19 Aralık 2017 Salı

Kare petek menfez

Baca kapağı, cam menfezi ,kapı altı menfezi , anemostat,gibi ürünlerle iş hayatına başlamıştır. Türkiye’de ilk defa plastik kare petek menfez ve yuvarlak petek menfez imalatına başlamıştır. Kanat ara mesafeleri 12×mm. Tavan tipi fan-coil uygulamalarında kasa içine yerleştirilen kare petek menfezler , ideal olarak emiş ve kontrol kapağı görevi yaparlar.


Diğer renkler fırın boya ile sağlanır. Temmenfez ile Kaliteli Hizmet. Havalandırma sistemlerinde, emiş ve üfleme amaçlı olarak kullanılır. Menfezler Anemostadlar Diğer. Fan coil emişinde, asma tavanda kontrol kapağı olarak veya transfer menfezi olarak kullanılır.


Fan-coil ve cihaz emişleri için tercih edilir. Ancak,hava ayarı gerektiren yerler de arkasına hava ayar damperi monte edilirekte üretilebilir. Ayrıca ortamlar arası hava geçişlerini sağlamak amaçlı kullanılırlar. Havanın düşük basınç kayıpları ile toplanmasında ve aynı zamanda asma tavanda yer alan fan-coil gibi cihazlar için kontrol kapağı olarakta kullanır. Damper ve filtre ilavesi yapılabilir.


Kare petek menfez

Emiş kanallarının ihtiyaç duyulan noktalarında kullanılır. Standart çerçeve genişliği 33mm. Geniş ve dar kasalı olarak özel biçimlendirilmiş aliminyum profilden üretilir. Kontrol kapağı uygulamalarında menteşeli ve kilitli olarak imal edilmektedir.


Alüminyum profilden yapılmış çerçeve içerisine polietilen kare petek monte edilerek yapılmıştır. Ancak, hava ayarı gerektiren yerler de arkasına hava ayar damperi monte edilerekte üretilebilir. KARE PETEK MENFEZ (DTM-03) PDF Dökümanı. Duvar ve kanallarda kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır.


Kare petek menfez

SLOT DİFÜZÖR Üfleme ve emiş hatlarında kullanılmaktadır. Yaygın olarak toplantı odası, ofis, galeri gibi mekanlarda kullanılır. MKP-Karepetek menfezler , paralel veya zıt kanatlı ve damper montajlı olarak ta imal edilir.


STANBUL MENFEZ VİTRAY ALM. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Use the search box to find the product you are looking for.


Kare petek menfez

Birbiri arasındaki tek fark kanat hatvesidir. DTKPM - D= mm DTKPM - D= mm MENFEZ SEÇİMİ Kullanım alanına göre hızı seçiniz ve bu hızdaki hava debisine göre efektif alan bulunuz. Kurulduğu günden bu zamana kadar, kaliteden ödün vermeden, karşılıklı saygı çerçevesinde, müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin şirketimize gösterdikleri güveni hedeflemiştir. Tüm anemostat vemenfez çeşitşlerinin fiyatlarını görmek için lütfen sayfanın altında bulunan butonu tıklayınız! Kasa ve kare petek kanatlar standart alüminyum profilden imal edilmektedir.


Bu menfez sistemleri dışında da sistemler vardır. Ortamdaki kötü havayı emerek dışarı verir. Komşu mahaller arasında hava trasnfer menfezi olarak kullanılır.


Minimum bölme kalınlığı 3mm’dir. Her iki yöndeki çerçeveleri ile dekoratif bir görünüm sağlar. Ana Sayfa Firmamız Ürünler Üretim İrtibat E-Mail English. Isıtma-Soğutma Klima Santrali.


Hırdavat Nalburiye Vida Çeşitleri. Eloksal, analog, statik boyalı olarak imal edilir. Cihazlarda emiş menfezi ve arızalarda kolay müdahale etmek için kare petek müdahale kapağı kullanılır. Elektrostatik toz boyalı.


Kare petek müdahale kapağı 12xmm yada 20xmm kare petek boşluklu. Büyük mekânlardaki havalandırma sistemlerinde ve fan coillerde emiş menfezi olarak kullanılır. Hertürlü soru veya sorunlarınız için bize danışabilirsiniz.


AZ TV Stüdyoları - Azerbaycan. IKP modeli kare petek menfezlerin çerçeveleri özel alüminyum çekme profillerden imal edilmektedir. Mudahale Kapağı Kare Petek.


Fan-Coil, radyatör ve dolap üzerinde yükseltilmiş döşemelerde, havuz kenarlıkları gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar