15 Aralık 2014 Pazartesi

Pleksi kalınlıkları

Pleksi kalınlıkları

Satine, Fosforlu ve Aynalı levhalarımız ile değişik ölçü, kalınlık ve renkler stoklarımızda gönyeli ithal ve yerli üretim olarak. Akriliğinizin kalınlığı plaka boyunca dalgalanıyorsa ve montaj yarıda kaldıysa müşteri dinler mi? Söz konusu tüm resimlerin başka internet site ve reklamlardaki görüntüleri, firmamızdan alıntı olup kopyadır. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir.


Pleksi kalınlıkları

Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. TL 2TL (19) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Her türlü kalınlık ve şekildeki pleksileri kesme, bükme, parlatma, şişirme-vakumlama gibi doğru ve gerekli işlemlerden geçirerek, bitmiş ürün haline getiriyoruz.


Arkası foreks ile kaplanmıştır. Direkt olarak duvara çift taraflı bantla yapıştırabilirsiniz. Harflerin et kalınlıkları harf yüksekliğine göre değişkenlik göstermektedir.


Polikarbon levha, pleksi ,aluminyum kompozit panel,reklam folyoları,baskı malzemeleri,reflektif,dekota,pet,display malzemeleri satış sitesi. Geniş çaplardaki pleksi borular için boy 1mt olarak da satılmaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Uniform malzeme kalınlıkları sayesinde, bu levhalar baskı ve lazerle işleme için en uygun akrilik plakalardır. UV ve dış ortam dayanımları. Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir. Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Alt kısmı düzdür yapıştırmaya uygundur.


Farklı kalınlık talepleri için lütfen sorunuz. Kristal şeffaflığındadır. Kaliteli ve sağlam plexi kutu harf ışıklı olarak firmamızca size özel olarak üretilmektedir.


Adres Yenibosna Merkez Mah. Kalınlık : Renk: Kahverengi, sarı. Maksimum Toplam pratik bilgi sayfada gösterilmekte olup, 1. Döküm tekniği ile mm den mm kalınlığa kadar, çeşitli ebatlarda renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir. Morgül pleksi olarak lazer makinamız ile pleksiglas , ahşap vb.


Fason kesim makineleri de bulundurmaktayız. Makinelerimizin tamamı profesyonel kesime odaklıdır. TL TL (4) DNCplastikmarket 100.


ECEHAN METAL tüm seri ve butik işleriniz için çözüm sunar. Pleksi Aksesuar Çeşitlerinden Bazıları. Saydam ve yarı saydam olabilir. Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, ha. Yaklaşık olarak – 1derece sıcaklıklarda ısıtılarak yumuşatılır ve kalıplanarak istenilen şekil verilir.


Döküm akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Firmamız bünyesinde bulunanfırın ve pleksi şişirme makinaları ile istenilenölçü, kalınlık ve şekillerde şişirme yapmaktadır. Tek ve çift taraflı modelleri vardır.


En güzel pleksi isimlik modellerini uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz. Plastik oldukları için kolay kolay kırılmazlar. Günümüzde bu maddeyi tüm dünya kullanmaktadır.


Dünyada çok yaygın olmasından dolayı her sektörde kullanabilme imkânı tanımıştır. Bunu yapmak için, sadece mesaj katı plexi cam levha arasına yüklemek, kalınlığı yedi milimetre daha az olmalıdır. Ve tonlama sayesinde büyük ölçüde uyumlu bir tasarım oluşturma olanaklarını genişletir pleksiglas korkuluğu hemen her renk, böyle bir ağ verilebilir. Lazer kesim makinamız ile 1mm den 12mm kalınlığa kadar hızlı profesyonel fason kesim hizmeti veren firmamız pleksi ve ahşap adetli proje bazlı lazer fason kesim hizmetide vermektedir. Parçalar küçük ya da ince ise kırılma riski fazladır.


Kesim çalışması yapılırken en dar alanların 1mm den küçük olmaması gerekir. Köşelere yarıçap ekleme kırılma riskini azaltabilir. PLEKSİ AKRİLİK LEVHA ÖLÇÜLERİ.


Ana Renk ve Difözör ve transparan Şeffaf Diğer Özel Renkler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar