12 Mayıs 2017 Cuma

Pimapen panjur

Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. Ayrıca birçok panjur tipi ve lamel ile uyumlu çalışabilme özelliğine sahiptir. Elektrikli panjurlar uzaktan kumanda sistemi ile pratik bir şekilde kullanılmaktadır. Temizliği de çok basittir. Açılabilen panjur kapağı sayesinde montaj sonrasında bile temizlik ve bakım yapma şansı tanımaktadır.


Deri Organize sanayi Bölgesi Tabakhane Cad. Kapı boşluğu üzerine asılan bir ray üzerinde kayarak hareket eden tek veya çift yöne açılan kanatlardan oluşan bir kayar kapı düzeneğinin otomatik hale getirilme sistemidir. Yüksek performanslı Pvc pencere ve pvc kapı dizaynları ile öncüdür.


Sadece estetik güzellikleri ile değil, üstün Türkiye teknolojisi ile yakaladığı mükemmel kalitesiyle de rekabetin çok önüne geçmiştir. Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 1mm ve 2mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Eğer böyle bir sorunla karşı karşıya kalırsanız, panjur tamiri hizmeti veren bir firma ile görüşerek panjur sisteminizin iyi şekilde tamir olmasını sağlayabilirsiniz. Böylece, panjurunuzu eskisi gibi kullanma imkanı bulabilirsiniz.


Pimapen panjur

Kadıköy, Bostancı, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla Bölgesinde ve Tüm Anadolu Yakasında Hizmet vermekteyiz. Gelişen teknikler pencere ve panjur sektörünü etkilemiş olup, pimapen , otomatik panjur ve otomatik kepenk gündelik hayatta yerini almıştır. Bu doğrultuda gereken alt yapı ve eğitimini en üst seviyeye çıkaran firmamız, çağın yeniliklerini kalite ve konforunu müşterilerine sunmaya devam ediyor. Avrupa standartlarına uygun bir şekilde camlar takılmakta olan pimapen pencerelerinin içeriğinde genellikle tek cam, çift cam ya da üç cam tercih edilmektedir. Dıştan takma panjurlar, bina yapısı dikkate alınarak talepler doğrultusunda duvara veya doğramaya monte edilebilir.


PVC başta inşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun nedeni PVC meteryallerinin düşük maliyet, çeşitlilik ve yüksek performans değerleridir. Dolar ve euro endeksli olan motorlu panjur bu yıl ciddi zamlar gördü.


Pimapen panjur

Sistemin Başlıca Özellikleri. Pimapen mfiyatı hesaplama. Bu işlemlere ek olarak, panjur kurulumları, panjur boyaması ve panjur söküm işlemleri de yapılabilmektedir.


Manuel panjur bir diğer adıyla klasik panjur modellerin fiyat hesaplaması molarak yapılır. Yandaki resimdeki gibi ölçüleri alarak bir kağıda yazın. Peki tuvalet ve banyo için pimapen kapı fiyatları pahalı mı ? Aslına bakarsanız uzun seneler kullanacağınız bir ürün için bana göre pahalı değil. MES PANJUR yıllık deneyim ve tecrübeli kadrosu, montaj ekipleri ve servisleri ile her zaman yanınızda sizlere en iyi hizmeti vermeye hazırdır. Bunun yanında , (motorlu) panjur , sineklik , duşakabin vb.


Göztepe’ye de hizmet vermektedir. Menteşeli Seriler: Düşey veya yatay eksende bulunan menteşelerin yardımıyla sağa veya sola, dışarı veya içeri açılabilen serilerdir. Firmamız pimapen markasına geçmeden önce egepen markası ile çalışıyorduk. ANKARA PİMAPEN İMALAT VE TAMİR SERVİSİ. PVC pencere ve kapı işleri, iç mekan - dış mekan kapı işleri, duşakabin, panjur ve kepenk işleri, cam kapı ve cam balkon işlerinde projenize uygun teklifimizi mutlaka görünüz.


Adopen panjur modeli çift cidarlı panjur kutusuna sahip. Firmamız sizlere pimapen tamiri, pvc tamiri her marka pencere kapı tamiri hizmeti vererek camlarınızdaki sorunları çözer. Uzman ekiplerle çok kısa sürede geri dönüş yaparak camlarınızdaki bütün sıkıntılardan sizi kurtarır. Böyle anlarda profesyonel anlarda hizmet verecek olan uzman kadromuz sayesinde ihtiyaçlarınızın en hızlı şekilde yardımcı oluyor. Panjur Tamiri ve Montajı.


Tamirci bul platformu Şuan İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara olmak üzere Bir çok kategoride aktif durumda. ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Eğitimli ve deneyimli personelleri ile sineklik, küpeşte, kepenk, duşakabin montaj ve tamirini yapma deneyimine sahiptir. Türkiye’ye ilk pvc plastik pencere modellerini tanıtan ve yaygınlaştıran firma olmasıdır.


Bu devirde böyle kaliteli işçilik ve dürüst esnaf zor bulunur. Kozyatağı pimapen tamiri, kozyatağı panjur tamiri, kozyatağı sineklik, kozyatağı motorlu panjur tamiri, tamir servisi. Kumandalı ve butonlu panjur sistemleri olarak imal ve montaj olabilen bu ürünler, önceden süre ayarlama özelliği ile zamanı gelince bir müdahale olmaksızın. Evet Ancak daha sonra firmamız pimapen ile çalışmaya başladı. Piyasada hangi pvc pencere markası diye araştırma yapıyor iseniz kesinlikle tavsiyemiz pimapen ’dir.


Tüm pimapen ve Fıratpen panjur aluminyum doğarama tamir bakım onarım yenileme işlemleri yapılır. Evinize veya sitenize pimapen veya fıratpen yaptırmak istiyorsanız telefonlarımızla veya burayı tıklayarak bizimle irtbata geçiniz. Eski bir pencere ise, panjur yerine pimapen pencerenizi değiştirmenizi öneririz.


Eviniz gün boyu devamlı güneş alıyor ve siz bu durumdan rahatsız iseniz panjur yaptırmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar