renge kadar uygulanabilir.


Kilitli Amigurumi Burun (1). Tekstil Sarf Malzemeleri Online Sipariş Edin. Ara kilitli boyun askısı, çift kancalı boyun askısı ve süblime baskılı boyun askıları gibi serigraf baskılı boyun askı ipi fiyatlarından iddialıyız. Paket Online Sipariş Edin.


Boyun askı ipleri ve kart askı ipi seçeneklerinde en uygun fiyat ve en kaliteli üretim imkanı sunuyoruz. KİLİTLİ İP Sadece 6000. Boyun ipleri saten kumaşa baskı tekniği ile üretilir.


Plastik etiket ,ipli plastik etiket , kilitli ipler ,kurdele bursa Metalize plastik etiket ,Metalize askılar ve çeşitlerini uygun fiyatları ile satın alın. DMC Kart Olarak plastik kart , transfer etiket ve boyun askı ipi gibi ofis bilişim ürünleri üretmekteyiz. Boyun Askı İpleri önemli yer almaya başladı. Kurumsallığı öne çıkartmak isteyen bir çok firmaya her geçen gün dahada genişleyen ürün grubumuzla, yüksek kalite standartlarında hizmet vermekteyiz.


Kilitli etiket ipi

Aşağıda belirtilen adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz. Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi, Mithatpaşa Cad. E-Bülten listemize kayıt yapın en son gelişmelerden haberdar olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar