13 Haziran 2017 Salı

Taşyünü uygulaması

Büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlayan taş yünü mantolama uygulamaları yangına olan direnci ile kullanılan yapıları yangına karşı güçlü kılmaktadır. PE film kullanılarak paketlenir ve paletlere dizilir. Uygulama şekli detaylı olarak aşağıda gösterilmiştir.


Kaplamasız taş yünü plakadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Tüm ahşap ve metal çatılarda - Her.


Alçıpan asma tavan var önümüzdeki yaz alçıpan uzerine taşyünü çatı şiltesi sereceğim. ISONEM THERMAL PAINT yüksek performanslı, düşük ısı iletkenlik. Hazırlanan sıva harcı kurumadan çelik mala yardımıyla, donatı filesi yukarıdan aşağı doğru harç yüzeyine eşit miktarda homojen olarak uygulanır. Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir. YALITIM LEVHASI Bina yalıtımlarının değişik detaylarında kullanılan taşyünü levhadır.


Trapez Sac, Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha, galvanizli oluklu levha,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor. Bazalt, diyabaz, dolomit gibi kayaların ergitilerek püskürtüldükten ve bakalit ile karıştırılıp daha sonra özel işlemlerden geçirilmesi sonucu elde edilen mineral yün çeşididir. Doğru uygulama , Doğru çözüm.


Detaylı kurulum ve montaj kitapçığı. Biraz bu sorular üzerinde durmaya çalışalım. Taşyünü İle Ses ve Isı Yalıtımı: Taşyünü Nedir? Bu sorulara cevap vermeden önce xps, eps ve taş yünü malzemelerini daha yakından tanıyalım. Xps, eps ve taş yünü gibi maddeler fiziksel açıdan sahip olduğu katı özellikleri ile bilinirler.


Bina matolama uygulamacıları bilirler ki kaya yünü mantolama diğer mantolama malzemelerine göre daha iyidir. TAŞYÜNÜ ASMA TAVAN UYGULAMASI. Bu kodların üzerine T-köşe profili yerleştirilir.


Boyundaki esas taşıyıcılar çelik dübel, askı teli ve çift yaylı maşa kullanılarak tavana asılır. Bu yazımızda taşyünü mantolama nasıl yapılır, taşyünü mantolama uygulaması ile ilgili video ve taşyünü mantolama fiyatları hakkında bilgiler vereceğiz. Trapez metal örtü, beton veya gaz beton çatı plakası üzerine uygulanır. Buhar kesici olarak bir kat naylon örtü serilir.


Taşyünü uygulaması

Levhalar uygulama alanlarına pimlerle tutturulur veya. Ayrıca PVC membranlı Fibro çatı panelleri üretimiyle düz çatılarda sandviç panel uygulamasına da yeni bir boyut kazandırmıştır. PVC veya TPO membran kaplı, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı çatı panelidir.


Konut, ticari yapı, sanayi ve okullarda geniş uygulama alanı vardır. Bölme Duvarlar: İç bölme duvarlarında, merdiven ve asansör boşluklarının ses yalıtımında kullanılır. Ahşap Karkas Yapılar: Ahşap karkas yapıların iç giydirilmesinde kullanılır. Senegal Havaalanı Ses Yalıtımı. Kabarmış yüzeyler fırçalanarak temizlenmeli ve yüzeyde hasar ve çatlakların olmaması gerekmektedir.


Tekniğe uygun yapılmış bir mantolama uygulaması ye varan ısı tasarrufu sağlanabilir. Binanın dış duvarlarında beton içindeki donatıları korozyona karşı koruyarak bina ömrünü uzatır. Dış cephe kaplamalarında ısı yalıtımı genellikle, Ekspande Polistiren (EPS), ve Ekstrude Polistiren (XPS), ısı yalıtım levhaları ile camyünü, taşyünü plakaları kullanılarak yapılmaktadır. Isı izolasyon levhaları bina yüzeyine , karkaslama işleminin ardından çıtaların aralarına yerleştirilerek yapılır.


Mineral esaslı ısı yalıtım levhasıdır. Isı yalıtımı ile birlikte yangın ve ses yalıtım özelliği de vardır. Asınıfı yanmaz malzemedir. Yapılarımızın ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği için vazgeçilmezi olan taşyünü , uygulama alanlarına göre plaka (levha) taşyünü , şilte taşyünü , dökme taş yünü , prefabrik boru ve asma tavan olarak farklı ebat ve biçimlerde üretilmektedir.


Taşyünü uygulaması

Bu uygulama , birbirleriyle uyumlu ve uygun malzemeler tercih edildiğinde hem sağlıklı hem de uzun ömürlü olmaktadır. Hafif, yanmaz, su itici özellikte, silikon katkılı, kaplamasız camyünü levhadır. Bir yüzü alüminyum folyo, ya da bir veya her iki yüzü sarı camtülü ile kaplanmış olarak da sunulmaktadır. Sepetinizde ürün bulunmuyor.


Boyutsal kararlılığı vardır. Sıcak ve rutubet etkisi ile boyut değiştirmezler. Mantolama plakalarının uygulanacağı yüzeyler kuru ve düzgün olmalıdır.


Taşyünü uygulaması

Yapıların dış cephelerinde mantolama amacıyla kullanılan, yanmaz, su itici katkılı, yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhalardır. Kullanım Alanları:Giydirme cephelerin ısı, ses ve yangın yalıtımında kullanılır. Taş Yünü Asma Tavan Nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar