2 Mart 2017 Perşembe

Epoksi zemin fiyat

Uygulama yapılacak mekanın özelliklerine ve metrekare ölçüsüne göre fiyat teklifi oluşturulmaktadır. Buna göre fiyatları boyama ve kaplama çeşitlerine göre de farklılık gösterirken genellikle her bütçeye uygun fiyatlarla karşınıza çıkmaktadır. Kaplama kalınlığı 80-mm. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Epoksi kaplama çeşitleri.


Zemininizin durumu ne kadar kötü olursa olsun epoksi uyugulama firmamız sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi yapılarınızın değerini de artırabilirsiniz. EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI. Bu şekli ile kaymayan zeminler oluşturulur.


Kaymazlık özeliliği ise birçok alanda olduğu gibi bu tarz alanlarda da belirleyicidir. Aksi taktirde fiyat belirlenirken bu değişkenler göz ardı edilebilir ve uygulama zamanı geldiğinde tekrar bu konular gündeme gelebilir. Uygun fiyat ve uzman işçilikle tüm projelerinizi gerçekleştirelim. Bu nedenle görüştüğünüz firmaya bunu baştan mutlaka belirtmelisiniz. Bu içeriğimizde sizlere hem epoksi zemin kaplama fiyatları hakkında bilgi vereceğiz hem de en güzel epoksi zemin kaplama örnekleri ve uygulamalarını sizlere sunarak hayalinizdeki zemini bulmanıza yardımcı olacağız.


Epoksi zemin fiyat

Metraj arttıkça fiyat düşer. KDV hariç, her şey dahil fiyatlardır. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen. Her uygulama için farklı fiyat listesi oluşturulur.


Bu yüzden kesin bir fiyat söylemek zordur. Zemin epoksi kaplama fiyatları şehirden şehre de farklılık gösterir. Başlık epoksi boya,işçilik,nakliye herşey dahil anahtar teslim fiyatlar. TÜRKİYENİN HER YERİ İÇİN TEK FİYAT Yol,konaklama vb.


Türkiye’nin her yerinde epoksi zemin kaplama alanında faaliyetimize devam etmekteyiz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size ulaşarak ücretsiz keşif randevu işlemlerinizi gerçekleştirecektir. Boya ambalajları listedeki gibidir. Boyalar ve astarların kullanımı, ayrıca solventli epoksi boya ve solventsiz epoksi boya ile ilgili bilgi almak için arayabilirsiniz.


Eğer mevcut olan işlerde onarım gerekmiyorsa, herhangi ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Suya, aside ve alkaliye direnci çok iyidir, zamanla direnç özelliğini yitirmez. Fiyat Talebi Keşif Talebi. Zeminde fayans, beton, şap, sıva varsa zemin tesviye solüsyonu ile düzeltilir. Tesviye solüsyonunun bir gün boyunca sertleşmesi beklenir.


Ardından görsel baskısı zemine uygulanır ve görselin zeminle tümleşmesi için bir gün beklenir. Farklı alanlarda daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü elde edebilmek adına epoksi zemin kaplama işlemleri ekibimiz tarafından profesyonel şekilde yapılmaktadır. Pek çok farklı avantaj sağlaması özellikle kullanımın artmasını sağlamaktadır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken husus bu fiyatların cok daha dusugunu size sunuyorlarsa kullanılan malzemeye, malzeme iceriğine ve kullanılan malzeme miktarına dikkat edilmesi gerekir. Zımpara ile temizlenmiş her türlü yüzeylerin toplam 4mikron kalınlığında epoksi , çinko yoğun primer astar (kat) epoksi coaltar boya ile (kat) boyanması.


Kimyasal reçine olan epoksi özellikle son yıllarda zemin kaplamalarında sık olarak kullanılan bir madde haline gelmiştir. Reçine ile sertleştiricinin reaksiyonu sonucu sertleşerek meydana gelir. Antibakteriyel özelliği vardır. Sektördeki uzun yıllara dayanan tectübesiyle en uygun epoksi mfiyat ,en kaliteli işçilik kurumsal misyonudur.


Bir çok alanda tercih edilen zemin kaplama modelleri farklı bezeme unsurlarıyla dikkat çekiyor. Bu açıdan net bir liste fiyatı vermek mümkün değildir. Zemin etüd edilerek,fizibilite çalışmaları yaparak ve her zemine göre değişen sarfiyat oranları. Tüm uygulamalarımızda sene malzeme ve işçilik garantisi vermekteyiz.


Gebze epoksi zemin etkinlikleri olarak okullara özel imkanlar sağlamaktayız. Bazı okullarda fiyat noktasında özel indirim sağlayarak spor salonlarında çalışmalar yapılmıştır. Beton zeminler farklı içerikte boyalar ile boyanabilir ya da kaplanabilir.


Epoksi zemin fiyat

Bunlardan en yaygın olarak kullanılanları epoksi boyalar ve akrilik esaslı. Gözle görülmeden, zemin şartlarının uygunluğu veya bozuk zeminin çözümleri konuşulmadan, epoksi kaplama alanında uzmanlar tarafından. Akron Yapı, yıllara dayanan birikim ve tecrübelerini en seçkin markaların ürünleriyle birleştirerek sektöründe öncü firmalara çözümler sunmuştur. Boyutlu Zemin kaplama, 3D zemin kaplama, nasıl yapılır, malzemeleri, fiyatları , bayilik hakkında sorularınız için iletişime geçiniz.


Evde Mimar olarak bu içeriğimizde ise epoksi boya renkleri ve fiyatları bölümüne değinerek size daha iyi bir biçimde yardımcı olmaya çalışacağız. Self leveling epoksi , yeni beton zeminlerde veya aşınmış, çukurlaşmış, zedelenmiş beton zemin yüzeylerini parlak, yoğun ve pürüzsüz hale getiren zemin kaplamasıdır. Antistatik iletken epoksi zemin kaplama diğer epoksi zemin kaplama türlerine istinaden biraz daha maliyetli kaplamalardır. Elektrostatik, kondektif, iletken kaplamaların mfiyatları yine de diğer kaplama ürünleri ile kıyaslandığında orta ekonomik sınıfında bir kaplama sistemi olduğunu söylemek mümkündür.


Kullanım Yerleri : Ameliyathaneler,bilgisayar odaları,elektronik cihaz üretim bantları,televizyon stüdyoları,elektrik şarjının yüksek olduğu üretim ve depolama alanlarında zeminkaplama malzemesi olarak kullanılır. Kimyasal nitelikli bu kaplama ile zeminler hızlı, dayanıklı bir şekilde oluşturulabilir. Kısacası ilgili tüm bilgileri bu web sitemizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar