29 Mayıs 2017 Pazartesi

Pencere güneş kırıcı

Pencere güneş kırıcı

Projelerinizde isteğinize bağlı kalınarak özel imalatlar da yapılabilmektedir. Cam güneş kırıcı olarak önerimiz: Güneşin geliş açısı ve ısı kayıpları hesaplanmalıdır, bunun için bölgesel güneş ışığı tablo ve grafiklerinden faydalanılmalıdır. Geniş cam güneş kırıcı seçeneklerinden en uygun olana karar verilmelidir.


Cam kaplama olan göktelenlerde güneş ışığının içeri girmemesi için genellikle yancıtıcı camlar kullanılıyor fakat güneş ışına çok fazla maruz kalan alanlarda ise güneş kırıcı alüminyum paneller kullanılıyor. Güneş ışınlarının geldiği yöne gore değişkenlik gösterebilmekte aynı zamanda estetik vermektedir. Güneş kırıcı paneller sayesinde güneş ışınlarının etkisi büyük ölçüde kırılıyor. Güneşin yoğun geldiği kısımlara sabit şekilde kurulur bu şekilde hem estetik verir hemde Güneş kıran özelliğe sahiptir. Hareketli Büyük Lamel Sistemler.


Sabit Büyük Lamel Sistemleri. Cepheler için makaralı lamel sistemleri. Dış dünya ile görsel teması ortadan kaldırmadan, insanı yeterli gün ışığına kavuştururken modern yapıların gölgelendirilmesini sağlamaktadır. Güneş Kırıcı ürünleri, gün boyu güneş alan mekânlarınız için ideal bir çözüm ve modern bir cephe kaplama alternatifidir. Işık miktarını kontrol etmekte, aşırı ısı akımını azaltmakta ve kışın.


Işık ve ısı kontrolü odaklı güneş kırıcı perde sistemlerinde, cam cepheli çalışma ve yaşam alanlarının güneşin optik. Ahşap kepenk sistemleri yapılarda bir güneş kırıcı görevi üstlenerek, hem görsel hem de doğallık açısında katma değer sağlamaktadır. Bütün pencere ve kapı dış açıklıklarına uygulanabilmektedir. Kayar güneş kırıcı sistemi güneşi kontrollü bir şekilde içeri almaya yarar ← Önceki Sonraki. Yapımları ve işletimleri sırasında binalar yüksek miktarda enerji tüketir ve karbon salınımına neden olurlar.


Bu sorunla başa çıkabilecek, enerji tüketimi daha etkin ve daha fazla yenilebilir enerji kaynaklarını kullanmayı teşvik eden sürdürülebilir bina. Güneşin verdiği zararlı etkileri binaların içerisine taşımamak ve hem canlı hem cansız varlıkların daha rahat ve sağlıklı şekilde varlıklarını sürdürebilmeleri için önemli görev üstlenen yapılardır. Pencere Söve Uygulamaları.


Buna göre binaların veya özellikle pencere önlerinin bu zararlı ışıklara istenilen şeklide geçit verilebilmesi için güneş kırıcı perde sistemleri uygulanır. Buna göre güneş kırıcı perdeler : sunscreen adı altında da görülebilir. Round wooden louvre windows around the landscape Yuvarlak pencere etrafı ahşap güneş kırıcı peyzaj,peyzaj,landscape Round wooden louvre windows around the. Bu sistemler pencere önlerine veya balkon altlarına kurularak güneş etkisinin içeriye veya bina önüne düşmesini engeller. Güneş Kırıcı Sistem Yaptıracak Ehil Firmalara Ulaşmak İçin Hemen Aşağıdaki Linke Tıklayın.


Alüminyum veya PVC-u pencereler. Son dönemde açılır tavan sistemleri de bu alanda gelişmiştir. ALCAS hareketli güneş kırıcı tamamen özel dizayn edilerek tüm aksesuar ve motorlarıyla satışa sunulmuştur.


Lameller, güneşin açısına göre sabit yapılabildiği gibi motorlu sistem seçeneği ile güneşi tamamen kontrol altına almanız da mümkündür. Kepenkler ve Güneş Kırıcılar ;. ALÜMİNYUM KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ. Ofiste çalışırken ya da evde dinlenirken doğrudan güneş ışığına maruz kalmak ,göz kamaşmasına , yorgunluğa ve konsantrasyon bozukluğuna yol açar.


M , camın iç kısmına kaplanan bir retrofit üründür. Bu güneş kırıcı sistemi, çerçevelerin giydirme cepheler, tuğla, beton ve çelik yapılar ile bağlantısında standart bağlantı çözümleri sunar ve bakım kolaylığı dikkate alınarak sabit veya hareketli şekilde monte edilebilir. Mosquito) dahil tüm Reynaers pencere ve kapı sistemlerine entegre edilebilir. GÜNEŞ KIRICILARI VE RAFLARI –PROF. Adobe Acrobat Reader programı sisteminizde yüklü olmalıdır.


Pencere güneş kırıcı

Yapıyı güneşten ve ışıktan korur. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Pasif Evler için dizayn edilen mm derinliğe sahip olan odacıklı ve ısı bariyerli yüksek performans sağlayan bir doğrama sistemidir. Fatih Panjur, Croci ve Elero birimlerinin bir birleşkesi olarak Panjur Sistemleri, Motor ve Kontrol Sistemleri, Güneş Kontrol Sistemleri sektörlerinde yüksek kalitede hizmet vermektedir. Satış, İmalat ve Uygulaması Yaptığımız Ürünler.


Isıyalıtımlı – Isıyalıtımsız. Firmamız SUNSET markalı jaluzi cam ürününün satış ve montajını yapmaktadır. Panjurlar pencerenin dışına monte edilir ve güneş ışınlarının sizi çok rahatsız ettiği saatlerde tek yapacağınız panjurları indirmek olacaktır.


Pencere güneş kırıcı

Ben de güneşi engelleyen, güneş kırıcı , enerji tasarrufu sağlayan perdeler (stor, dikey, kornişe takılan) yapıyorum. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Farklı şekil ve ebatlarda geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu kadar. Marka: Reynaers Aluminium Brise Soleil, güneş kırıcı ve menfez sistemleri için genel bir terim olup bir binanın dış cephesine takıldığında güneş ısısına ve parlamaya karşı koruma sağlar. Sistemin profil et kalınlığı mm ile mm arasında değişken olup mm.


Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar