18 Aralık 2014 Perşembe

Antalya dış cephe kaplama

Antalya dış cephe kaplama

Siding cephe kaplama sizi sıva boya derdinden kurtarır, yıl garantilidir. Evimdeki cephe kaplama işinde titizlikle temiz hızlı çalışan mahmut şaa ustamın güler yüzlü samimi titiz çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim. DIŞ CEPHE MANTOLAMA ANTALYA FİRMALARI. Antalya ’da hizmet vermek için kurulmuştur.


Araç iç temizliği ve böcek ilaçlama. Kabin, cephe kaplama sistemlerinde kompakt laminat malzemesi kullanmaktadır. Kompakt cephe kaplamaları renk ve fiyat bilgisi için tıklayın. Polisöv, Dünya genelinde poliüretan iç ve dış cephe kaplama ve süsleme hizmetleri sunmaktadır. Proje resimleri için tıklayınız.


Kompakt laminant sentetik yapılı dış cephe kaplama malzemesi binaların görünen yüzeylerinde, iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılıyor. Genel amaçlı bina cephe sistemlerinin yanı sıra, restorasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarında da başarıyla uygulanıyor. Eğer Kusursuz Bir Hizmet Almak İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz Demektir. Firmamız Yıllarını Bu Sektöre Adamış Sektöründe Öncü Firmalardandır.


Konutlara zarar veren yağmur,rüzgar,kar,güneş gibi dış hava koşullarına karşı etkin bir koruma sunarken aynı zamanda estetik olarak binanın mimari tarzını tamamlamak için de kullanılır. Geniş poliüretan söve modelleri ürün yelpazemizden zevkinize uygun özel tasarım poliüretan dış cephe süsleme çalışmaları yapabilirsiniz. Poliüretan Kaplama Modelleri. Ahşap deck temiz, sıcak görüntüsü ve doğal yaşamı şehre bir ölçüde sokan bir malzemedir.


Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. Silikon cephe kaplama , alüminyum ve cam ile uygulanabilmektedir. Birbirinden güzel ve özgün mimari yapısıyla adeta rüya şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir.


Antalya dış cephe kaplama

AntSöve Mantolama olarak, dekoratif bina dış cephe kaplamaları ve bina yalıtımı alanında uzmanlaşmış ekibimizle izolasyon amaçlı dış kaplama ürünleri üretiyoruz ve uyguluyoruz. Ar-Ge çalışmaları sonucu AntSöve söve imalatı işletmemizi açtık. Biz BY olarak tüm tanıtım ve reklam işlemlerini en son teknolojiyle sizin istediğiniz şekilde yapabilme imkanı sunuyoruz. Total tabela, stan dış cephe kaplama , kutu harf tabela, fuar standları, pano, bilboard çalışmaları, dijital baskılar, kartvizit, afiş, broşür, tanıtım dosyları, kongre- fuar dekorasyonları, el. Firmamız dış cephe siding uygulama ve satış , ısı su yalıtımı, çatı yapımı , iç dekorasyon, boya sıva ve lambiri.


BoardeX, su ve neme karşı güçlendirilmiş çekirdeği ve özel turuncu renkli cam elyaf şilte kaplaması ile dış duvar imalatında kullanılan dış cephe kaplama levhasıdır. Yanmazlık özellikleri ve dış mekânlarda kullanım için ısı, su ve neme dayanıklı yapılarıyla cephe. Bina dış cephe kaplama sistemleri de dolayısı ile çok büyük önem kazanmıştır. Bir binada dış cephe kaplama mimarisi fonksiyonel ve size bir ilham verebiliyorsa ilk adım atılmış demektir. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir.


Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. Her konuda rahatlıkla bize ulaşabilirsiniz. Mantolama 3D Modelleme yapılarak binanızda doğru malzemeyi kullanabilirsiniz. American Sidign ve diğer cephe kaplama ürünlerinden daha fonksiyonel ve uygulanabilirdir.


Kaplama malzemesi kullanarak dökme, levha, şilte ve boru formunda imalat yapılabilmektedir. Insulawool, mineral yün grubuna dahil yalıtım malzemeleri olup, ısı yalıtım özelliklerlinin yanında yüksek ses yalıtım özelliklerine sahiptir. Dış cephe ürünlerinin dışındaki özel sıva. SİDİNG POLİVİNİL KAPLAMA BİNANIZA E KADAR.


Ana kullandığımız malzemeler, bakır, alüminyum ve boyalı sactır. Cephe Köşe Kaplama Tuğlası Kahverengi. Bina tasarımına ve dış cephe boyasına göre renklerini belirleyebilirsiniz. Kültür taşı , Bahçe Kenar duvarları, dış cephe , dekoratif taş kaplama , uygulamaları, iç cephe ,duvar taş panelleri,villa bahçe duvarları,villa dış cephe kaplamaları,villa iç dekorasyon ve tasarımı,tavan kaplama panelleri,şömine dekoratif taş kaplama uygulamaları,tv ünite arkası panel kaplama ,dekorasyon,iç mimari iç mekan dekorasyon. Malzemenin yüzeyinde suya karşı koruma sağlayacak bir kaplama yüzeyi yoksa ve ısı yalıtım malzemesi su teması ile olumsuz etkilenecekse üzerine buhar dngeleyici örtü tatbik edilir.


Sandviç panellerimiz ile dış cephe , çatı kaplaması ve soğuk hava depoları inşa ediyoruz. Bazalt, Döşeme, Basamak yapılması. Binalarımızın dış cephesini söve kaplama yaptığımızda izolasyon sağlarken aynı zamanda dekoratif bir görünüm elde etmiş oluruz. Profesyonelce uygulandığı takdirde en vasat görünümlü binaları dahi çok müthiş bir yapıya çevirir.


Dekoratif ve tarihi özelliği olduğundan dolayı camilerde, binaların dış cephe giydirmelerinde vazgeçilmez bir kaplama ve süsleme taşı tercihidir. Finike kazasının denize km. Limra bölgesindeki ocaklardan çıkarılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar