11 Aralık 2017 Pazartesi

Kablo taşıyıcı

Kablo taşıyıcı

Bu sistemler kullanılan malzeme, uzunluk, genişlik, veya ürünün kullanım amacına göre kategorize edilmiş hali ile rahatça istediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Firmamız hareketli kablo taşıyıcı sistemleri tasarlamak üretimini yapmak ve pazarlamak amacı ile çalışmalarına hızla devam etmektedir. Sektör el tecrübemizle sürekli daha iyi tasarımlar , daha kaliteli üretim yapmak ve daha düşük maliyetlere ulaşmak hedeflerimiz arasında ön plana çıkmaktadır. Tüm kalıp ve bitmiş parçalar kalite anlayışı ile kendi tesislerimizde üretilmektedir.


Kablo taşıyıcı

Gereksinimlerinize tam olarak uygun şekilde monte edilir. Ayrıca kablo taşıyıcı sistemlerde ve hortum taşıma sistemlerinde milimetre biriminde isteğe göre özel veya standart boyutlarda paslanmaz çelik, sağlam plastik kablo taşıyıcılar, alüminyum profilli plastik kablo taşıyıcılar (hibrid kablo taşıyıcılar) firmalar tarafından tedarik edilmektedir. Kablo taşıyıcı ürünlerimiz genellikle makine üreticileri tarafından kullanılmaktadır. Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır. Hareketli taşıyıcı üretim alanını yerinde görüp sipariş.


Sac kablo kanallarının asılması için her türlü taşıyıcı sistemler de mevcuttur. ENES TEKNİK olarak uzman kadromuzla hareketli kablo taşıyıcılar konusunda profesyonel çözümler sunmaktayız. Kablo kanallarımız, Türkiye ve Dünyanın birçok ülkesinde talep edilen standart kalite ve test belgelerine sahiptir. Makine imalatında (CNC freze tezgahları, plastik enjeksiyon makinalarında, metal enjeksiyon makinalarında, C tipi mekanik preslerde, H tipi mekanik preslerde, dalma erozyon makinalarında ve tel erozyon makinaları gibi temel üretim makinalarının imalatında) kullanılan hareketli kablo taşıyıcısı.


Zayıf akım tesisatlarında olduğu gibi kuvvetli akım tesisatlarında da kabloların montajı sonrasında içinde taşınabileceği, güvenilir, kolay ve hızlı montaj imkanı sunan kablo taşıyıcı sistemlerindendir. Kanal kenarları, dayanımı arttırabilmek için içe doğru bükülmüş perforesiz metal malzemeden üretilmiştir. Greenbelt is a well-known cable tray producer in China, we have produced wire mesh cable tray for ten years. All of our products are certified and tested by SGS.


UKS 5Üniversal Kablo Kanalı (500x40xmm) (Pregalvaniz) (3Mt) 18TL 0UKK 1Üniversal Kablo Kanal Kapağı (Pregalvaniz) (3Mt) 3TL 0UKK 1Üniversal Kablo Kanal Kapağı (Pregalvaniz) (3Mt) 5TL 0UKK 2Üniversal Kablo Kanal Kapağı (Pregalvaniz) (3Mt). Ağırlıklı olarak vinç ve ceraskal enerji besleme hattında kullanılan kablo arabaları, makine imalat sanayinde enerji kabloları, hava hortumları, boya hatları gibi değişik amaçlarda kullanılmaktadır. Maliyetleri azaltın ve gelişmiş özelliklerinde ve performansından aynı anda yararlanın Uzun yıllar boyunca, TSUBAKI KABELSCHLEPP dünya çapında müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın yararına, kanıtlanmış kablo taşıyıcı teknolojisinin sürekli iyileştirilmesi ve ürün yenilikleriyle kazanılan ödülüyle tanınan hale gelmiştir. En iyi kablo taşıyıcı seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli kablo taşıyıcı Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Kablo tranketleri deliksiz ve kilit kapaklı yapısıyla iyi korumaya sahip bir kablo taşıma sistemidir. Galvanizli, paslanmaz çelik, aluminyum ve boyalı seçenekleri mevcuttur. Kablo Taşıyıcı Kanca Teknik Döküman Katalog.


Orta Gerilim Hücrelerinde 100. Küçük ve büyük boylu kablo taşıma makaraları stoğumuzda mevcuttur. BKB Profil Hafif Kreyn Sistemler. ELİK HALAT KABLO ARABASI Genel olarak vinçler ve caraskal enerji besleme hattında kullanılan kablo arabaları, makine imalat sanayinde enerji kabloları, hava hortumları, boya hatları gibi değişik sektörlerde amaçlarda kullanılmaktadır. Sabit Taşıyıcı genişlikleri ile kablo ve hortum taşımalar Detay bilgi BASIC-LINE-PLUS Sabit Taşıyıcı genişlikleri ile kablo ve hortum taşıyıcılar Detay bilgi VARIO-LINE Değişken genişliklerde kablo ve hortum taşıyıcılar Detay bilgi TUBE-SERIES Makinaların talşlarından korunabilir kapalı tip taşıyıcılar Detay bilgi.


Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world. Availability: In stock Out of stock. Hidrolik Hortum Koruma Spirali Ekonomik fiyatlı ve kampanyalıdır. Bu üründe kargo ödemesi bizden.


Kablo grubunun dal sonlarında bulunan soketlerin sabitlenmesi amacıyla kullanılan aksesuarlardır. Montaj panosu üzerindeki dönüşlerde kablo taşıyıcı olarak da kullanılırlar. Teklif olarak fiyatlandırılmaktadır.


LONGO markasına ait ürünlerdir. Sistem kayma düzenlemeleri için uyarlanabilir. Zor çevre koşullarındaki uygulamalarda, nesne taşıyıcının çalışma uzunluğuna alır ve onu engeller.


Yurt içinde ve Yurt dışında Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, Proses kontrol, Elektrik, Elektromekanik ve Mekatronik konularında anahtar teslimi çözümler üreten Melso Otomasyon, Mühendislik, İmalat, Montaj, Devreye alma, Satış, Eğitim ve Teknik Servis hizmeti sunmaktadır. Kablo makarası taşıyıcı raflar tedarikçi firmaların taleplerine göre uygun ölçülerde üretilmektedir. Makara rafa yüklendikten sonra makaranın tek eksende yaptığı dönme hareketi stoplama mekanizmasının sayesinde kolay sarım ve açılım yapabilmektedir. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


HAREKETLİ KABLO TAŞIYICI. Galaksi Elektrik - Elektronik - kablo kanalı, kablo merdiveni, galvanizli, daldırma, elektro galvanizli, daldırma galvanizli, döşeme kanalı, döşeme altı. C profillerde kullanılan c profif kablo taşıma arabaları ayrıca rulmanlı tekerlekleri sayesinde uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Yedek parça bulunabilirliliği yüksek ve temin süreleri kısadır. Fiyat: TL Sipariş miktarı 5ad.


Ağır yüklerin ve şartların bulunduğu yerlerde kullanılması uygundur. AUP aksesuarları kablo taşıyıcı olarak kullanılmaktadır. AHGve AHGaksesuarlarının üzerine takılarak kullanılmaktadır.


A ölçüsü 5-50mm arasında istenilen ölçüde üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar