7 Aralık 2017 Perşembe

Alüminyum çerçeve imalatı

Dijital baskı, CNC, Lazer kesim hizmeti. Kişiye özel çerçeve , paspartu imalatı. Kampanya stoklarla sınırlıdır, kargo ücretleri alıcıya ait olup anlaşmalı kargo ile gönderilir. Fiyatlara kdv dahil değildir. PVC film ile güneş ve spot ışıklarını emerek net bir görüntü sağlar.


Alüminyum çerçeve imalatı

Metal alüminyum renkli ve dayanıklı ağır plastik tabana sahiptir. CE standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Binlerce kurumsal firma, uluslar arası firmalar, yabancı devletler ve devletimiz bize güvendi. Bariyer sistemleri bariyer kollu bariyer , mantar bariyer, serid bariyer yonlendirme bariyeri. Farklı DIN ölçülerinde imalatı bulunmaktadır.


A- A- AGibi sık kullanılan DIN ölçüleri için kolaylıkla kullanılabilir. Sistem seri Cvitrin doğraması, S-yalıtımsız lamine camlı dükkan doğramaları imalat -montajını yapan alüminyum doğrama firması. Alüminyum ayarlı kapı kasas. Ucuz, Rondo, Gönye, Köşe, Aç Kapa, Afiş Çerçevesi, takmatik çerçeve sektöründe hizmet veren Ayreks ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.


Her ebattaki posterleriniz için uygundur. Açılır kapanır özelliğe sahiptir. Karton kutulu paketlenmektedir. Düz köşe ve rondo bağlantılıdır. Standart renk gümüş eloksaldır.


Reklam alüminyum çerçeve alüminyum poster çerçeve manyetik link poster çerçeve kalınlığı 2mm panel ve yan entegrasyon. Firmamız ray kapak imalatı , alüminyum kapak imalatı , mobilya alüminyum. Aluminyum çerçeve fiyatları için bize ulaşın. Hizmet ile ilgili detaylı bilgi.


Tek bir hareketle afişlerinizi kolayca değiştirebilirsiniz. Tasarımı şık ve kullanımı kolaydır. E6-EVkalitesinde gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır.


Gümüş eloksal rengindedir. Bu ürün için 2adet ve üzeri siparişlerinizde teklif isteyiniz. FİYATLARIMIZA KDV DAHİLDİR. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Alüminyum çerçeve imalatı

TARKAN REKLAM NELER YAPAR. Apartman Giriş Kapısı Ankara Tamirat Servisi 16. EKSTRÜZYON PRES HATTI Çok geniş bir ürün yelpazesinde muhtelif sektörlere ve kullanım amaçlarına yönelik alüminyum profillerinin imalatı ekstrüsyon hatlarında gerçekleşmektedir.


Homeglass Çerçeveci ile resimlerinizi, tablolarınızı, yağlı boya çalışmalarınızı, fotoğraflarınızı artık daha modern çizgiler, dekoratif modellerle çerçeveliyoruz. Model Galerisi bölümünden bakabilirsiniz. Homeglass güvencesiyle çerçeve , dekoratif çerçeve modelleri, çerçeve fiyatları için bizlere ulaşabilirsiniz. Tekzen, kalitesiyle ön plana çıkan Kancaev, Zen Home , The Mia gibi pek çok markanın çerçeve seçeneklerini ev dekorasyon objeleri.


Yüzey işlem olarak polisaj, satinaj ve zımpara uygulanmaktadır. Kalıplarımızın dizayn ve imalatı , son model CNC ve tel erezyonlarda yapılmaktadır. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız.


Aebadında kaliteli alüminyum çerçeve imalatı. Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar,. Yorum yapabilmek için giriş. Sepete Ekle Favorilere Ekle.


ZEL EBAT ULTRA MAT - Bukle Halı Fitilli. Firmamızda aalüminyum çerçeve , arondo köşe çerçeve , led ayönlendirme panosu, ayaklı yönlendirme(bilgi) panosu,. Genel olarak fiyatları pvc veya ahşap pencereler oranla daha uygun olan alüminyum pencereler kullanım amaçlarının iyi belirlenmesi ile özel çeşitleri ile daha fazla fayda sağlayabilirler. Isı, ses ve su yalıtımlarının artırılması için iç ve dış profillerin arasına plastik.


Camlı ilan panosu dekoratif kırmızı çerçeve 70x1cm. UV Filtreli PVC koruyucu. Yuvarlak rondo köşesi ile tasarımı şık ve kullanımı kolaydır.


Dekoratif Ayna, Çerçeve İmalatı ve Tamiri. Dış Cephe Giydirme İmalatı ve Tamiri. Ofis Camı İmalatı ve Bölme İşlemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar