13 Haziran 2017 Salı

Poliüretan binder

Bundan dolayı örtme ve bağlanma özelliği çok iyidir. Yüksek haslık, yumuşak tuşe ve mükemmel renk doygunluğu veren pigment baskı ve boyama için geliştirilmiş poliüretan binder. A polyurethane binder developed for pigment printing and padding with high fastness , soft handle and excellent color yield. Bir çok alanda yaygın olarak kullanılır.


Poliüretan binder

Fakat bizim burada değineceğimiz alan zemin kaplamada kullanılan binderdir. A-3Pu Sprey Bağlayıcı. A-3Sbr-Epdm Rulo Binder. A-4Bondex Sünger Binder.


A-3Kauçuk Binder Isı Reaksiyonlu Kalıp Pres. A-3Kauçuk Binder (Kalıp Sistem) A-3Alifatik Binder. INNOPUR PU ADHESIVE 2Oda sıcaklığında kürlenir. EPDM-Tartan Zemin Bağlayacılar.


Varak Patı ( Binder Esaslı) POLISOL HSA 201: Flok Patı. GPR 1Binder sıcak pres altında nem ile kürlenen, tek bileşenli yapıştırıcı malzemedir. Oyun parkları, yürüyüş yolları, tenis kortu ve spor sahası zeminleri ile park ve bahçe zemin kaplamalarında kauçuk türevi ürünlerin yapıştırılmasında kullanılır. Binder Chemical substance used to bind the input materials in the organic coating and provide adhesion of the coating film to the application surface as a rigid and continuous film. Poliüretan Binder ve Bağlayıcılar.


Tek bileşenli poliüretan esaslı çok amaçlı kauçuk bağlayıcı binder bayındır olarak kullanılan yapıştırıcıdır. Kauçuk zemin kaplama sistemlerinde yapıştırıcı olarak kullanılır. Serilen malzemenin yaklaşık saat kürünü tamamlaması beklenir. Yıllara dayanan poliüretan ARGE geçmişi ve çalışma anlayışıyla sektörde iz bırakmayı hedeflemektedir.


Artık süngerlerin geri dönüşümünü sağlayan sistemler için uygun binder grubudur. Mükemmel esnekliği ve geri dönüşü. EPDM ile 5mm kalınlık elde etmek için metrekarede 5kg EPDM kullanılmalıdır. Kenncoat İnsıtu Binder EPDM veya SBR granüller ile oranında karıştırılarak finisher makinesine dökülür ve zemine uygulanır.


Aşındırıcı maddeler içermediği sürece su ve diğer sıvılara karşı dayanıklı bir kaplama sunmaktadır. Binder havadaki nemle kürleşen, düşük viskoziteli, solvent ihtiva etmeyen bağlayıcıdır. Kauçuk granülleri, RIM poliüretan parçaları, sünger kırpıkları gibi partikülleri birleştirir ve bağlar. Ayrıca, yapıştırıcı ve izolasyon amaçlı astar olarak ta kullanılabilir. Refkim Binder doğru koşullarda saklanması durumunda yıl boyunca özelliğini kaybetmeden saklayabilirsiniz.


Binder ilk uygulandığı zaman belirli bir süre su ile kesinlikle temas ettirilmemelidir. Bu sürenin sonunda kesinlikle suya dayanıklılık sağlayacaktır. Binderin uygulanmasının ardından üzerine kaplama yapılabilir. Yapıştırıcı, Binder , Prepolimer, Boya, CASE uygulamaları ve Spor zemin uygulamalarında kullanılmaktadır.


Premer Solventsiz, tek komponentli poliüretan bazlı yapıştırıcı, MDI prepolimeridir. Akrilik tenis kortu zeminleri. POLİÜRETAN KAUÇUK BİNDER MALZEMESİ SATIŞA SUNULDU. SU YALITIMINDA PU ENJEKSİYON MALZEMESİ SATIŞA SUNULDU.


Poliüretan binder

Wenge House Mağazasının Zemin Kaplama işleri Tamamlandı. Bursa Cafe Zemin Kaplama İşlemleri Tamamlandı. Düşük sıcaklıklarda da önemli bir hacim değişikliği göstermeden sertleşir Katalizörler sayesinde kuruma zamanı kısaltılabilir. Uygulandığı yüzeye aderansı yüksek bir poliüretan bağlayıcı bayındır binder malzemesidir. Uygulanan yüzeyin uzama ve elastikiyet katsayılarını aşar.


Bu uygulamayı takriben özel mikserde poliüretan binder ile karıştırılmış 1-mm siyah SBR veya siyah EPDM granüller ortalama mm kalınlıkta finischer makinası ile serilir. Suda çözünmeyen, kimyasallara dirençli, güneş ışınlarına ve dış şartlara dayanıklı, mükemmel bağlayıcılığa sahip bir malzemedir. Tanım:İç ve dış cephelerde emülsiyon boyalar ve saten alçı için boya astarı olarak uygulanır.


Sıvaların su emiciliğini azaltır daha az boya kullanımı sağlar, boyanın iyi yapışmasını sağlar. Ayrıca Duvar macunu ve saten alçı uygulamalarında yapışma performansı çok yüksek bir astardır. Oyunparkları, yürüyüşyolları, teniskortu ve spor sahası zeminleri ile park ve bahçe zemin kaplamalarında kauçuk türevi ürünlerin yapışt-ınlmasında kullanılır. C plastisoller PVC Plastisoller zemin kaplamaları suni deri ve ayakkabı üst malzemelerinin imalatında kullanılırlar.


Bunlar sert ve nispeten ucuz yapışkanlardır, fakat. Sprey Coat Sistem uygulanacak zemin üzerine önce primer uygulaması yapılır. Primer uygulamasından sonra özel mikserlerde poliüretan binder ile karıştırılmış 1-mm siyah SBR veya siyah EPDM granüller ortalama mm kalınlıkta finisher makinesi ile dökülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar