26 Aralık 2017 Salı

Asansör kapı anahtarı

ASANSÖR KAPI AÇMA ANAHTARI. Kodu: ANAHTAR -0Stok Durumu: 2-gün içinde. Posta Adresiniz (Yayımlanmayacaktır.) Sorunuz.


KURUMSAL Hakkımızda Nasıl Yapıyoruz ? Haberler MÜŞTERİ HİZMETLERİ Gizlilik ve Güvenlik Hesap Bilgileri İletişim ve Ulaşım Bilgileri E-BÜLTEN. E-bülten listemize mail adresinizi bırakarak bizden haberdar olabilirsiniz! Leksan Reklam, asansör sektöründe kapı anahtarları, metal ve damla etiketler, leksan etiketler ve uyarı etiketleri baskı ve üretim hizmetini vermektedir. Ve Hitech ağırlamaktadır web sitemizi ziyaret edin veya bize e-posta almak için kapı anahtarı ön için soruşturma sac Seçiminiz karşılamak için Belirli gereği. Ningbo Xinda Elevator Traction Technology Co.


En optimum asansör anahtarı Zamak hammadde üzeri krom kaplamadır. Aynı zamanda bu anahtarın bütün kapı üreticilerinin kalıplarına uygun üretilmesi gereklidir. Bu sayede asansör anahtarı bütün kapılarda sorunsuz kullanılabilir.


Asansör kapı anahtarı

Asansör anahtar düzeneği. Genellikle apart tarzı yapılan daire kapılarının asansör kapısı olduğu binalarda kapıcıların kullanabilmesi için düşünülmüştür. Yine anahtar tarzında olduğundan istediği her kata rahatlıkla ve başka katlardan çağrılmadan asansörü yönlendirebilir.


Kat arasında kalan kişileri kurtarmak için kapı anahtarı kullanılmamalı, makina dairesinde asansörün elektriği kesilmeli, makina üzerindeki fren kolu elle açılarak volan yardımıyla asansörün en yakın kata getirilmesi sağlanmalı ve mahsur kalan kişiler bu şekilde kabinden çıkartılmalıdır. Pozitif açmalı fiş kontaklar DS serisi. O yukarıdaki alamsız şekiller aslında eksik sayılardır. Yapı içerisinde yangın vs herhangi bir durum olması durumunda asansöre binen itfayeci vs.


Evet o anahtar deliği itfayeci asansörleri için hazırlanmış bir. Bağımsız çift otomatik kapı kumandası, duraklara göre kapı seçimi ve kontrol imkanı. Anahtarı Kullanmadan önce şebeke elektriği kapalı olsa dahi, asansörün elektriğini ana şalterden tamamen kapatın ve asansörün elektriğinin kapalı olduğundan emin olun. Kilit açma anahtarını kapı kasası üzerinde bulunan yuvarlak delik üzerine yerleştirin.


Bu ihale kapsamında temin edilecek ekipmanlar dahil tüm malzeme, işçilik, mühendislik, yüklenicilik hizmeti ve nakliye yükleniciye ait olacaktır. Ekipmanları asansör kabinleri, asansör motorları, asansör kumanda panosu, asansör kumanda panoları, asansör butonları , asansör kabin. Kabin üstüne yerleştirilirler. Lokma anahtar Alyan anahtarı.


Temas desteği ve asansör kapısı kilit ucu arasındaki boşluk normal ebatlarda değildir ve bu durum sürtünmeye ve yetersiz kapanmaya neden olur. Zemin kata inip aynı şekilde izoleli kablo ile sağ üst tarafı kısa devre yapıp asansörü yukarı gönderin. Eğer çıkartmazsanız asansör hareket edebilir. Kabloyu çıkardıktan sonra kapı açık kalsın ve aşağı inip anahtarı alabilrsiniz. Kapı Açma-Kapama Kontağı.


Kurtarma işlemi makina-motor grubu üzerindeki el freni yardımıyla kurtarma eğitimi almış kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu anahtar yangın söndürme hizmeti seviyesi olarak kullanılması amaçlanan girite bulunmalıdır. Yük asansörleri için ideal iç kapı Körük-Akerdion kapı olabilir.


Asansör kapı anahtarı

Tam otomatik teleskobik, katlanabilir veya merkezden açılan kapı isteğinize göre asansör fiyatları, VVVF kademesiz hız kontrollü manuel veya otomatik, VVVF hız kontrollü 1. Kat bölgelerinde asansör kabinin. Ayrıca mühendislerimizcekonfigüre ve test. Anahtar imza karşılığında apartman veya site görevlisine bir adet verilir.


Apartman görevlilerinin anahtarı yetkili olmayan kişilere vermesi yasaktır. Bi-kararlı kapı anahtarı toz geçirmez ve patlamaya dayanıklı plastik kasa, orjinal ambalajlı yabancı yapımı sviçli şalter, yüksek ömürlüdür. Acil durum kilit açma anahtarı sadece yetkili ve bu anahtarın kullanımı ile ilgili eğitim almış insanlarca kullanılmalıdır ve normal zamanlarda sadece bu şahıslarda bulunmalıdır. Bu anahtar katta olmadan başka bir şahıs tarafından kapı açılıp kazaya sebebiyet verebilir. Bu asansörlerin özellikleri diğer asansörlerden farklı olarak daha geniş bir giriş kapısı , standart otomatik kapı , butonyerlerin daha aşağı seviyede yatay pozisyonda bulunmaları ve buton düğmelerinin kabartmalı olması gibi özellikleri düşünülmüştür.


Dahili kapı köprüleme röleleriyle erken kapı açma ve kapı açık seviye yenileme Dahili faz sıralı motor koruma devresi. Yangın, deprem, aşırı yük, vatman anahtarı fonksiyonları, yön okları , kabin lambası, meşgul, servis dışı ve otomatik kapı kartı için sinyal. Günümüz asansör montaj işlerinde özellikle anahtar teslimi götürü bedeli işlerde, projeye hazırlanmak çok ciddi çalışma ve emek ister hale gelmiştir.


Bünyemizdeki mühendislerimizin tüm detayların incelenmesi hassasiyeti doğrultusunda. Balangıçta Eanahtarı ve Mmotoru ile ıúık kontrolü yapılmaktadır. Makina dairesinde kilitlenebilir ana anahtarın bulunması. Sıva altı kat kasetleri, sıva üstü kat butonyerleri, kabin kasetleri, düğmeler, kapı üstü göstergeler, boy panel asansör butonları.


Asansör kapı anahtarı

Forlift veya Teori marka,kramer kapı. FİYATLAR GÜNCELLENMİŞ VE DÜŞÜRÜMÜŞTÜR. Algılama, atma anahtarı , limit anahtarı ve konum ölçme sensörü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar