11 Mayıs 2017 Perşembe

Ferforje yana kayar kapı modelleri

Ferforje yana kayar kapı modelleri

Bu nedenle bahçe kapısı modelleri fiyatları birbirinden değişiklik göstermektedir. Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen bizi arayın. Dekoratif garaj kapıları müstakil konutların kapalı garaj girişlerinde, apartman veya site. KANATLI KUMANDALI FERFORJE KAPILAR.


ZEL SÜRGÜLÜ VE YANA KAYAR KUMANDALI KAPI İMALATLARI YAPIMAKTADIR. Size uygun üretim için telefon ya da mail üzerinden bize ulaşabilirsiniz:. Tüm motorlu kayar kapı ve ferforje kapı motorları, motorun hizmet süresini uzatan ve çalışma konforunu iyileştiren aşırı ısınma ve aşırı yük koruması sistemine sahiptir. Firmamız müşterilerinin taleplerini uzman kadrosuyla tasarlayarak ferforje kapı modelleri ve ferforje kapı ürünlerininimalatını.


Ayrıca ferforje kapı modelleri , ferforje garaj kapısı modelleri , garaj kapısı fiyatları , garaj kapısı ferforje , yana kayar garaj kapıları. Sürgülü yana kayar kapı motoru sistemleri. Endüstriyel Kapı Sistemleri. Orta yoğunlukta çalışan, metreye kadar uzunluğu olan yana kayar demir ferforje kapılarda uygulanan nice bahçe kapısı. FERFORJE BAHÇE KAPILARI Büyük bahçeye sahip ev ve iş yerlerinde sıkça kullanılan bahçe demir kapı modelleri hem güvenlik hem de bahçeye görsellik katıyor.


Firmamızın kullandığı otomatik bahçe kapısı motorları yıl garanti ve yıl yedek parça garantisi altındadır. Uzaktan kumanda el vericisi istenilen sayıda çoğaltılabilir. Yana kayar raylı kaıları. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Site veya özel mülke girişlerde kullanılan ferforje kayar kapı metal tekerlekleri olan ve sivri bir ray üzerinde ileri geri hareket edebilen kapılardır.


Demir bahçe kapı modelleri sağlam yapısı sayesinde hem iklim şartlarına hem de darbelere karşı uzun süre dayanılabiliyor. Bu kapılar ağır yük altında kolay kolay eğilmiyor ya da bükülmüyor. Beşel Kapı Nasıl Kuruldu ? BEŞEL KAPI SİSTEMLERİ İTH.


Ferforje otomatik kanatlı kayar kapı sistemleri ferforje yana kayar demir kapı imalatı Ürüne git. Firmamız OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ alanında faaliyet göstermektedir. Category Archives: Ferforje Yatak.


By kayarkapi on Kasım 1. Mantar Bariyer Sistemleri. Ferforje bahçe kapısı fiyatları ve modelleri ile sektöründe yer alan firmalara göre tercih önceliği. Mevcut yana kayar kapılarınızada uygulanabilen yana kayar bahçe kapısı. SKU: YANA KAYAR KAPILAR Evinize giriş çıkışlarda yağmurlu,sisli,soğuk ve çok sıcak.


Ferforje yana kayar kapı modelleri

Leave a Reply Cancel reply. Seksiyonel Kapılar , Bariyer ve Kepenkler, Dairesel Cam Kapılar ana ürün gruplarındandır. Ferforje ile çevrili bahçelerinizre yaptıracağınız ferforje ve demir doğrama oluşumlu ferforje yana kayar kapı ile son derece güzel görünecektir. Model seçimi için firma ön incelemesinin ardından uygun olacağını düşündüğü modelleri size sunar. Konut ve endüstriyel tesislerde bahçe kapısı ve otopark güvenliğini sağlamak için mevcut kapı sistemlerine entegre edilen yada bariyer sistemleri gibi araç trafiğini kontrol eden sistemlerdir.


KAYAR KAPI -BAHÇE KAPISI-RAYLI KAPI -RAYSIZ KAPI , BARİYER SİSTEMLERİ ANKARA,FİRMASI OLARAK DEMİR BAHÇE KAPISI İMALAT VE MONTAJI YAPMAKTAYIZ. Site, apartman bahçe kapısı giriş ve çıkışlarında gerek güvenlik, gerekse araç giriş çıkışını kontrol altına almak. Ferforje Raylı Kapılar , Günümüzde Ferforje (Dövme Demir) birçok alanda kullanılmakta ve kullanım alanı her geçen gün genişlemektedir. Demir madeni eski çağlardan bu yana yoğun olarak kullanılmış ve bügünde kullanılmaya devam etmektedir. Kocaeli de otomatik kapı sistemleri alanında faaliyet göstermektedir.


Ayrıca bina güvenlik sistemleri ,otomasyon,demir doğrama, ferforje kapı ,alüminyum küpeşte gurubunda imalat ve montajlarını da yapmaktayız. Fabrika kapıları ,site ve villa kapıları. Otomatik Kayar Kapı Sistemleri. Yüksek geçiş konforu ve güvenliği sunan sayısız geçiş trafiği, sessiz otomatik yana kayar kapı sistemleri ile hizmetinizdeyiz.


Raysız yana kayar kapı sistemleri istenilen yükseklikte, genişlikte, uzunlukta ve renkte imal edilebilmektedir. Hacadan giden kapı sistemlerinede yana kayar kapı motoru takılabilmektedir. Bahçe kapıları ve sürgülü kapılar için motor otomasyonu. Lami apartman ferforje kapı modeli , özel olarak apartman girişi kapısı için tasarlanıp yapılmıştır.


Ferforje yana kayar kapı modelleri

Hakan Demirbaş’ın özel tasarım modelidir. Ferforje demir motorlu otomatik yana kayar kapı sistemleri d. Pas- kçarpma testi demir kayar kapı sistemleri e.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar