19 Haziran 2017 Pazartesi

Metal duvar kaplama

Paslanmaz çelik, alüminyum ve benzeri metal malzemelerle, iç duvarlara, dekorasyon, yalıtım ve koruma maksatlı yapılan kaplama işlemleridir. Kompozit panel, panel, mozaik, karo ve metal levhalar halinde uygulamaları yapılır. Daha çok, dayanımı yüksek, uzun ömürlü ve kolay.


Alüminyum, paslanmaz çelik, çinko, bakır ve titanyum doğal hava şartlarında korozyona uğramaz, dayanım gücüne sahiptir ve ilave bir korumaya gerek yoktur. Kataloğa Katılın Üyelerimiz Neler Dediler? Birkaç özel ürünle, eviniz bir anda bambaşka bir şekle bürünebilir.


Avrupa kalite bu özel ürünler, renk, desen ve doku seçenekleri ile tüm beklentilerinizi en güzel şekilde. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,.


Stikwall profesyonel ekipmanlara ihtiyaç duymadan hızlı montaj yapılabilen bir dekorasyon malzemedir. GENİŞLETİLMİŞ METAL (MESH)TAVAN- DUVAR UYGULAMALARI. Bunları burada dile getirebilirsiniz. PETEK (OPEN CELL)TAVAN UYGULAMALRI.


AHŞAP TAVAN VE DUVAR KAPLAMALARI. Plastik ürünleri kaplama ile canlandırıyoruz. Farklı uygulama yöntemleri ile Dekton by Cosentino için duvar kaplama sistemleri. DEKTON parçalarının yapıştırıldığı duvara yerleştirilmiş metal bir altyapının kullanımıyla, kuru bir kaplama kullanılarak iç ve dış duvarların kaplanması. Dalgalı metal duvar fikri eski bir mezbahaya yapılan ziyaret sonrası ortaya çıkmış.


Metal duvar kaplama

Paneller restoran akustiğini de sağladığından tavana eklenecek başka bir akustik panele ihtiyaç duyulmuyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi ise montajlarının kolay olması. Krom Kobalt veya Krom Nikel alaşım kullanılması ile yapılan metal destekli kaplamalar , metal üzerine konulan porselen altında bulunan metalden etkilenir. Alt yapıda yer alan metal.


Bir diğer kullanım çeşidi olan kaplama ise Kaplama malzemesi olarak da kullanılabilir ve çok dekoratif bir görünüm sağlar. Taşıyıcı olarak, donatı olarak, yalıtım amaçlı, asma tavan malzemesi olarak veya hafif bölme sistemlerinde de kullanılabilir. Uygulama Alanları: Yangın geciktirici yüzey malzemeleri duvar panelleri ve kapılar, mobilya ve uygulamaları için uygundur. Kaba sıvalı duvarların astarlanmaları tavsiye edilir.


Bu duvar resmi kendinden yapışkanlıdır ve her türlü düz yüzeye yapıştırılabilir. Doğal taşa göre daha hafif, taşıması ve nakliyesi kolay olan Metal Kaplamalar şık ve renkli görünümlerinin yanında son derece pratiktirler. Duvar kağıtları her zaman tercih.


Evinize, ofisinize şıklığı getirecek metal kaplama ürünlerimiz ayrıca çevre dostudur. Metal Asma Tavan,sistemleri,akustik, kaplama ,meç,karo,karosu,karoları. Türkçe online sözlük Tureng.


Metal duvar kaplama

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Tüm yüzeylerde uygulanabilir. Beton, alçı, alçı panel, ahşap, mermer sıva, cam, plastik, taş, saten boya, metal gibi. Firmamız Boyutlu Epoksi Düz Epoksi Dekoratif Süpügelik ve PVC Zemin Kaplama gibi Uygulamalarla Kaliteli Hizmet Vermektedir. Metal kaplamaları çoğunlukla desenli veya düz kaplamalar , örgü tel kaplamalar ve profiller ile gerçekleştiriyoruz.


Yüzey bitişleri renklendirilmiş, parlak mat ve desenli uyguluyoruz. Kolon ve duvar kaplamaları , asma tavan kaplamaları , merdivenlerde kiriş ve döşeme alın kaplamaları , cephe ve saçak kaplamalarıdır. Tavan Kaplama modelleri, tavan kaplama markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Tüm baklava dilimli duvar aynası modellerinde kullanılan malzeme Şişecam ürünüdür. Ahşap, metal ve PVC malzemelerden üretilir.


Farklı renk ve desenlerle uygulaması yapılan PVC lambiriler, dayanıklıdır, özel bakım istemez, kolay temizlenir ve ısı ya da nemden etkilenmez. Dilerseniz bu özelliğin bulunduğu bir duvar paneli seçerek, kaplamanın yapılmasını sağlayabilirsiniz. Fiber Paneller: Kaplama yaptırabileceğiniz dekor duvar panel çeşitleri arasında fiber paneller de bulunuyor. Kullanışlı olan bu panel çeşidini de kaplamanız için tercih edebilirsiniz. Yapışkan bandı kaplamalara, duvar kaplamalarına, kâğıda ve tekstile uygularken akılda tutulması gerekenler: Git.


Düz ve pürüzsüz tüm yüzeyler için uygundur. Su, nem ve sıvı yüzey temizliyicilere karşı dayanıklıdır, rahatlıkla silebilirsiniz. Kendinden yapıskanlı kaplama folyoları KAĞIT değildir. Cam paneller ara parçalı olarak duvara sabitlenebilir veya U şeklindeki metal profillere yerleştirilebilirler ve silikon ile duvara yapıştırılabilirler. Cam kaplamayı duvar kaplaması olarak seçenler, farklı kalınlıklarda veya görünüşlerde tercih yapabilirler.


Meclis Salonu Akustik duvar kaplama salon uygulamas. Boyalı ahşap veya metal aksesuarlarla bitiş sağlanmaktadır. Asma tavanlarda sabit veya gerektiğinde sökülebilir modüler sistemler yapılabilir. Akustik danışmanlık ve projelendirme hizmeti verdiği yapılarda tüm disiplinlere,.


Klasik sistem ahşap duvar kaplama ürünümüzü detaylı olarak inceleyip ürün hakkında müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar