17 Ocak 2017 Salı

Cami kurşun kaplama

Cami kurşun kaplama

Hem ibadethane hem de sanat eseri olan camilerimiz geleceğimize bırakabileceğimiz kültür örneklerimizdir. NSAN KAYNAKLARI Bizimle çalışmak istermisiniz. REFERANSLAR Çalıştığımız firmalar için tıklayınız. Hizmetimiz ile ilgili görseller ve bilgiler için lütfen resme tıklayın. Bu kapsamda yağmur ve kar suyuna karşı kurşun alüminyum ve bakır kaplama seçenekleriyle camilerimizin kubbelerini kaplamaktayız.


Cami kurşun kaplama

Hizmetlerini günümüz teknolojisine camilerimizin. Günümüzde eski ve yeni camilerin türbelerin, hanların hamamların, kubbelerin, minarelerin, şadırvanların kurşun ve bakır kaplama hizmetleri Titanyum Çinko Kaplama Mimarların çatıda ve devamında görmek istedikleri tüm detayları kusursuzca sergileyen Profesyonel ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Harmantepe Kurşun Kaplama firması olarak sizlere bu alanda sunmuş olduğumuz hizmetler ve projelerin yer aldığı bir bölüme web sitemizde yer verdik. Kalite kadar da iş ahlakı da çok önemlidir. Teknik ekibimiz, sadece bir inşaat ustası olarak değil aynı zamanda birer zanaatkar sorumluluğu ile kendisine teslim edilen birbirinden güzel mimari projeleri taçlandırmaktadır.


Sarıgül Kurşun Kaplama olarak camilerimizin dış cephelerini, minarelerini, kubbelerini, şadırvanlarını tadilat etmekteyiz. Eğer Sizinde kurşun , bakır, yada alüminyum kaplama uygulamalarınızda bir çözüm ortağına ihtiyacınız varsa tecrübeli personellerimizle projenize çözüm ortağı olur maksimum memnuniyet sağlarız. Kurşun Kaplama , Kaplama metal olarak kurşun kullanımı: kurşun , korozyona dayanıklı yapısı nedeniyle asit ve korozyondan etkilenebilen diğer metaller için çok iyi bir koruyucu tabakadır, ancak elektrik kuvveti dizisinde demir altındadır. Bu nedenle, demir ve çelik kaplamalarda küçük deliklerden ve.


Cami kurşun kaplama

Aluminyum kapalama, çinko kaplama ve diğer kaplama yöntemlerinde yaşanan çatlama kırılma kurşun levha kaplamada yaşanmamaktadır. Metal Plating Service Company in İzmit. Günümüzde eski ve yeni camilerin, minarelerin ,türbelerin, hanların, şadırvanların,kubbelerinin ve minarelerin kurşun (alüminyum, saç) kurşun kaplamalarında kendimizi kanıtlamış ,tecrübeli ve iddialı hizmetler sunmaktayız.


Kubbe kurşun kaplama yapılırken ,kenet sistemi, baskı yerleri ve kurşun yivlerinin kıvrımlarına özellikle dikkat edilmesi gereken ustalık inceliklerindendir. Türkiye genelinde ve Çeçenistan, Kosova, Japonya, Cezayir ve Irak gibi yurtdışında bir çok ülkede 800’e yakın cami ve diğer yapıların kubbe ve çatılarının kurşun , titanyum çinko, bakır, alüminyum ve krom çelik kaplama işlerini yaparak ve yaptığı işlerin sorumluluğunu taşıyarak, metal çatı ve izolasyon. Kaplama banyolarında sadece değerli kurşun kaplanabilir. CAMİ İNŞAATLARI MÜTEAHHİTLERİ.


Kuruluşumuz, yarınlar için kaliteli hizmete dikkat eder. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web site. Sonunda bu duygularla verilen hizmet, oldukça fazla haz verir. Hızla gelişen sektöre, “uzun vadeli, kalıcı, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan, profesyonellik ve kaliteden ödün vermeyen” bir anlayışla, alanında lider olmak.


Röntgen Odaları,Röntgen, Kurşun Oda, Kurşun Kaplı Oda, Kurşun Kapı, Kurşun Kaplama , Kurşun ,Kurşunlu Kapı,Kurşunlu Duvar,Radyoloji Oda,Radyoloji,Kardiyoloji,Ameliyathane Kurşun. Kurşun Satışı hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen resme tıklayınız. Household sharing included. Kurşun levhalar, cami , şadırvan ve mescit kubbeleri gibi eğimli yerlerde ve müze, kervansaray gibi tarihi eserlerde kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır. Kurşun Levhalar, ayrıca sağlık sektöründe, hastane, röntgen odası ve diş hekimliği ünitelerinde radyasyonu önlemek amacı ile kapı ve duvarlara döşenmektedir.


Neden en çok kurşun levha tercih edilir ? Kurşun döküm atölyelerinde kurşun plakaların hazırlanmasından sonra cami inşa edildi. Bir sonraki çalışma önlemleri kubbe için plakaların kesilmesi işlemidir Kubbe kurşun kaplama detayı. Kubbe,tonoz,mahruti,meyilli ve kavisli yerlerde 1. Uzun Tanım Kubbe, tonoz, mahrutÎ meyilli ve kavisli yerlerde 1. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis.


Firmalar ile hiç bir organik bağımız yoktur, Firmalar tanıtım amaçlıdır. Firmamız ilk kurulduğunda sadece kurşun kaplama hizmeti vermekteydi. Cami Kubbe Kurşun Kaplama. Makine Şerit Testere San. Adres : Merve Mahallesi Resul Sokak No.


Kurşun kaplamaların yapılmasıyla birlikte kubbe, yağmur ve kar sularından korunacaktır. Kurşun insan faaliyetleri ile ekolojik sisteme en önemli zararı veren ilk metal olma özelliği taşımaktadır. Yaptığımız projelerde iş güvenliği, kalite politikası, malzeme standartlarına büyük önem vermekteyiz. Sadece ülkemizde, yanlış sistem seçimi ile ilk (yalıtım ve yalıtım olmadan doğrama düşük kullanımı ile) ve kötü uygulamaları ile ikinci farklı.


Bakır malzemesinde ise Tadilat, Koruma, Temizleme ve Boyama hizmetini sunan firmamız aynı zamanda Kurşun malzemeli yapıların da Boyama, Temizleme, Tadilat ve Koruma hizmetlerini sunmaktadır. Eğer sizinde kurşun , bakır, yada alüminyum kaplama uygulamalarınızda bir çözüm ortağına ihtiyacınız varsa tecrubeli personellerimizle projenize çözüm ortağı olur maksimum memnuniyet sağlarız. Türkiye ve Çeçenistan, Kosova, Japonya, Cezayir ve Irak gibi yurtdışında bir çok ülkede 800’e yakın cami ve diğer yapıların kubbe ve çatılarını kurşun , titanyum, çinko, bakır, alüminyum ve krom çelik kaplama işlerini yaparak ve yaptığı işlerin sorumluluğunu taşıyarak, metal çatı ve izolasyon piyasasındaki. KAPLAMA TADİLAT İŞLERİNDE. Halı desen çalışmamız bitmiştir.


Numune dokunması ve numune üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Tesisat, elektrik işlerimiz devam etmektedir. Ana kubbe kurşun kaplama işlemimiz tamamlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar