22 Mayıs 2017 Pazartesi

Tayyi mekan yapanlar

Keramet ve mucize olarak peygamberlerle gerçek evliyaullaha hediye olarak verilen bir şey. Fort, teleportasyon tanımının içerisine boyutlar arası yolculukları da dahil eder. Tayy-i mekân üçe ayrılır. Günümüz bilimsel çevreleri bunu açıklayamadıkları, kendileri yapamadıkları ve yapanı görmedikleri için bunu kabul etmemektedir. Bir de daha büyük aşama kaydetmiş veliler, ruh tayyi mekanı ile bir başka yerde silüet olarak görünebilirler.


GÜLCEMAAT peygamber ve allah aşkıyla yananların mekanı : Yeni islami Portaliniz: Anasayfa: KLAVYEDEN DAMLAYANLAR. Dünya savaşını engellemek için Cezayir dağlarında toplantıya tayyi mekan yaparken;. Edirne’de askerlik yapan bir Türk Çavu şu, iki Bulgar subayına, Edirne ‘nin Askeriye’ye ait planlar ını ağır bir para karşılığı satmış, kimsenin haberi yok.


Manevi emir aldık, yine iki arkadaş görevlendirildik. Bu konu önceden açılmışsa affola. Bir günde yapılacak işi bir saatte yapan veliler bulunmaktadır. Peygamber efendimizin birkaç dakika zarfında yaşamış olduğu Miraç hadisesi hem tayy -ı mekâna hem de bast-ı zamana en büyük ve en güzel misaldir. Hani İlahi güçle yapılan bir işti?


Birçok dini kaynak ta böyle geçer. Cennettekilerin birbirine selam ve selam demeleridir. O spin yapan (fizikçilerin solucan delikleri dedikleri) nur noktaya girdiğinde ya rabbi ya. O sebepten olacak ki babaannem “bugün beni bir yere götüreceksin hazırlan” dedi. Babaannemi anlatmaya kalkışırsam satırlara sığmaz.


Hükümet gibi kadın derler ya,İlmiyle, imanıyla, kadınlığıyla ve. TAYYİ MEKAN NEDİR VE NASIL YAPILIR. Bu müri Cumâ günleri dervişlerin, talebelerin seccâdelerini câ­miye ge- tirir, namazdan sonra da toplayıp dergâha götürürdü. Yine bir Cumâ gü- nü seccâdeleri alıp birbirine bağladı. Bir tanesi şeytani, diğeri Rabbani.


Miraç mucizesi bu hususta verilecek en büyük ve güzel bir örnektir. ASTRAL SEYAHAT ve TAYY _İ MEKAN. Sıradan insanlar bu hali rüya yolu ile. Peygamber Efendimiz (asv) birkaç dakikada Miraç hadisesini yaşayıp gelmiştir.


Varmaları, nefslerinin zahirî âlemin içinde hareket ettiği için sonsuz hızla hareket etmek imkânına sahip olmasından kaynaklanır. Astral seyehat saçma bir şey ama bir tayyi mekanı araştır derim. Tamam araştıracağım arkadaşlar yapıyor bizim orda anlatıyorlar. Hepsini Göster Daha Az Göster.


Birbirinden çok farklı iki olay! Ve beraber yaptıkları o seyahate, nefs gider. Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz ama beyin yıkamak gibi bir yükümlülüğünüzde yok!


Her an böyle olan bir insan tayy-i mekân ediyor fakat farkında değildir. Herşey ALLAH da hazır ve nazırdır. Serkan Anilir, zamanda yolculuk konusunu yazdi. Bir şahsın bir anda muhtelif yerlerde görünmesi demektir.


Tabi anlamak için yalanlar değil doğru tarih hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerekir yoksa bazı boş yorum yapanlar gibi hiçbir şey anlamadım yorumu yapanlardan biri olursunuz. Eline sağlık Erhan Altunay Masalcı kitabını sabırsızlıkla bekliyoruz. Yani bir mekan sınırlamasına tabi olmamak, herhangi bir araç kullanmadan uzak yerlere bir çırpıda gidip gelebilmektir ve zaman yolcuğu yapabilmek ve geçmiş ile geleceğe gidip gelebilmektir. Mekânı ortadan kaldırmak.


Allahü teâlânın izniyle az zamanda çok uzak yerlere gitme. Oysa kâfirler, muşrikler, sihirbazlar ve kâhinlerin yanında onlara bunun kat kat fazlasını yapan şeytanlar vardır. Kur’ân-ı Kerim’i hatmeden zatlar olmuştur. Nitekim Cenâb-ı Hak buyurur: Size haber vereyim mi, şeytanlar kimler üzerine inerler?


Onlar her günahkâr yalancının. Mahmud Efendi Hazretleri tayyi mekan olayı Bilal efendi şahit. Arifler, zamanın ilmini bilenlerdir. Terörle mücadele, sahil güvenlik, orman yangınları üzerine de çoğu ülkede istihbarat teşkilatları kurulmuştur.


Bunun yanında mânevî terbiyesine yardımcı olan, Doğu Beyazıt’taki görevi esnasında tanıştığı “Ömer” isminde bir zâttan bahsetmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar