2 Mart 2017 Perşembe

Döşeme kalıbı

Döşeme kalıbı

Kısa sürede kurulumu tamamlanan, alüminyumdan imal edilmiş, hafif döşeme kalıbı sistemi VARIODECK Döşeme Masa Kalıbı Büyük kalıp alanları ve ağır prefabrik alanların daimi gelişimi içindir. Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız. SKYDECK döşeme kalıbı , en az seviyede iş gücü gerektirdiği için kısa süre içinde kurulumu tamamlanan, sistematik tasarımıyla planlı ve sıralı bir kurulum süreci olduğu için de oldukça güvenli bir sistemdir. Döşeme yüküne göre kalıp malzemelerini azaltıp sıkıştırarak projenin kalıp maliyeti belirlenir.


Böylece ihtiyaç kadar kalıp malzemesi kullanılmış olur. PORTİPROP sistemini oluşturan parçaların taşıma kapasiteleri yüksek oldugundan az sayıda parça ile hızlı ve kolay kurulum sağlanır. GEOPLAK, plywood’a kıyasla su ve nemden etkilenmez dolayısı ile çok uzun ömürlüdür. Döşemelerin ve kirişlerin sehim yapmaması, bundan kaynaklı çatlakların oluşmaması ve dolayısıyla mukavemet kaybetmemesi açısından bu kurala uymak son derece önemlidir. Bütün kalıp elemanları şoklama ve titreşim uygulanmadan sökülmelidir çünkü bu uygulamalar betonarmede hasar oluşturabilir.


Betonarme döşeme kalıp elemanlarının taşıyıcılarıolan metal dikmeler (Günümüzde yapım ve kullanım kolaylığıaçısından daha ekonomik olmasından dolayımetal taşıyıcılar kullanılmaktadır.) destekleri ile beraber yere sağlam bir şekilde oturtulmalıdır ( Resim ). Kirişler çelik veya ahşap olarak imal edilir. Ağır yük kirişleri,makas tipi kirişler, döşeme kirişleri ve geniş alanlı kalıplar mevcuttur. MKH 1MASA KALIBI, AĞIR YÜK İSKELESİ.


CLK (Çanak İskele Döşeme Kalıbı ) Devamı CLK çanak iskele döşeme kalıp sistemi, kirişli, asmolen veya mantar, tüm döşemelerde çok pratik ve uygun çözümler üreten bir sistemdir. ASYAPI İNŞAAT tek ve çift atkılı döşeme panoları standart boylarının getirdiği kullanım kolaylığı ve çok fazla tekrara imkan veren monoblok sağlam yapılarıyla en ekonomik döşeme kalıbı malzemesidir. Kaldırım döşeme parke taşlarının çimentosunu kum çimento ve su kullanarak hazırlayın. Sizde resimdeki bayan gibi bir çok kalıp hazırlayabilirsiniz.


Alta nemli kum döşeyerek taşları döşeyin ve aralara çimento ile sağlamlaştırınız. ES TAŞI ÇİZGİ CM Adet. Döşeme kalıp sistemi üç ana parçadan oluşmaktadır: teleskopik direkler, Htaşıyıcı kirişler ve kalıp paneli. Asmolen kullanılması durumunda asmolen maliyeti ve asmolenin altındaki döşeme kalıbı ilave maliyet olarak görülebilir.


Zira özel kiriş kalıbı altına komple döşeme kalıbı gerektirmeden ızgara üzerine oturtulabilir. Döşeme kalıp montajında çalışma yerine güvenli ulaşımın sağlanabilmesi için ulusal standartlara uygun, basamakları kaymaz malzemeden yapılmış veya kaymaz malzeme ile kaplanmış, yeterli sağlamlıkta el merdivenleri ya da korkuluklu geçişlerin yapılması gerekmektedir. Asmolen döşeme bloğunun kulaksız olması halinde, nervür betonunun alt kısmına bir kalıp tahtası konması gerekecek ve her iki tip asmolen döşeme bloğu ile yapılan döşemelerin kalıpları arasında belirli bir fark meydana gelecektir. Hitech parke taş ı parke döşeme kalıp plastik. Ancak kalıp maliyetinin yüksek olması bu döşemeler için bir dezavantaj olmaktadır.


Dişli döşemelerde düzgün bir tavan elde etmek amacıyla, dişlerin arasına dolgu malzemesi yerleştirilir. Sistemleri İNTESAFE H tipi. Küçük mikserlerde hazırlanmış, renkli betonun elle doldurulmasının yanı sıra, otomatik dolum makineleri ile de kullanılabilir.


Sarkan kiriş olmadığından alttan bakıldığında düz bir tavan görünür. Mutlaka deprem perdeleri düzenlenmelidir. Elle kurulup sökülebilen, vinç ile taşınabilme özelliğine de sahip, döşeme ve kiriş altında kullanılan serbest iskele sistemi.


Vinç ile taşınan, döşemede kullanılan masa kalıp sistemi. Kalıp işçiliği ve maliyeti azdır. Bu yöntemi sadece yürüyüş yolu yapmak için kullanabileceğiniz gibi bahçenin her hangi bir alanına yapıp çimenler arasında özel bir oturma bölümü hazırlayabilirsiniz. PORTİFLEX esnek bir döşeme kalıp sistemidir.


Döşeme çok kirişli veya asmolen olsa da aynı kalıp ile kolaylıkla sistem kurulabilir. Az yer kaplamasından dolayı stoklaması kolaydır. Prefabrik bina ve diğer inşaat alanlarında istenilen ölçülerde zemin oluşturmak için kullanılan döşeme kalıpları kendinden ön germeli veya ön germesiz olarak üretilerek pratik çözümler sunar. Geniş açıklık ve düşük ağırlıklı döşeme arasındaki kombinasyon, statik proje açısından kolon ve temel yüklerini azaltırken mimari proje açısından kolon-perde dağılımını ve aks aralıklarını optimize eder.


Bahçe düzenlenmesi ve bahçe dekorasyonu üzerine satış yapan çoğu dükkan ya da internet mağazasında uygun fiyat ile satılan resimdeki gibi bir beton kalıbı ve istediğiniz harç malzemesi ile siz de hoş bir yürüyüş yolu yapabilirsiniz. KULLANIM ALANLARI : Kaset kalıp genellikle kolon aks aralığının 8m ve üzeri olan projeler (konferans salonu, amfi, fabrika binası gibi) ve döşemenin birim alanda fazlaca yük taşıması gerektiği durumlarda (makine yerleşimi, kamyon yükleme bölgesi, forklift çalışma alanı, katlı oto galeri gibi) kullanılır. Kiralık döşeme kalıbı iskelesi, ağır yük masa iskelesi. Kiralık ayarlı kolon, tek yüzlü tek taraflı, tırmanır perde, duvar, beton kalıbı. Plastik kolon kalıbı , plastik perde kalıbı , plastik döşeme ve plastik kaset kalıp ihtiyaçlarınızı uygun fiyarlarla firmamızdan temin edebilirsiniz.


Kare tasarımlı ve kullanımı kolaydır. Ayrıntılar için tıklayınız. Her türlü iskele sisteminde uygulanabilir. Ayrıca, bu ürün grubu ile kat ve zemin döşemelerinde bırakılan dolgu hacimleri hızlı, hafif ve ekonomik bir şekilde doldurulabiliyor.


Nautilus kalıpları , yerinde döküm yapılarak, hafifletilmiş betonarme plak döşeme oluşturmak için geliştirilmiş kör kalıp sistemidir. Döşeme Kalıbı Marka: Faresin Building - ALUFORT ALUFORT alüminyum döşeme sistemi, dişli kirişlerle karşılıklı olarak bağlanmış alüminyum panellerin yapısını destekleyen, düşer başlıklı bir grup teleskoptan oluşur. Hem yük iskelesi hemde cephe iskelesi olarak kullanılan sistemlerdir.


Döşeme kalıbı

Fincanlıdikme, dövme başlıklı yatay eleman, ayarlı üst başlık, ayarlı ayak birleşimlerindenoluşurlar. Döşeme kalıpları istenilen ölçülerde zemin oluşturmak için kullanılan döşeme kalıpları kendinden ön germeli veya ön germesiz olarak üretilerek pratik çözümler sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar