21 Mart 2017 Salı

Klinker kaplama

DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. Z-1Terracotta 10xcm. Klinker Tuğla, geleneksel çizgileri duvarlarınıza taşıyın. Klinker kültür tuğlası, duvar tuğla kaplama da kullanılan dekoratif tuğla çeşididir. Nostaljik kültürün etkisini Klinker kaplama tuğla ürünümüz ile duvarlarınızda hissedeceksiniz.


Klinker tuğla kaplama tuğla görünümlü dekoratif duvar kaplaması. Klinker Cephe Tuğlalar: Natural toprağın işlenmesinin ardondan yüksek ateşte pişirilmesi ile üretilen natural pres tuğla kaplama modelimizdir. Sağlamlığı ve şıklığı ile göz kamaştırır. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


Son derece uzun ömürlü pres döküm tuğla kaplamalar bina ömründen daha fazla dayanıma sahip olan uzun ömürlü yapı malzemesidir. Online sipariş verilebilir. Klinker Dış Cephe Tuğla, ürünümüz dış cephelerde uygulanan kaplama tuğla modellerimizdendir.


Simetri ve derzli olan bir modelimizdir. Dış cephe tuğla modelleri arasında yağmu ve benzeri kötü hava koşullarına dayanıklı olan modellerimizdendir. Kaplama tuğla ile yapılarda farklı dış cephe görünümleri yakalamak artık çok daha fazla tercih edilen bir uygulamadır. Buna ek olarak, dekoratif panel kaplama , iç mekân taş kaplama ile eskitme taş kaplama uygulamaları da mimari dekorasyona destek amaçlı yapılan uygulamalardır.


EKOS Klinker Cephe Kaplama Tuğlaları mm derzle uygulanır. Nar, Doğal, Beyaz ve Kahverengi olmak üzere renkte satışa sunulmaktadır. Tuğlaların Renkleri Birebir Aynımı : Ekranda gördüğünüz renk tonu ile ürünün renk tonu farklılık gösterebilir, sanal ortamdaki renkler gerçek ortamda farklı olabilir. Numune alarak gerçek ortamda doku ve renk deneyimini yaşamanızı öneriyoruz. Tuğlaların Hangi Malzemelerden Üretilir : Çimento, özel piğment toz boya ve doğaltaş tozundan imal edilmiştir.


Yüksek ateşte pişirilmiş doğal topraktan imal edilen pres tuğlalardır. Olumsuz hava şartlarından etkilenmediği için, yaya ve taşıt yollarında vazgeçilmez bir zemin kaplama malzemesidir. Normal pres tuğlalar, iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Bu sistem, klinker kaplama tuğlaların dış cephelere mekanik sistem ile uygulanmasına imkan verir.


Böylece Ayanmazlık sınıfı bir sistem elde edilmiş ve klinker kaplama tuğlalar yüksek cephelerde güvenle uygulanmış olur. Dekoratif amaçlı tercih edilen şık ve estetik ürünlerdir. Kültür tuğlası çeşitlerinden klinker tuğla toprağın preslenip, yüksek ateşte pişirilerek üretilen orijinal pres tuğla dır. Doku ve rengi ile klinker pres tuğla, klinker kültür tuğlası, duvar dekorasyon ve duvar tuğla kaplamalarda tercih edilir. Ayrıca iç cephelerdede kullanılabilir.


Klinker kaplama

DEKORATİF KLİNKER TUĞLA KAPLAMALARI. Mekanlarınıza ferah ve huzur kazandıracak olan üzerin tarihi esintiler barındıran dekoratif tuğlalar, klinker tuğlalar,pres tuğla ve tuğla kaplama ürünleri hakkında daha detaylı bilgi için bizler ile iletişime geçiniz. Klinker cephe kaplama modern bir cephe anlayışını yansıtan bir mimari bakış açısıdır. NCE KAPLAMA TUĞLA ÇEŞİTLERİ.


Dolayısıyla, Belçika Benor ve Avrupa CE standartlarına uygun olarak, cephe tuğlalarıyla aynı özelliklere sahiptir. Pres Tuğla - Tuğla Dünyası Pres Tuğla Model ve Fiyatları Yapıların inşa edilmesinde cepheleri ve duvarlarının örülmesi ve yapılması birçok açıdan oldukça önemlidir. Boyut sapması cetvel ve gönye kenarından mm. Doğal hammaddeler içeren klinker cephe kaplama tuğlaları, yüksek sıcaklıklarda (minimum 180°) pişirilirler. Yüksek ısılarda pişirilen klinkerlerde renk kaybı olmaz.


Klinker kaplama

Kireç ve benzeri malzeme patlamaları yaşanmaz. Lion Lioterm sistem ile kullanılmaktadır. Yapıştırıcı malzeme kullanım koşullarına uygun olarak hazırlanır. Yapıştırıcı, yüzeye – mm taraklı mala ile uygulanır. Klinker Kaplama Tuğla uygulamalarında tavsiye edilen sertifikalı usta ekipleriyle çalışılmalıdır.


Işıklar ısı yalıtım plağının üzerine uygulanan Işıklar klinker kaplama tuğlaları alternatif renk ve doku yüzeyleri ile bina cephelerine estetik görünüm sağlar. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Tuğla duvar kaplama , duvar tuğla dekorasyon ürünleri fiyatları ve uygulama için iletişime geçin.


Klinker kaplama

Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Dış Cephe, Tuğla, Klinker , İzalasyon, İç Dekorasyon Ürünleri, Cephe Kaplama , Ateş Tuğlası, İthal Tuğla, İthal Dış Cephe Ürünleri, Dayanıklı Cephe. It was built according to the latest technology of the German company Keller HCW.


Nowadays it is the most modern extruded clinker tile factory in Europe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar