27 Haziran 2017 Salı

Plywood yağı

Beton dökmeden hemen önce ahşap, çelik, plywood gibi betonun döküleceği kalıp yüzeyine uygulanır ve kalıbın betondan kolayca ayrılması için çok önemlidir. Her çeşit ahşap, plywood ve fiber kalıplarda kalıpların betondan ayrılmasını sağlamak için kullanılır. Orijinal Sibirya Birch ağacından yani Huş ağacından imal edilirler.


Yapılardaki kalıp maliyetini ve isçiliği önemli ölçüde azaltır. Betonun kalıba yerleştirilmesini ve hava kabarcıklarının çıkartılmasını kolaylaştırır. Tanımı: Yüksek kaliteli ve özel karışımı olup, kalıptan ayırımı kolaylaştırıcı yağdır. Kalıp yağlarımızdan birkaçıdır.


Mineral yağları özel karışımlarla birleştirilererek ürettiğimiz Evren Kimya yağları , beton ile plywood kalıp arasında kullanılarak inşaat alanında uygun maliyetli kolay çözümler üretmektedir. Tüm plywooda yönelik evrenkimya. Kaliteli pleymut yağı kullanmanızı tavsiye ederiz. Resime Git Sayfaya Git Likes. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Plywood yağı

Henüz görüş bildiren yok. Her kullanım öncesinde koruyucu yağ kullanılmalı, kullanım sonrasında ise kontraplak yüzeyi deforme etmeyecek şekilde iyice temizlenmelidir. Plywood Yağı HİZMETLERİMİZ. Depolama sırasında aralarda taş veya artık malzeme kalmamış olmasına dikkat edilmelidir. Ortalama litre yağ ile metrekare alan kaplanabilmektedir.


Ayrıca plywoodun ömrünü uzatan koruma amaçlı olarak kullanılan kenar boyaları da mevcuttur. Böylece betona düzgün ve lekesiz yüzey kazandırır. Tanımı: Playwood ve plastik kalıp sistemlerinin beton dökümünden sonra kalıbın yüzeyden kolay sökülmesini sağlayan ve düzgün beton yüzey elde edilmesinde kullanılan beyaz renk emülsiyon ayıraçtır. Sağlığınız için kullanılmış yağ ile uzun süreli ve devamlı deri temasından kaçınınız.


Plywood yağı

Yağ bazlı kalıp ayırıcı (ahşap-plastik) kg. Fırınlanmış ladin, köknar vbç. Her ikisinde de kullanım sayısını ve dayanımını arttırır. Güneşin ultraviyole ışınlarından kalıpları korur. Bunlar plywood köşe koruma aparatları, plywood kenar koruma boyası ( ömrünü uzatır) ve plywood kenar koruma yağlarıdır ( yüzeyin aşınmasını engeller).


Not: Ürüne deforme olmaması ve kullanım sayısını artırmak için her beton dökümü öncesi beton ayırıcı ve koruyucu yağ sürülmelidir. Zaman ve mekan kavramını ortadan kaldıralım, isteyen istediği zaman, istediği yerden bize ulaşsın istiyorsunuz. Balıkesir yapı marketimizden satın alabilirsiniz.


Beton dökmede kalıp yağı olarak ayrıca beton boru ve kiremit imalatında saf olarak tatbik edilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TanıYüksek kaliteli ve özel karışımı olup, kalıptan ayırımı kolaylaştırıcı yağdır.


Firmaya Git: Firma numarasını yazarak istediğiniz firmanın sayfasına buradan ulaşın. Taze beton ile kalıp arasında oluşacak yapışmaları engelleyerek, kalıbın betondan daha kolay ayrılmasını ve düzgün yüzeyli beton elde edilmesini sağlayan, su ile seyreltilerek kullanılabilen, madeni yağ ve özel emülgatör karışımı, kalıp ayırıcı yağ konsantresi. ELSAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİNİ kurduk. Bu Alt Sektördeki Sınıflandırmalar (Taraklı konumundaki) Ahşap bakım ürünleri. Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız.


Plywood yağı

Teknoil, mineral yağ esaslı, beton dökümü yapıldıktan sonra ahşap ve çelik kalıpların kolay sökülmesinde ve düzgün yüzeyli beton elde edilmesinde kullanılan, kürleme sıcaklıklarına dayanıklı kalıp ayırıcıdır. Ahşap) 16TL ve ücretsiz kargo ile n11. Diğer fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Orijinal ismi plywood olmasına rağmen İngilizce bir kelime olduğu için Türkçe Pleymut olarak da geçiyor.


Mineral baz yağlar ve yüzey aktif maddelerden oluşan beton kalıplarının yağlanmasında kullanılan kalıp yağıdır. Mazot veye yanmış yağlar yerine özel kalıp yağı kullnınız. Gereksiz fazla çivi kullanmamak gereklidir. Zaiyatı kontrol altına almak için sahaya ihtiyaçtan fazla plywood vermeyiniz. Aksi taktirde kısa süre sonra ustalar daha önce aynı yerlere kesmiş oldukları plywood parçasını yukarı katta aynı yere çakacağına.


Artı İzolasyon,Artı yalıtım,ankara yalıtım,ankara izolasyon,osb levha,weber,ode,şıngıl,shıngıl,camyünü,izocam,sika,betopan,çivi,elarabası,xps,eps. Dünyada plywood üreten markalar woodepoda size tedarik ediliyor. Kalıbın kolay ve hızlı sökülmesini sağlar.


Kalıba konulan plywood malzemenin kalıptan çıkmasını kolaylaştıran bir yan üründür. Kullanılan kalıbın ömrünü uzatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar