26 Mayıs 2017 Cuma

Ahşap travers

Ahşap travers

Demir yolu traversi görünümü ve sağlamlığından dolayı birçok bahçe ve parklarda tercih edilmektedir. En zor iklim koşullarına dayanıklılığıyla bilinmektedir. TRAVERS : Daha çok demir yollarında rayların altına döşenen demir, ahşap ve betondan imal edilen demir yolu destek malzemesidir. Kesilmiş olarakta hazır üründe ayrıca bulunmaktadır.


Elimizde bulunan ürünler meşe ve kayındır kesildiği zaman dağılmaz Bu çok önemli bir ayrıntıdır. Doğal ve sert yapıları vardır. Park, bahçe gibi alanlar başta olmak üzere açık ve kapalı birçok alanın peyzaj çalışmasında dekorasyon amaçlı kullanılır. SİMAY KIRCA Hem doğanın bir parçası olarak insan ve doğa arasında bir bağ kurması hem de fonksiyonel olması nedeniyle ahşap , mimari yapılarda ve çeşitli peyzaj düzenlemelerinde sevilerek kullanılıyor. Ancak her ahşap malzeme gözümüzü ve.


Aldığım Ürün Ne Zaman Teslim Edilir? Müşteri hizmetlerimiz günün tüm saatinde GSM üzerinden destek vermektedir. Bu ahşap kısımların bozulmadan ve yıpranmadan. Türkiye geneli ve komşu ülkelere hizmet vermektedir. Ayrıca İnşaat ve Emlak sektörü altında yer alan Alüminyum Kompozit Paneller, Korkuluklar ve Trabzanlar, Banyo sektör firmalarını inceleyebilirsiniz.


EŞME URLA İZMİR ASFALTI CAD. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Travers tesisimiz Bursa Organize Sanayi Bölgesinde 16.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Salkım Orman Ürünleri, Masif Panel. SALKIM Orman Ürünleri San. Sivas Travers İmalat Sanayi ve Tic. Eski ahşap traversler o kadar tehlikelidir ki, ne yakarak ne de gömerek yok edilebilir.


Alanya’nın Hızlı Tren Projesi güzergahından çıkartıldığına dair haberler tepkilere neden oldu. Rusya’da Üç Günlük Tatil Nedeniyle Tren Saatleri Değişiyor. Meşe içine kreozot enjekte edilerek yapılır.


Okaliptus ağacından yapılanları vardır. Son bir kaç yıldır ev bahçleri gibi küçük ölçekli peyzajlarda aralarında çakıllar kullanılarak farklı görseller elde edilmektedir. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Han ilçesi yakınlarında MÖ 7-8. Yazılıkaya, Frig uygarlığının en önemli anıtı durumunda.


Ahşap travers

Travers , demiryollarında rayların altında kullanılan kütüklere verilen isimdir. Peyzaj uygulamalarında ahşap uygulamarı yapmaktayız adetli olarak ahşap traves satışı yapmaktayız. Ayrıca her türlü ray satışı, ahşap travers ve demir travers satışı ve demiryolu üst yapısında kullanılan birçok farklı ray bağlantı malzemesi üretimi ve satışı hizmetleri de yapılmaktadır. TCDD Genel Müdürünün Fabrika Ziyareti. Tasarım Fikirleri Aşağıdaki fotoğraflarda göreceğiniz uygulamaların tamamı isteğiniz üzerine tarafımızdan imal edilebilirler.


Geliştirilen ürünler standartlara uygun projeye göre değişkenlikte gösterebilir. Montajdan SonraKontrol ve Bakım. Bu sebeple en zor iklim koşullarına uyumlu ve uzun ömürlü bir ahşap malzeme olarak karşımıza çıkar. Ahşap Travers Uygulama 1. Demir traversler, özellikle bağlantılar iyice sıkılmamışsa, trenlerin geçişinde gürültü yaparlar.


TL E-posta Listemize Kaydolun. Ereğli Demir ve Çelik Fab. Adet Ağır sanayi tipi ahşap palet imalatı ve teslimi. Paletlik ve Takozluk kereste imalatı ve teslimi.


Bu kategoride ürün bulunamadı. Formula Evleri Nihat Bey Villası. Abelia Çiçekçilik-Mudanya Yolu 15. Demiryollarında rayların altında üç tip travers kullanılmaktadır. Eskiyen ahşap traversler yakımlık olarak çalışanlara ücretle satılır.


K-tipi bağlantılı ahşap traversler ve eksik civatalarıyla bir conta. HM-tipi bağlantılı bir beton travers. Genellikle rayların altına dik olarak yerleştirilirler. Traversler, geleneksel olarak ahşaptan yapıldıysalar da günümüzde daha çok öngerilmeli betondan yapılmaktadırlar. Y tarafından açılan ihalelerden sizler için temin ettiğimiz ahşap traversleri toplayıp birinci sınıf kalite ürünleri satış ve uygulama amaçlı kullanıyoruz.


Genel olarak peyzaj projelerinde kullanılan travers blokları aynı zamanda anahtar teslim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar