27 Aralık 2017 Çarşamba

Gergi duvar

Gergi duvar

Dünyaca ünlü PONGS kumaşları, DESCOR, AKUTEX, SILENCIO Türkiyede. Yaşam alanlarını keyifle kullanmak , sıradanlıktan uzaklaştırmak , orjinal fikirlerinizi duvar ve tavanlarınıza yansıtmak GALAKSİ GERGİ TAVAN ile mümkün olup , zengin ürün yelpazesi ile hayal gücünüzün yanında size eşlik ederek , en orjinal çözümleri sunar. Dekoratif gergi tavan sistemleri için uzman ekiplerimiz ve kaliteli işçiliğimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz.


DECO GERGİ Özel Tasarım Foto Montaj Resimler. Yusuf ustaya tüm evimin gergi tavan duvar Kağıdı ve panel tuğla kaplama işini anahtar teslim verdim. Kendisi iş disiplini yüksek saygılı temiz ve çok yüksek işçiliğe sahip bir kişi. Yaşadığımız mekanlarda, çalıştığımız ortamlarda, işletmelerde de çok sık karşımıza çıkan gergi tavan hem fiyatı hem de şık tasarımlarıyla değişik zevklerin. Doğa, Şelale manzaralı gergi duvar çalışması, uygulama yapılan odada bir duvarın tamamını kapyalacak şekilde yapılmıştır.


Mekana kattığı zenginlik, ayrı bir dekoratif hava sunmuştur. PGT Yapı İç Mimarlık olarak yılı aşkın tecrübemizle sanatımızı uygulamaya dönüştürüyoruz. Gergi Tavan Duvar Resimleri. D Decorium firmasının resmi web sayfası! DÜNYANIZA DEKOR KATIYORUZ.


Gergi duvar

Kaliteli ürünleri, tecrübeli personeli ve duyarlı şirket anlayışı ile dünyanıza başka bir bakış getiriyoruz. Duvar Görselleri gergi tavan görsel modellerimizi aşağıdan inceleyebilirsiniz. Firmamız iç mimari projelerde, tavan ve duvar dekorasyonu konusunda gergi tavan sistemleri platformunu kullanmaktadır. Kampanya ve gelişmelerden haberder olmak için e-bültenimize kaydolun. D (Boyutlu) duvar kağıdı ve gergi tavan baskı, satış merkezi.


Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir. Sağlam, dekoratif ve şık gergi tavan uygulamalarımız. Rustik ve modern tarz poliuretan duvar çitası uygulamalarımız. Kartonpiyer uygulamalarımız.


Tüm ihtiyaçlarınız için Deco Değişim size yeter. Flexmat, gergi tavan, 3d baskı duvar kağıdı, poster baskı hizmeti veren başarılı firmadır. Kaliteli uygun fiyatlı gergi tavan satın almak için iletişime geçin. Gelişen teknolojiyle birlikte dijital baskılar rağbet görmeye başladı, biz yaklaşık yıllık reklam baskı teknolojisi ile uğraşmaktayız, yıldır gergi tavan ve gergili duvar süslemeleri ile siz sagıdeğer halkımıza hizmet vermekteyiz son yıldır çorlu ve trakya bölgesinde hizmetlerimize devam ediyoruz.


D DUVAR KAĞIDI Cezbedici, şaşırtıcı, rengarenk, kıskandıran, farklı, benzersiz duvarlar oluşturmak artık kolay. Ankara gergi tavan adı altında hizmet veren gergi tavan firmalarının orjinal ürün kullanıp kullanmadığını öğrenmek için lütfen marka belgesinin orjinalini görmek isteyin. DEKOGER HAYALLERİNİZİ DEKORA YANSITIR. Doğal malzemeler kullanılarak imal edilen duvar kağıtları, kolay uygulanabilirlik, su bazlı olmasından dolayı kolay silinebilirlik.


Gergi duvar

Sunduğumuz hizmetler arasında duvar kağıdı, gergi tavan, fayans, boya, alçıpan, doğal taş ve laminant parke gibi ihtiyacınız olan tüm dekorasyon hizmetleri vardır. D DUVAR KAĞIDI Dekorasyon sektörü son yıllarda gerçek değerini bulurken evleri ve işyerlerini süsleyen duvarlar artık yeni sistem konut sektörünün vazgeçilmezi durumuna gelmiştir. KARTONPİYER ALÇIPAN GERGİ TAVAN.


Ankara genelinde tadilat ve dekorasyon sektöründe hizmet veren firmamız özellikle gergi tavan, tezgah arası cam kaplama ve kişiye özel duvar kağıdı konularında profesyonel ve pratik çözümler sunarak projelere değer katmaktadır. Firmamız, gergi tavan ve duvar üretiminde kaliteli imalat ve sorunsuz binlerce uygulamaya imza atmaktadır. Sizlerde sahip olduğunuz alan için gergi tavan çeşitleri hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Pixel Uv Dizayn İle Dijital Uv Baskı teknolojisini en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamaktadir.


O zamanlar ithalatın zor olması, işçiliğinin bilinir olmaması, fazla rekabetin olmaması, çok düşük hacimlerin olması, gergi tavan fiyatının çok yükselmesine sebep olmuştur. Duvar Örnekleri gergi tavan görsel modellerimizi aşağıdan inceleyebilirsiniz. Kayseri Bölgesinde gergi tavan, duvar kağıdı gibi birçok dekorasyon hizmetleri vermekteyiz. Yaşadığımız mekanların daha iyi ve hoş görünmesini sağlayan duvar kağıtları konfor, sanat ve güzelliği birleştirerek iç dekorasyon da önemini.


Birbirinden farklı renkte ve desende İthal ve Yerli Duvar kağıtları. Led trafonuz mu arızalandı? Duvar kâğıdımız TEKSTİL bazlı duvar kâğıdı olup yırtılma vb.


Adana ve tüm Türkiye geneline, yerli ve ithal duvar kağıtları, germe ve gergi tavan sistemleri, 3D zemin ve duvar kaplamaları, perde ve parke çeşitleriyle satış ve uygulamamız mevcuttur. Firmamız gergi tavan, 3d duvar kağıdı,3d zemin gibi ürünlerin imalat ve uygulamalarını yapmaktadır. Bize ulaşın ücretsiz leşif için aynı gün gelelim.


Kataloglarımıza göz atarak ev ve iş yerinize en uygun olan duvar kağıtlarını seçebilirsiniz. Transparan dokulu gergi tavan altına döşenen aydınlatma sistemi sayesinde artık e varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Aydınlatma üstelik homojen. Hem göz yormuyor hem de istediğinizden daha kaliteli bir ışık kaynağı.


Tavanlarınızın estetiği ise tartışılmaz. Gazete Duvar ’da yayımlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı AND Gazetecilik ve Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar