15 Mart 2017 Çarşamba

Ahşap kapı temizliği

Ahşap kapı temizliği

Bu iki aşamadan bir tanesi olmaz ise ahşap temizliği tam anlamıyla gerçekleşemez. Burada tercih ettiğiniz temizlik maddesinin insan sağlığına zararlı olmamasına dikkat edin. Ahşap kapıların kolay bir. Bu yüzden temizlikten sonra ahşap kapı üzerinde nemli bir bölge kalmadığına emin olmanız gerekiyor. Dış yüzeye bakan kapılar olduğu için iyi temizlenmek istenir ancak bu kapıların temizliğinde güçlü kimyasal maddeler kullanılmamalıdır.


Bu işlemi gerçekleştirirken ahşap kapının yapısına zarar vermemeye özen gösteriniz. Evdeki birçok ahşap eşyanın temizlenmesi için piyasada birçok. Lekeler hemen yok olacak ve eşya eski haline dönecektir. Kapı Kilit Sistemleri Ev ve İş Yeri Alarmlar.


Kapınızı bu suyla iyice silin. Temizlik için sabunlu su hazırlayın. Süpürgeliklere, kapı diplerine, koltuk arkalarına uzanmak için en iyi araçlardan biridir. NOT: Herhangi bir temizlik esnasında temizlikten maksimum verim almak için elektrik süpürgenizin torbasının dolu olmadığından emin olmalısınız.


Ahşap kapı temizliği

Tüm bu malzemelerin karışımı ile yapılan ahşap yüzey temizliği , tamamen doğal yöntemlerle sağlanmış olur. Mebran kapı modelleri üretilirken camlı kapılar çıta kullanılmadan üretilir. Boya çatlaması veya temizlik sırasında çıkmayan leke sorunlarının böylece önüne geçilmiş olur. Camlı kapılar çıtasız olduğundan kolayca temizlenir. Sirkeli suyun kapı üzerinde kuruması beklenmeden hemen kuru bir bezle kapının kurutulması gerekiyor.


Lake kapı model ve görününümü zarif olduğundan darbelere ve toz deterjan, kimyasallığı yoğun olan deterjanlar ile temizlik yapılmamalıdır. Bu kapı modelleri iç mekanlarda kullanılır. Merhaba, ben mutfağımı krem mat lake yaptırdım.


Bu tip kimysallar ahşap kapılara, üzerindeki boyalara ya da koruyucu kaplamalarına zarar verir. Doğru olan periyodik olarak tozunu, ara ara da nemli bezle leke vb oluşumların kalıcı olmasına engel olmaktır. Kapı Dünyası ürünleri garantimiz ve korumamız altındadır.


Mikrofiber bezi suya batırıp karıştırın ve sıkarak dolap içlerini silin. Tükenmez Kalem Nasıl Silinir? Bazı kapılar da hem ahşap hem cam veyahut hem pvc hem cam maddeden oluşabilir. Sirke ve su, bulaşık deterjanı ve su karışımları da ahşap kapı temizliğinde kullanılır.


Lakin bu karışımların kapınız için zararlı olmamasına dikkat gösteriniz. Durulama gerektirmeden ahşabın doğal parlaklığını korur. Kullanım Alanı: Parkeler, ahşap mutfak dolapları, ahşap merdivenler, ahşap kapı ve pencere pervazları gibi silinebilir tüm geniş ahşap yüzeylerin. Sınıf (A kalite) kapı yüzeyleri kullanılarak hazırlanmıştır. Hem ucuz kapı hemde modern iç oda kapısı modeli arayanların ihtiyaçlarına cevap vermekte.


Pvc kaplama kapılar yani membran iç oda kapıları ise her model çalışılabilmektedir. Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı , Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. Bu sebeple çok zaman kaybetmeden pratik temizlik yapmakta fayda vardır. Aynı şekilde amerikan ka. Amerikan kapı panel kapı olarakta bilinir.


Yapıştır Hayatı Kolaylaştır. Giderlerinizi göz önünde bulundurarak en kaliteli ürünleri temin etmek tasarruf yapmanıza yardımcı olur. Boyalı, cilalı, lake ya da ahşap kaplamalı kapılar mevcuttur. Bunlar arasından evinizin renk ve desenlerine en uygun, tüm odalarınıza uyabilecek bir seçim yapmalısınız. Ev kapılarının temizliği için kapı çeşitine göre farklı malzemeler kullanmanız gerekebilmektedir.


Yazının devamında evde kullanılan kapı çeşitleri için temizleme yöntemleriyle ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Evlerde genel olarak ahşap , lake veya amerikan kapı kullanılmaktadır. Mantolama marangoz marangoz ustası petek temizliği radyatör bakım.


Her cins parke ve ahşap yüzeyde ( kapılar , pencereler, mutfak dolabı vb.) kullanılır. Antistatik özelliği ile tozlanmayı geciktirir. Kullanım Talimatı: litre suya ml ürün ilave ederek kullanınız. Yukarıdaki işlemleri takiben, yüzey temizliği yapılıp, kanat ile çalışması test edildikten sonra cila aşamasına geçilir.


Tozlanma etkisini de azaltarak temizlik açısından da çok katkı sağlayan bu işlemler sağlıklı yapıldığında zararsızdırlar. Bu işlemlerin eşyalarınıza çok faydalı olabilmesi ve size zarar vermemesi için izlenmesi gereken bazı adımlar vardır. Sırasıyla başlamak gerekirse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar