23 Mayıs 2017 Salı

Huş kontrplak

Ulaşım Bilgileri Hürriyet Mah. Nem oranı yüksek ve su ile temas edebilecek her koşulda kullanmaya son derece uygun, yüksek mukavemetli, Dünya’nın en çok satan ahşap dekoratif panelidir. Ceviz Papel Ceviz Kalaslardan 2mm Kalınlığında Papel Kesim Yapılarak Elde Edildi.


Huş kontrplak

Toggle navigation KONTRPLAK SHOP PLYWOOD KONTRAPLAK DÜKKANI. Huş Plywood kullanım alanları ve avantajları. Bir kontrplak türü olarak bilinen Huş plywood ahşap türüne ülkemizde Pleymut olarak da bilinir.


Dayanıklı, nem ve suya karşı duyarlı, fenol film kaplı kontrplak. HUŞ KONTRA – BIRCH PLYWOOD. Kontraplak modelleri, kontraplak markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Yüksek kalitede yapısal malzemedir.


Birch kontrplak yüksek dayanım ve güzel görünümün yanı sıra çok sayıda tekrar kullanım gereken yerlerde de kullanılabilmektedir. Hobi dünyasına yeni kazandırdığımız yeni bir ürün olan huş kontrplak ile hobi dahada keyifli olacak. Ahşap dokusunu, kokusunu duyacaksınız. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Rusya, Ukrayna ve kuzey ülkelerinden ithal huş ağaçlarından imal edilmektedir.


Suya ve neme dayanıklıdır. Huş kontrplak dekorasyon, açık alan, ambalaj sektörü ve otomotiv sanayisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Huş Ağacı Kontraplak Kalınlık : 12mm Ölçü : 49cm x 49cm. TL Afromozya Ağacı 13cm x 45cm x 3mm. TL Limba Ağacı 21cm x 43cm x 3mm.


TL Wenge Ağacı 15cm x 38cm x 8mm. TL Dişbudak Ağacı 21cm x 50cm x 3mm. Huş başta olmak üzere yerli ve yabancı bir çok ağaç cinsinden imal edilen ve suya dayanıklı tutkallar ile preslenen ve tabakalardan müteşekkil panele kontrplak adı veriliyor. Uzun soluklu ve kaliteli işlerde fiyatı bakımından çok daha avantajlı konuma geçmektedir.


Kontraplak , birbirine çapraz şekilde sıralanmış ve fenolik reçine yapıştırıcı ile yapıştırılmış ince katmanlardan oluşan bir ahşap paneldir. Kavak kontrplak inşaat sektörü, oto iç dizayn, ambalaj sektörü, hobi, çatı kaplama vb. Dekoratif MDF Duvar Panelleri. Başlıca kullanım alanları mobilyalar, inşaat iç ve dış cephelerdir. Rutubete ve suya karşı dayanıklı (WBP) fenolik reçine ile çapraz yapıştırılmıştır.


Huş ağacında ise bu durum, ilk yıllarda yavaş büyüme, sonra hızlı büyüme şeklinde gerçekleşmektedir. Kaliteli, direnç özellikleri yüksek ve sertliği yeterli derecede olan huş kontrplak genellikle konstrüksiyon, taşımacılık, ürünlerin iç yüzeylerinde kullanılır. WBP suya dayanıklı yani marin tutkaldan imal edilen mm kavak marin kontraplak dış mekan, reklam panolarında mobilya, otomotiv, inşaat, tekne,çatı kaplama, ambalaj, makina model kalıbı ve konteynır tabanında rahatlıkla kullanılabilir. Balko Filmsiz Rus Birch 1. Mobilya, ambalaj sandıkları, marangozluk endüstrisi ve matbaa kutu kalıpları gibi alanlarda kullanılır. MR tutkalı ile çapraz yapıştırılmıştır.


OSB: Uygun Kontraplak fiyatları ve kalite güvencesiyle yüksek performanslı bu ahşap malzemeyi bizden temin edebilirsiniz. Yetkili Kişi: Gökhan Özbey. Web sitemiz tasarım aşamasındadır? Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Huş kontrplak levha için, genelde tek sayı olan sayıda plaka (en az üç) kullanılır, böylece yüzey plakalarının damar yönü her zaman aynı olur. Kozalaklı ağaç kontrplak plakalarında sayı çift sayı da olabilir.


Tutkalla yapıştırma için normalde hava etkilerine dayanıklı fenollü reçine yapıştırıcı kullanılır. HUŞ (KAYIN) KONTRAPLAK - ADET AEBAT HUŞ ( KAYIN ) KONTRAPLAK - ADET AEBAT Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Huş kontrplak

Katman sayısı genelde tek sayı olacak şekilde üretilir. Bildiğiniz üzere Bursa'da kontraplak arama çalışmalarım sürmekte. Bu anlamda bugün Bursa Mesken'de bir yere uğradım.


Bu hafta içerisinde Huş Kontraplakların geleceğinden bahsetti. Orman ürünleri sektörün de, yarım asıra yakın tecrübesiyle İkitelli Keresteciler Sitesinde farklı alanlarda faaliyet gösteren müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Kontrplak ağaç tabakalarından oluşan bir panel çeşididir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar