19 Mayıs 2017 Cuma

Çatı dere çeşitleri

Eğik dereden su-yun akması için, çinko vb. ATI ÇEŞİTLERİ Teras Çatı : Teras çatılarda su yalıtım katmanının ısı tutucunun altında olduğu sıcak çatı türüdür. Teras çatıda ısı tutucunun al-tında olan su yalıtım katmanı klasik düz çatılarda ısı tutucunun üstündedir.


Veranda İmalatı Çatı İmalatı Kamelya İmalatı Ahşap Merdiven İmalatı - Haberler - Çatı Oluk Çeşitleri Nelerdir? Birçok çatı oluk çeşitleri bulunmaktadır. Bu sayede su dilitasyonunda sorun yaşanmaz. PVC ve kendinden olukludur. Sistem Çeşitleri Ve Fiyatları.


Kiremit rengine uyumlu kırmızı tonunda olduğu için estetik görüntü oluştutur. Bu uygulama çatılarda çinko ve saçlardan yapılıyordu, PVC mail dere su yalıtım örtüsü bu malzemelerden daha uzun. Yaka çatı izolasyon Ahşap Çatı. Asma Oluk: Çatı kenarına çıkıntılı olarak, dere bağası adı verilen özel lamalarla asılan oluklardır. Bağlantı aparatları sayesinde çatıya monte edilen uzun ömürlü oluk sistemleridir.


Çatı dere çeşitleri

Maxima serisi içinde de temin edilebilir. Boyalı , Boyasız Alüminyum , Galvaniz Saç Ve Bakır Olarak Üretilmektedir. Tüm dünyada sadece eğimli çatı uzmanı olarak faaliyet gösteren Braas, bu alanda sürekli ve yoğun Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiriyor. Malzeme tercihi ise müşterinin tercihine veya proje uygulamasına bağlıdır. Birisi gizli dere , diğeri ise asma çatı oluğu, diye bilinmektedir.


Ayrıca, bünyenizdeki bina - yazlık - işyeri gibi mekanların çatı dereleri , sac ve beton depoları CTP fiberglas izolasyon kaplaması ile izole edilir. Her nevi CTP fiberglas model ve kalıp imalatı da firmamız atölyelerinde itina ile imal edilir. Dere Oluk İşleri Eksiz Oluk.


Planı dikdörtgen şeklinde olan yapılarda uygulanan bir çeşit çatı şeklidir (Şekil 2). Kaleli İnşaat Çatı Kaplama San. PVC Yağmur ( Çatı ) Oluğu ve Ek Parçaları yağmur suyunun yapılara zarar vermeden kanalizasyon sistemlerine sızıntı olmadan iletilmesini sağlar. Fırat PVC Yağmur Oluklarını, Dekoratif Yağmur Olukları ve Köşeli Yağmur Olukları olmak üzere çeşit üretmektedir.


KAYAYÜNÜ LEVHA 5CM 1YOĞUNLUK. Tüm çatı oluk ve gizli dereler tipleri için uygulama tekniklerimiz bulunup 1çözümler sunmaktayız. Sektöründe yılı aşkın deneyimiyle ekibimiz zorlu çatı kaplama, su ve ısı izalasyonu, kiremit aktarma gibi işlemleri en hızlı ve profesyönel şekilde çözmektedir. Gizli Dereler ve Su İzolasyonu. Bu sorunu ancak o katlarda yaşayıp, özellikle askeri tesislere ve hava alanlarına yakın olanlar tarif edebilecektir.


Ayrıca galvaniz dere de paslanmaya karşı olan mukavemeti ile birlikte yağışın bol olduğu yerlerde tavsiye edilmektedir. Bu şekilde yağmur ve kar sularının oluşturduğu korozyona direnç gösteren galvaniz dereden oluşan çatılar istenen şekilde su tahliyesini gerçekleştirecektir. HAKAN PVC-U YUVARLAK DERE. Asma çatı dereler de, bakır, dere , galvanizli saç dere , gibi alternatifler bulunmaktadır.


Asma derelerde PVC sistem kullanılması durumunda ek manşon, körtapa, iniş gibi yardımcı ürünler birbirine geçme ve yapıştırılma suretiyle montajı yapılır. Ondiline, Kremit, Düz çatı ,Membran çatı , Sandwich Çatı , Pergole Çatı ,Ahşap Çatı gibi birçok çatı çeşitleri vardır. Lavabo Çeşitleri İmalatı. Kullanım Şekline Göre : üzerinde gezilebilen, üzerinde gezilemeyen çatılar olmak üzere ikiye ayrılır. Kullandığımız polyester meteryali 1sızdırmazlık sağlamakta içeriği itibari ile paslanma çürüme veya zamanla çatlama konularına sebebiyet vermeyen kompozit bir merteryaldir.


Çatı dere çeşitleri

Eksiz yağmur oluğu ve dere takımı uygulama (işçilik ve malzemeler dahildir.). Diğer Çatı Uygulama Çeşitleri Bünyemizde Mevcuttur. Siparişleri Telefonla veya İşyerimizde bizleri ziyaret ederek temin edebilirsiniz.


Kimya sektöründe Termoplastik olarak adlandırılan polyester gizli dere çatı oluğu su izolasyon çalışmaları varolan oluk içerisine. Binaya yukarıdan gelen suyun zararlı etkilerinden korunmak için su yalıtım malzemeleri ile yapılan uygulamalara çatı su yalıtımı denilmektedir. Bu çeşit membranlar daha çok soğuk.


TAMİRAT VE TADİLAT İŞLERİNİZ İTİNAYLA YAPILIR. Pek çok farklı boy, renk ve modelde satışa sunulan shingle çatı kaplama malzemesi, çeşit çokluğu sayesinde farklı çatılarda kolayca uygulanabiliyor. Shingle çatı kaplama ürünü oldukça hafif bir malzeme olduğu için taşıyıcı sisteminin iskelet maliyetini azaltıyor.


Bakır dere ve inişleri yapılarınıza estetiği ve kaliteyi bir arada sunar, elit binalarda görmeye alıştığımız Bakır dere ve iniş örnekleri öztar inşaat tarafından titizlikle, başarılı bir şekilde uygulanmıştır. Meyil dere yatağında kullanılacak parçalar yağmur suyunun sağlıklı olarak tahliye edilmesine olanak sağlamalı, kiremit ile uyumlu rengiyle de çatıya estetik katmalıdır. Bu tür sızdırma problemlerinde veya çatı derelerinin tıkanması durumunda vakit kaybetmeden revize edilmesi gerekmektedir.


Kiremit de çatının bütünlüğünü sağlayıp, uygulamada işinizi kolaylaştıran, çatınızın daha sağlıklı olmasında etken olan detay ürünlerimizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar