2 Haziran 2017 Cuma

Cam filmi muayeneden geçer mi

Cam filmi muayeneden geçer mi ? Kimi yasak dedi kimi serbest dedi. Görüşü engellemeyecek şekilde olanlar serbest dendi. Trafik polisleri ceza kesti sürücüler iptal ettirmek için mahkemeye başvurdu.


CAM FİLMİ MUAYENEDEN GEÇER Mİ ? Aracında cam filmi olan vatandaşlar, bir yandan da cam filmini söktürmeden aracının muayeneden geçip geçemeyeceğini araştırıyor. Bu bakımdan aracınızda herhangi bir cam çatlağı varsa, muayene için randevu almadan önce bu sorunu giderin. Aksi durumda muayene istasyonuna iki kez gitmek durumunda kalabilirsiniz. Araçlara cam filmi takılması konusunda sık sık değişiklikler yapılıyor.


TL ile 4TL arasında ceza kesiyor. Arabamda en açık ton cam filmi var ön cam hariç tüm pencerelerde. Hafif kusurlar genellikle aracın muayeneden geçmesine engel değildir. Eğer araçta sadece hafif kusur varsa bu o aracın muayeneden geçmesine engel olan bir durum olmayacaktır. Tabi bunun da bir sınırı bulunmaktadır.


Camında çatlak olan araç muayeneden geçer mi ? Muayenede cam filmini söktürmediği takdirde onaylanıp onaylanmayacağını merak eden sürücüler Cumhurbaşkanın müdahalesi ile cam filmi yasağı hakkında düzenleme kararı alınmıştır. Yakın dönem içerisinde yapılan yasal düzenlemeyle birlikte araçlarda her türlü cam filminin yasaklandığı belirtilmişti. Periyodik muayenelerde cam filmi hafif kusur sayılmakta. Aracımın rengi ruhsatta gri yazıyor ama fümeye çok yakın. Eskiden geçmiyordu fakat son birkaç yıldır artık cam filmi sorun olmuyor ve hafif kusur olarak geçiyor.


Araçlarında bulunan cam filmini resmiyete dökmek isteyen sürücüler, halihazırda bulunan filmlerin ruhsata işletilip işletilmediğini merak ediyor. Aracıma ön hariç diğer camlara en kalın cam filmi yaptırmak istiyorum içinin gözükmesi imkansız olcak şekilde muayeneden geçer mi 17. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Üyelik 17. Geçtiğimiz haftalarda cam filmi yasaklanmıştı. Bu yasaklamadan sonra birçok kişi ne yapacağını bilemiyordu.


Belki cam filmini yasaklayan yasa iptal olur düşüncesiyle beklemeye başlamıştı. Fakat bu umutlar artık kaybolmaya başlamıştı. Bazı kişilerde cam filmi muayeden geçer mi sorusuna uzun zamandır yanıt arıyordu.


Cam açılmıyor muayeneden geçer mi ? Bu durumlar söz konusu ise muayeneden geçilebilir. Ya da, klima çalışmıyor sorun olur mu? Aksi taktirde, arızalı durumlar da muayeneden geçilemez.


Bunlar gibi sorun ve arızalar giderilmelidir. Bu Modifikasyonlar Muayeneden Geçer mi ? Yakın zamanda araçlarında camında kullanılan karartılmış film kullanma durumunu yeniden yasaklayan Bakanlar Kurulu , konuyla ilgili düzenlemeyi Resmi Gazete. Kırık veya Çatlak Cam Muayeneden Geçer mi ? Direksiyon Hidroliğine de baktırmanız da fayda var. Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.


Kırılan cam da aracın kaza yapma olasılığını artırmaktadır. Trafikte yer alan on binlerce vatandaşın aracında bulunan cam filminin, Resmi Gazetede yayımlanarak yasak olduğu duyurusu gerçekleştirildi. Bunun ardından cam filmi ruhsata işlenir mi ve cam filmi muayeneden geçer mi soruları vatandaşların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yerini aldı. Muayene öncesi araçta dikkat edilecek noktaları listelediğinizde arabanızın camında çatlak,kırık ve çizilme olup olmadığını da dikkate almanızda yarar bulunmaktadır.


Tartışmalara neden olabilen ve herkesin çelişkiye düştüğü bir konudur. Alçak Ekonomik Savaşa Karşı. TüvTürk’de bugüne kadar sahip olduğum aracımın da muayenelerini yaptırdım ve hepsi sorunsuz olarak geçti. Aşağıda derlediğim ipuçlarını bulabilirsiniz.


Eski araçlar muayeneden geçemiyormuş, yaşındaki araçlardan sıfır araç gibi performans beklenmesi haksızlık değil mi ? Aracınız alındığı tarihten itibaren düzenli bakım gördüyse, çok uzun yıllar seyir güvenliğine tehdit oluşturmayacaktır. Otomobillerimizi kişiselleştirme hepimizin hakkıdır. Ama bizim devletimiz paragöz olduğu için memurlar yasak kalktığı halde ceza kesmekte.


Kabarcıklar hava boşluklarıdır. Eğitim, Teknoloji, Sağlık, Bilim, Haber, Spor, Bilgisayar Oyunları, Kadın, Soru Cevap ve Dahası burada. Hertelden güncel bilgi sayfanız. Araç Muayenesinden Geçer Mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar