2 Aralık 2014 Salı

Akustik sünger

Yanmaz ses yalıtım süngeri olarak da geçerler. Ses yalıtım ihtiyacı olan size değerli müşterilerimize ses izolasyonu, akustik süngerler ve ses yalıtım süngerleri gibi konularında hizmet vermekteyiz. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Farklı kalınlık, renk, model ve boyutu olması sayesinde isteğinize özel tasarımlar elde edilebilir. Mekânların ses yalıtımlarında, ses problemlerinin giderilmesinde, yankı sorunlarının çözümlerinde ve ortamdan alınan akustik performansın en üst düzeye çıkarılabilmesi için kullanılan malzemelerden biri de akustik süngerlerdir. En çok satılan ürünler şu şekildedir. Mekanda oluşan sesi ve ses geçişlerini önlemek amacıyla kullanılan kaliteli ve ucuz akustik sünger fiyatı ve ses yalıtım malzeme fiyatları.


Ses yalıtım süngerleri yanmaz piramit sünger , yumurta, labirent ve special gibi akustik kaplama malzemeleri satış uygulama firması. Tekno Sünger sizlere ses yalıtım süngeri , akustik sünger ,basotect melamin sünger , ses yalıtım malzemeleri, ses izolasyon malzemeleri, gibi en kaliteli ürünlerini sunmaktan gurur duyar. Bizlere telefon veya mail yolu ile ulaştıktan sonra teknik ekibimiz tarafından kullanmanız gereken doğru malzeme için yönlendirilirsiniz. Ral kartelasına bağlı olarak istenilen renkte akustik kumaşı flog yöntemi ile ürünleri boyuyoruz, hem renkler kalıcı ve canlı oluyor, hemde yüksek akustik değerlere ulaşıyor ve ses emilim soğurucu özelliğini artırmaktayız.


Sorunsuz bir şekilde yapılacak uygulamalar ile profesyonel bir çalışma yapılması gereken alanlarda da yalıtım sağlanabilmektedir. Siz keyfinize bakın, Uygulama ve Yalıtım işlemleriniz ile biz ilgileniriz. Siz sorun ve şikayetlerinizi dile getirin. Biz yapılması gerekenleri ve malzemeleri size sunalım.


Kendiliğinden yaışkanlı akustik sünger rulo kova gibi ihtyaçları ortadan kaldırmak ve ortalığı temiz bir şekilde kullanmak için güzel bir çözüm denebilir. Genel olarak stüdyo ve müzik odalarında kullanılan akustik süngerler bir kaç ürünün laminasyon edilmesi ile son üst malzeme olarak ses yalıtımı sağlayabilmektedir. Poliüretandan üretilen akustik sünger çeşitlerinden bir tanesidir. Akustik Sunger Fiyatları. Kendinden yapışkanlı akustik sünger uygulaması için süngerin arka yüzeyindeki yapışkan kağıdını çıkarıp uygulayabilirsiniz.


Akustik sünger

Bir diğer yöntem olarak akustik sünger yapıştırıcısı tercih edebilirsiniz. Yüzde ile arasında ses yalıtımı yapmanızı sağlamaktadır. Diğer akustik modellere göre yüzde daha yüksek ses emilimi yapmakta olan spesiyal sünger , açık gözeneklere sahiptir ve ses yutma özelliğine sahip malzemeden üretilmiştir. Bu farklılık kullanım yeri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenir.


Taşınması ve kesilmesi oldukça kolaydır. Bantlı ve bantsız üretimleri yapılabilir. Kullanım alanı yaygın olduğundan stoklarda her daim akustik sünger bulunur. Duvar ve tavanlarda rahatlıkla ve kolayca uygulanabilirler.


Tüm sitemiz içerisinde görebileceğiniz tüm akustik sünger ve ses yalıtım süngerlerinin detaylı açıklama, görsel ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgiyi piramit sünger sayfamızda bulabilirsiniz. Piramit şeklindeki yüzeyi olan ve poliüretan maddeden üretimi gerçekleştirilen akustik yanmaz piramit sünger köpükten imal edilen sünger sınıfında farklı ve alternatif bir model olarak ihtiyaçlarınıza sunulmaktadır. Basotect Sünger beyaz gri yanmaz akustik sünger melamin ses yalıtım süngeri tavan, duvar ses yalıtımı, akustik çınlama, hacim akustiği uygulamasında kullanılır.


Piyasada piramit sünger , yumurta sünger ve levha sünger tipleri ile her zaman stoklarımızda mevcuttur. Yüzeyi düz ve rengi siyahtır. Bunun için özel solid bazlı sünger yapıştırıcısı ile uygulama yapılabilir. Son yıllarda gürültüden kaynaklanan rahatsızlıklar ve büyük salonlardaki akustik düzenleme ihtiyaçları artmıştır. Esnek ve hafif yapısı sayesinde kolay uygulanır.


Profil ve piramit gibi farklı kesit yapıları sayesinde artırılmış ses yutuculuk değerlerine sahiptir. Bondex Ses Yalıtım Süngeri. Bu nedenden ötürü bondex süngerler ve ağır bariyerler gürültünün fazla olduğu yerlerde tercih edilir. Epdm Ağır bariyerlerle sesin direk kesilmesi sağlanabilir.


Piramit, yumurta, labirent, special ve düz rulo sünger fiyatı için Tekno Foam ses yalıtımı firması ile görüşünüz. Yapılacak ses izolasyonu için farklı ses yalıtım malzemeleri gerelebilir. Süngerpan, epdm ses bariyeri, bariyerli sünger vb. Piramit Sünger Piramit sünger fiyatları akustik süngerler arasında piramit formlu uçları sivri olarak bilinir.


Akustik sünger

Genellikle stüdyolarda müzik odalarında ve prova kayıt odalarında ve eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. Eko, yankı ve uğultu problemlerine karşı yüksek performans sağlayarak alan içerisinde akustik bir yalıtım sağlamaktadırlar. Ortamdaki akustiği sağlayarak yankılan dengesini sağlar.


Diğer Stüdyo Ve Sahne Ekipmanları fiyatı ve özellikleri, Müzik kategorisinde. Ses yutma performansı çok iyi olan bu ürün, yüksek hava hızlarında bile herhangi bir aşınmaya maruz kalmaz. Bariyerli akustik süngerler ses yalıtım malzemeleri arasında ileri teknoloji ile piyasaya sürülen akustik sünger , köpük altındaki poliüretan hammaddesiyle üretilmiştir. Ayrıca kurşun bariyerler veya PVC sayesinde ses emilimi son derece başarılıdır.


Onun haricinde akustik ses emici süngerler (vicoustic flexi sünger , basstrap, bass küpü, tekno touch sünger , renkli akustik sünger , akustik zigzag sünger panel, kesik piramit sünger ) düşük yoğunluğa sahip olduğu için sadece akustik ses yalıtım sistemlerinde kullanılmaya uygundur. Köşe Küp Sünger , alçak frekans sorunlarını çözme amacı ile üretilmektedir. Tek başına da kullanılabilen köşe küpler, genellikle akustik düzenleme panelleriyle birlikte kullanılan gürültü izolasyon malzemeleridir. Sünger Yapıştırıcısı KG ADET mYer Yapar. BASOTECT PİRAMİT SÜNGER Basf basotect piramit sünger avrupa fabrikasında ürettiği yanmaz melamin sünger ailesinden olan basotect akustik piramit süngerler , üstün ses yutma ve yalıtım değerlerine sahiptir.


Firmamız Endüstriyel Sünger ve Sünger türevleri olan PE polietilen, fiziksel polietilen, İzolasyon süngeri , contalar, Kimyasal Polietelen, EVA EPDM ve yanmaz sünger üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar