25 Ocak 2017 Çarşamba

Aspen bölme duvar

Aspen bölme duvar

Dinamikleşen ticari yaşam, yoğun zaman geçirdiğimiz çalışma ortamlarının ve ortak mekânların mimari yapısını da, aynı dinamizme ayak uydurmaya zorlamaktadır. Aspen Bölme Duvar Sistemleri Yeni Markası “Sepera” Çatısı Altında Birleşti! Türkiye çapında 1bayisi ile Asma Tavan Sistemleri ve Modüler Bölme Duvar Sistemleri, Halı ve Yükseltilmiş Döşeme Zemin çözümleri konusunda konusunda faaliyet. Bölme duvar ile ofisinize değer katın örnek verecek olursak ofisinizin içi ne kadar görsel açıdan güzel olursa ofisiniz o kadar değerlidir.


Aspen bölme duvar

Aspen Modüler Bölme Duvar Sistemleri , Demontab konusunda uzman mimar ve mühendisleri ve arkasındaki yıllık birikimi ile firmamız modüler bölme duvar , hareketli duvar konusunda, ofis tasarımda, anahtar teslim çözümler üretmektedir. Bölme duvar sistemleri alırken kontrol etmeniz gereken bazı detayları sizlere anlatmaya çalışalım ve bölme duvar fiyatları, bölme duvar sistemleri hakkında sizlere detaylı bilgi vermeye çalışalım. Gündoğdu, ülkemizin sayılı elit projelerini de hayata geçirdiklerinin altını çiziyor. Aspen Diversa Binalarda Yangından Koruyan Duvarlar Oluşturuyor!


Güney Yarımküre Başkenti Adayı Sao. Derzli ve klipsli bölme duvar sistemi. Alüminyum gizli taşıyıcılı dikmelere bağlı çelik yayların klipslenerek taşıdığı sistem.


Yatay ve düşey mm fuga. Bu sistemin neredeyse sonsuz tasarım olanakları vermesi büyük bir özelliğidir. Bu algıyı yıkan Aspen ’in yeni nesil bölme duvarları modern iç mimariye taze bir soluk getiriyor.


Yangın Yönetmeliği Binaların Güvenliğini Arttırıyor. Aspen Profesyonel proje işleri için alçı işleri, asma tavan, bölme duvar , zemin sistemleri ve akustik panel uygulamaları. Ofis Bölme Duvar Kalitesi.


Trimline bölme duvar sistemleri , modüler bölme duvar ve ahşap bölme alanlarında lider kuruluşlardan bir tanesidir. Aspen Yapı ve Zemin, İstanbul (Istanbul, Turkey). Haziran ayı sonuna kadar iki ana ürün kategorisinde yatırım yapmayı planlıyor.


Yapımı tamamlanan Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, yapı sektörünün köklü firmalarından Aspen ’in imzasını taşıyor. Bu dev projede, Aspen ’in fark yaratan ve tasarımıyla dikkat çeken asma tavanları ile özel üretim bölme duvar sistemleri tercih edildi. Aspen ’den modern ofislere damgas›n› vuracak, yeni jenerasyon bölme duvar sistemi. Günümüzde mimarlar ve tasar›mc›lar›n insan›n doğas›ndaki değerleri yans›tan ürünlere yönelmesinden ötürü, ofis ortamlar› gittikçe daha zarif ve rahat olmaya başlad›.


Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlıyor. Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz. Edofleks Tekstil Tabanlı Duvar Kağıdı.


Tag Archives: aspen ürünleri Yazı dolaşımı. Karya Yapı dekorasyon ve yapı sektöründe Asma tavan, modüler bölme duvar , zemin sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Bölme Duvar Sistemleri Demonte olma ve taşınabilme özellikleriyle farklı hacimlerin elde edilmesinde kolaylık sağlayan, mekândaki işlev değişikliklerine en hızlı biçimde yanıt verirken, estetiğiyle de mimariye katkıda bulunmaktadır. Kaliteli iç mekan görünümü elde etmek için asma tavan sistemleri ve bölme duvar sistemleri kombinasyonu kullanması kaçınılmazdır. Yef Yapı olarak kullanmakta olduğumuz taşyünü asma tavan markası Aspen taşyünü asma tavan ve diğer markalardır.


Taşyünü Tavan Resim Galerisi. ISIDEM firmasının Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan kauçuk fabrikası projesinde Aspen İntegra Metal Tavan Sistemleri ve Master teleskobik kasalı kapı ürünleri tercih edilmiştir. Proje devam etmekte olup İntegra opencell tavan ürünleri ile Sinova modüler bölme duvar sistemleri ikinci fazda uygulanacaktır.


Aspen , çevreci yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Sertifika ve Raporları indirmek için sertifika logolarının üzerine tıklayabilirsiniz. ASPEN YAPI VE ZEMİN SİSTEMLERİ.


Starcolor ve Procolor SEKTÖR, MALZEME. Açıklaması Sepera Hareketli Bölme Duvar Sistemleri, projelere kattığı şıklık, rahat kullanım imkânı ve verimlilik ile öne çıkmakta, kullanıcıya daha çok yasam alanı sunan. Aspen Sanat Müzesi, tasarımında ve yapımındaki yenilikçi, çevreci ve şeffaf tarzı ile geleneksel yaklaşımdan uzaklaşarak “müze binası” kavramına farklı bir Kentler, Merdiven, Müze, Tasarım. Merdivenler cam duvar ile cephe arasındaki dış alanda on metre, iç alanda ise altı metre genişliğe sahip. Bu sayede sistemde cam ön plana çıkar.


Film uygulamalarında şık ve başarılı sonuçlar elde edilir. Aspen modüler bölme duvar sistemleri , demontab. Ankara hotels in ankara hotel in ankara hotel rese. Kare Artı İçmimarlık Tasarım Uygulama. MBD : Aspen Hadımköy Tesisleri’nde üretilen MBD 70’in en önemli özelliği cam ünitelerinin uygulama yerinde değil, monoblok olarak fabrikada hazırlanıyor olması.


Dünya standartlarında, günümüzün değişen mimari anlayışı ve yeni beklentilerine uygun olarak üretilen Sinova Aspen tarafından tasarlandı. Alçıpan bölme duvar , tavan, dekoratif niş ve toptan malzeme satışı yapan firma. Montaj ve uygulama dahil çözümlerde sunmaktadır. Mimari tasarımı Arima Mimarlık tarafından yapılan Efes Kongre Merkezi’nin asma tavan, bölme duvar , hareketli bölme duvar , duvar kaplama, döşeme, halı ve zemin sistemleri Türkiye’de ve yurtdışında önemli projelere imza atan sektörün lider şirketi Aspen tarafından sağlandı.


Beton ve ya tuğladan yapılmış hantal, boş alan hüviyetinden öteye geçemeyen duvarları dekorasyona dahil etmek, farklı kılmak için tek seçenek duvar kağıtlarıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar