15 Ocak 2017 Pazar

Laminat renkleri kataloğu

Türkiye’nin ikinci 5büyük Sanayi Kuruluşu içinde 415. Efendim parkeler şık ve temiz duruşları ile artık kuzey güney. Ahşap zeminler için farklı desenler. Kuzey güney , İç Anadolu, Akdeniz falan.


Peli laminat parke modelleri,. Yüzeyindeki doğal görünüm ve zengin renk seçenekleri ile diğer koleksiyonlardan farklılaşan ‘’LOFT COLLECTION’’ sizi bir sanatçı gibi dekorasyon fikirlerinin sınırından muaf tutar. Loft collection ile özgün tasarımlar daha kolay hale gelir.


Bugün ziyaretçi sitemize geldi ! Telif hakkı yaren mobilya tüm hakları saklıtır. Bu ürünler arasından uygulama yapacağınız mekana uygun olarak ürün seçiminizi gerçekleştirmeniz gerekir. LAMİNE PARKEDE SİSTRE CİLA İŞLEMİ NASILDIR ? Kompakt laminat renkleri , yüzey renkleri ve kenar renkleri olarak ikiye ayrılır. Product added to wishlist!


Laminat renkleri kataloğu

Dünyanın kapısını üretiyoruz. Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesi 21. MDF - MDFLAM - ASTARLAM - NORTHWIND PARKE. Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A. Kataloğu İnternete Özel İndirim Broşürü Günün Fırsatları!


En çok tercih edilen renkler genellikle ahşap rengi , meşe rengi ve gül kurusudur. Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kabin, birbirinden şık kompakt laminat renkleri ile müşterilerine farklı seçenekler sunmaya devam ediyor.


Wc kabin sistemlerinde, soyunma dolabı, kapı, dış cephe kaplama, pisuvar ara bölmeleri, duvar koruma bantları, masa ve tezgah sistemlerinde en çok tercih edilen ürün kompakt laminat için birbirinden faklı renk ve desenler kullanılıyor. MDF laminat parke kapı paneli ve bunlarla ilgili katma değerli ürünleri üretmektedir. Renkler dijital ortamda farklılık gösterebilir. Lütfen orijinal numune ile kontrol ediniz.


Parke Modelleri ve Renkleri İstanbul genelin de müşterilerimizin talep ettiği parke modelleri ve renkleri ile ilgili aklınız da bir imaj olması için bazı çalışmalarımızı galerimize ekliyoruz umarım size yardımcı olabiliriz bize her zaman ulaşabilirsiniz saygılarımızla. Markuteri Göbek Bordur Masif Parke MERDİVEN MERDİVEN ÜRÜNLER. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Laminat renkleri kataloğu

Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. AÇIKLAMA : Kolay aşınmaz. Kastamonu Entegre’den, yaşam alanlarına konfor katan parkeler.


ACSınıf aşınma ve darbeye dayanıklılığı, renk ve desenlere uygun geniş süpürgelikleri Platinum serisini benzersiz kılar. Kısaca reçine emdirilmiş kraft kâğıtlarının isi ve basınç altında preslenmesi ile oluşan plakalara kompakt laminat denir. Melamin reçinesi sayesinde bu tanecikler film tabakasına tutunmaktadır. Online sipariş verilebilir. MDF yüzeyi düz ya da desenli olarak dekoratif dekor kağıdı ile kaplanarak ev ve ofis iç mekan tasarımlarında kullanım alanı oldukça geniş olan bir üründür.


Laminat renkleri kataloğu

Sezenler Orman Ürünleri Tic. Laminat Parke Suya Dayanıklı. RENKLER DÜNYASINDA YOLCULUK;. Parkenin üzerine koyulacak Sandalye Koltuk Vitrin vs gibi malzemelerin ayaklarının altına keçe, Mantar, kauçuk koruyucu takozlar yapıştırılmalıdır. Uniart , Woodart ve Mermer desenli masa tablalarıdır.


Floorpan Natural, zengin renk ve desen çeşidi ile ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşır. Vario renk kataloğu oldukça büyük bir çeşiti içinde barınıdırıyor diyebiliriz. Dekor ilham verici renk ve desenleriyle sizi hayran bırakacak. Bazen, bir çiçek gibi ufacık bir detay bile ortamın havasını degiştirir. Bella serisinin parkeleri de bu minik detaydan esinlendi.


Fenolik reçinesi, - renk solması riskini ortadan kaldırmak için- dekor kağıdına ısı aktarımını en az seviyede tutan, formülasyonu özel olan GLE teknolojisi ile üretilir. Doğanın büyüleyici rengi - Puro Koleksiyonu HARO Parquet Puro Koleksiyonda büyüleyici doğal renkleri ve ahşabın canlı doğal görünümünü keşfedin. Egzotik tonlu koyu renk laminat parkelerin görüntü kalitesi daha iyidir.


Renk Kartelasına bakılmalıdır. Müşterinin gözüne hitap eder, fakat temizliği ve bakımı açık tonlu laminat parkelerden daha zordur. Dekorasyon konusunda geniş ürün yelpazesine sahip firmamız tüm parke ( laminant , lamine , masif, uzun boy masif ), p.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar