31 Mart 2017 Cuma

3M crystalline cam filmi

3M crystalline cam filmi

Oldukça açık bir renkte film olmasına rağmen UV ışınlarını oranında engeller. Aynalı Cam Filmi ÇİZİLMEZ 75cm x 3m. TL 5TL (1) otopits 100. Katalog Numarası FX ST 35.


Koyu Siyah Cam Filmi 100cm x 3m - Dark Black 15. M Colour Stable serisi ise yüksek ısıyı geri çevirirken renk sabitliği de sunan üstün kaliteli araç cam filmleri içeriyor. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Showing 1-of Matching Products.


M cam filmiyle camdan sıcaklığın geçişi engellenmekte ve çikolatanın erimesi önlenmektedir. M Araç Kristal Cam Filmi Çikolata Testi Arıcı Boya. Arabanız için aradığınız cam filmi fiyatlarını ve modellerini görmek için tıklayın!


3M crystalline cam filmi

CAM FİLMLERİ 3M CAM FİLMİ Paspas Güvenlik Filmi Oto Film Güneş Kontrol Araç Film Scotchtint Scotchshield Kurşun Geçirmez Opak Folyo Buzlu Cam Dekoratif Film Esd Antistatik Paspas Sistemleri Kıvırcık Nomad Terra Aqua Havuz. Oto cam güvenlik filmi fiyatları çok farklı fiyat aralıklarına sahiptir. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar kategorimizde Cam , Aksesuar 3M ürünlerini bulabilirsiniz. Konyada bir tane 3m ürünleri kullananan firma var. Cam filmi uygulatma aşamasındayım. Olmuşken ısıyı en iyi kesecek birşey olmalı.


Benden 3M cam filmini alıp yetkili uygulayıcı olacak yeni yatırımcılar yada zaten bu işi yapan ama ilk defa 3M cam filmi satın alıp yetkili uygulayıcı olacak olanlar 3. M Araç Cam Filmleri, sürücü ve yolcuları ısı ve parlak ışıktan korumak, enerjiden tasarruf etmek gibi çeşitli amaçlarla kullanılıyor. Hiçbir şekilde görüşü engellemediği gibi rahatsızlık veren güneş ısısını oranında kesen bir film türüydü. Crystalline stoklarımıza girdi bilgisini sizinle paylaştık. Açık renkli fakat ısıyı kesen bir ürün kullansaydınız ön camda daha iyi olurdu. Maslakta 3M cam filmi uygulayan Tansu isimli bir arkadaş var, o yapmıştı.


On cam icin llumar air , 3m crystalline serisi veya muadilleri de ideal gibi. LLumar Ahmetten ATR cam filmi çektirdim. Ali güzel bir tespitte bulunuyor. Bu konuda ben her zaman firma olarak 3M tercihimdir. Bu yüzden onun ürünleri üzerinden gideceğim.


Camları hiç koyulaştırmayan, yani varlığı pek belli olmayan bir cam filmi düşünüyorum. Zararlı UV ışınları kessin ve içerideki aşırı ısınmayı bir miktar önlesin yeter. Arkadaslar bir bucuk yildir kullandigim araca numara cam filmi yaptirdim, denizli gibi sicak memlekette yasadigim icin fark inanilmaz.


Onceden klima sogutur gunes yakardi yine de terlerdin buda hasta ederdi. Simdi gunes iceriye giremiyor yakmiyor, klima daha az calisiyor icerisi serin kaliyor. Our film technology is an ideal solution for homeowners looking to create privacy, control temperatures, or reduce glare. It preserves views while enhancing glass with powerful properties.


Online sipariş verilebilir. Bilgileri ZİWBAX OTO KUAFÖR ve CAM FİLMİ. Yetkili Kişi: BAHATTİN AKBULUT. Désolé pour le désagrément ,notre nouveau site web est en cours de traduction.


Merci pour votre patience. Ci scusiamo per gli eventuali disagi. Stiamo ultimando il processo di traduzione del nostro nuovo sito internet. Grazie per la comprensione.


3M crystalline cam filmi

M OTOMOTİV TAMİR ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ AAD-Mekanik-Car Care 01. Tarihinden Geçerli KDV Hariç İş Güvenliği 18. Kayıt olmak için tıklayınız. Sıcağı engellerken görüşü engellemez. Suntek UV heat scratch resistant 3M crystalline cr self-adhesive tint window tinting film.


Meters (Min. Order) YRS. Guangdong New Vision Film Co. Good quality suntek solar cam filmi rolls car window tint film coil master.


SunTek empowers vehicle owners and professional installers by offering a broad selection of automotive tint products, each able to improve the look and performance of window glass in its own way. After searching the internet for a.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar