22 Mart 2017 Çarşamba

3 Lü ısıcam

Lamine Emniyet ve Güvenlik sağlayan Şişecam Lamine Cam, camın kırılması durumunda dağılmasını önleyerek oluşabilecek yaralanmaları ve dıştan içe, içten dışa istenmeyen geçişleri engeller. YANLIŞ: lü cam en iyi ısı ve gürültü yalıtımını sağlar. DOĞRU: En büyük hata budur. Argon gazlı ısıcam kullanımında kendi maliyetini 1-yılda amorti etmektedir.


3 Lü ısıcam

K değeri’ne Low-E camlarda 0. K ekstra yalıtım olarak etki etmektedir. Yıllık kaçak oranı göz önüne alındığında performansını yaklaşık sene korur. Yüksek nitelikli ısı kontrol kaplamalı Şişecam Low-E Cam’lar ile üretilir.


Sıradan çift cama göre kat ısı yalıtımı sağlar. Sistem ek özelliğine sahiptir. Cam yüzeyine taşmayarak estetik bir görünüm sunan yarı gizli conta ve kendinden contalı çıtalar. Avrupa standartlarında 2. Kışları çok sert geçen yörelerde ve bazı özel durumlarda iç camın ara boşluğa bakan yüzeyinde de ( 3.yüzey) kullanılabilir. Damlalık ve perde profili opsiyonel.


Standart çift cama göre kat ısı yalıtımı sağlar. Hırsızlık olaylarına karşı basit ama etkili bir çözüm sunar. Set içerisinde adet kapı pencere alarmı bulunmakltadır. Her bir kapı pencere alarmı üçer adet düğme tipi saat pil bulunmaktadır.


Market dolaplarında kullanılan camlardan beklenilen performans, camın dolap içersindeki ürünü en iyi şekilde göstermesidir. Ekstra Profil derinliği: mm. Kanat yükünü almak için menteşelerin bağlandığı kanat yuvası destek sacı. Ayrıca lamine edilmiş meşe kirişler ve alüminyum kapama profilleri kullanılarak bahçe katında kış bahçesi oluşturulmuştur. Son dakika haberi bulunmamaktadır.


Ardıç Cam tesislerinde, müşteri talepleri doğrultusunda ’ lü cam kombinasyonları başarıyla oluşturulmaktadır. Yüksek performans ve estetik görüntü için dış cam kalınlıklarının ve ara boşluk genişliklerinin aynı olması tavsiye edilir. Sadece iki dakika içerisinde.


Bu ’ lü ısıcamın idealidir. Kanat ve adaptör kendinden fitil sistemi. Estetik görünümlü 45° birleşimli rustik cam çıtası.


ENDERPEN’e özgü kolay takılıp sökülebilen kendinden contalı cam çıtaları. Yerden ısıtma,Rehau marka lü ısıcam ,Kapalı oto park,kapalı havuz,Sauna, Buhar odası,Fitnes Salonu ve Toplantı odaları. Türkiye nin her yerine montaja hazır pvc pencere, aluminyum pencere,aluminyum doğrama gönderiyoruz.


Firmamız Pvc Akordeon Kapı ve Sineklik sistemleri üretimi ve satışı yapmaktadır. Pvc akordeon kapılarımız son derce kaliteli hammedde ve son teknoloji ile kendi tesislerimizde, değişik renk ve desen alternatifi ile üretiyoruz. Her biri oda bir salon olarak planlanmış ünitelerimiz bir ailenin ihtiyaçlarının tamamını en yüksek seviyede karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Antre kapısı çelik kapı olan dairemizin camları PVC ısıcam , ıslak zeminler seramik, odalar ve salon laminant parle, antrede portmanto, banyosunda duşakabin ve banyo dolabı, mutfak lü ankastre setten oluşmaktadır. Dolayısıyla çivi ve vidanın ortaya koyacağı negatif etkiler ortadan kaldırılmıştır.


3 Lü ısıcam

Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Isıcamlı cam balkonlar, katlanır cam balkon sistemleri içerisinde ısı yalıtımı açısından en iyisidir. See more of DENK MİMARLIK LTD.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Uni_One Coplanar ahşap alüminyum sistem kullanılmıştır. TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik.


Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi kartı bilgileri ilgili bankaya yollanmakta ve hiçbir şekilde PenAk. Gerekli kapasite de yapılacak şebeke suyu depolarından hidroforla dairelere su temini sağlanacaktır. Daire içinde salondaki prize Digitürk ve D-Smart altyapısı ve sinyali sağlanacak olup Digitürk ve D-Smart üyelik dekoder ücreti alıcıya aittir. Isı kontrollü lü mm ısıcam kombinasyonu ile UW değeri 1. Epdm contaları sayesinde yapılan testlerden başarıyla geçmiş olup su ve rüzgarı iç mekana geçirmemiştir.


Bu özellikler dış çevrenin olumsuz şartlarını dışarıda bırakırken, iç mekanın konforunu ise maksimumda yaşamamızı sağlar. Katlanır ve sürgülü cam balkon sistemimizde, modüler tasarımlarımız sayesinde yalıtım sağlayan üstün kalitede plastik aksesuarlar ve sistem profillerimiz ile 8.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar