16 Mart 2017 Perşembe

Cam cephe giydirme

Firmamız 19yılında İstanbul’da faaliyetine başlamış olup; cephe giydirme sistemleri, kompozit levha, alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte ve korkuluk, otomatik panjur-kepenk sistemleri, mağaza vitrinleri (jumbo camları dahil), cam balkon kapama, pvc kapı ve pencere sistemleri, ofis ara bölmeleri, otomatik kapı, kış bahçeleri vb. Kurumsal Fitil-profil ve conta imalatlarında kalite ve hizmette erişilmez hız. Giydirme cephe sektöründe yalıtım uzmanınız. Reform Grup Alüminyum Pvc Yapı San.


Cam cephe giydirme

POLİKARBON LEVHALARIN AVANTAJLARI. Polikarbon Levha Yeni nesil ürün çözümlerinin yapı sektörüne sunduğu en özel ve kusursuz armağanlardan bir tanesi olan, üzerinde barındırdığı sayısız avantajları sayesinde dış cephe giydirme ve çatı ışıklığı uygulamalarında sınıfındaki diğer malzeme seçeneklerine göre çok daha dayanıklı, çok daha estetik ve çok daha. KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM.


AYTAŞ Alçı Enerji Maden ve İnşaat Sanayi Ticaret A. Olarak inşaat sektöründe yaptığımız yenilikler doğrultusunda malzemlerin bilinçli kullanımı için , Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinde yeniden eğitimler verilmeye başlanmıştır. Türkiye İş Rehberi sitemize hoş geldiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar