12 Ocak 2017 Perşembe

Euro palet ölçüsü

AMERİKAN PALET ÇEŞİTLERİ VE ÖLÇÜLERİ. Bu ölçüler dışın da farklı palet ölçülerinin olduğundan da bahsedilebilir. Bu yazımızda da siz değerli müşterilerimize euro palet ölçüleri hakkında aklınızda olan sorulara cevap olması için bilgiler paylaşacağız. Avrupa palet ölçüleri ( EURO palet ) Avrupa’da EURO palet (CEN palet olarak da bilinir) pek çok endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır. Transpalet ile taşınabilen paletler forklift kullanılarak konteynere veya tıra yüklenir.


Yükleme ve taşımacılıkta kullanılan paletlerin farklı ölçüleri mevcut. Kullanılacak palet ölçüsü , ihraç ülkesine ve firmaya göre değişiyor. Bu yazıda en sık kullanılan palet çeşitleri hakkında bilgi vereceğim. Paletlerin üretibilmesi yetki dahilinde olup, kalite kontrolü uluslararası gözetim şirketleri tarafından denetlenmektedir.


Evrensel olarak standartlaştırılmış bir palet ölçüsü yoktur , şirketler ve organizasyonlar kendi ihtiyaçlarına. Ancak bu sınıf ağaç palet ölçüsü Amerika’da dâhil olmak üzere en yaygın kabul edilendir. Bununla birlikte ölçü dışında, Avrupa Birliği iş dünyasının palet gereksinimlerini kendi kurallarına uygun hale getirmiştir. EPAL’in açılımı ‘’Avrupa Paletçiler Derneği’’dir.


EPAL, euro paletlere standartlara uygun olduğunu gösteren damgayı vurma görevine sahiptir. Yapımında kurutulmuş ahşap kullanılan bu paletlerde mantar ve böcek üreme sorununun önüne geçilmektedir. Paletin maksimum taşıma kapasitesi. Maksimum taşıma ağırlığıYekün türü.


Uluslararası Demiryolu Birliğince onaylanmış olan euro paletler Avrupa standartlarına uygun bir palet çeşididir. Pallette bulunan damgalar sıcak yakma. Genelde bu paletlerin adına euro palet diye adlandırılır. TOMRUK KERESTE HESAPLAMA ahsap sandik fiyatlari. Palet endüstrisinde standart olarak kabul edilen ahşap palet ölçüsü 121.


Euro palet ölçüsü

Dünyada en yaygın olarak kullanılan ahşap palet ise Amerikan Bakkal Sanayicileri Derneği (GMA - Grocery Manufacturers’ Association) tarafından üretilen palettir. Standart olması her yerde ve her sektörde kullanılabilmesine olanak verdiğinden, toplanarak daha ucuz bir bedelle tekrar satışa sunulabilmektedir. Palet , taşıma zincirinin hemen her halkasında kullanılmaktadır. Kullanımı alıcının deposunda başlayıp kamyonda, nehirde, trende, limanda (antrepoda ve rıhtımda) ve gemide devam etmektedir.


PALET HAKKINDA GENEL BİLGİ Paletler , yükü birimleştirmede kullanılan standart tavalardır. Yükler bu tavalara istiflenir ve ambalajlanır. Tagged as cppalet ağırlığı, cppalet ahşap malzeme ölçüleri, cppalet boyu, cppalet fiyatları, cppalet genişliği, cppalet imalatı, cppalet kerestesi, cppalet ölçüleri, cppalet satıcısı, cppalet standartları, cppalet tahtası, cppalet takozu, cppalet teknik çizimi, cppalet teknik resmi, cppalet. Hızlı bir şekilde eskimez ve 2. Palet , hem ülkemizde hem de dünyanın geri kalanında mal taşımak için kullanılmaktadır. Fakat bazı palet ölçüleri diğerlerine nazaran oldukça yaygın kullanılmaktadır.


Haber detayı için lütfen tıklayın. Palet ölçüsü , paletten palete farklılık göstermektedir. Firmamız kusursuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş ve bu sektörde palet ihtiyacı olan tüm firmalara tedarikçi olmak hedefi ile yola çıkmıştır. Sizleri de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyacağız. Euro ikizi) Sağlam, Temiz.


Zararlı olmayıp yanıcı bir malzemedir. Gr Teneke ambalajlarda Saat Dakika Yanmaktadır. Ancak, bu ölçü dışında da paletler kullanılabilmektedir.


Beyan işlemine başlamadan önce beyan verilecek eşyanın cins, nevi, niteliğinin belirlenmesi işlemidir. Bunların yaklaşık kadarı paletler , ev aleti ürünleri. EURO Paletler için kullanılabilir.


Yüksek Kaliteli Standart Palet Ihracat Boyutu Üreticilerini Standart Palet Ihracat Boyutu Tedarikçilerini ve Standart Palet Ihracat Boyutu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Yüksek adetli 80×1euro palet , 80×1ayar palet , 100×1ahşap palet stoklarımız ile hızlı teslimat seçeneği sunuyoruz. Evrensel Ürün Kodu “karakterden oluşan, Perakende satış sektörü tarafından kullanılan standart bir barkod sistemi (Üretici, ürünler, tanımlar). Kare ya da kareye yakın paletlerdeki yükün devrilmeye karşı direnci daha fazladır.


Euro palet ölçüsü

AHŞAP PALET FİRMALARI VE ÜRETİCİLERİ : Türkiyedeki, orman ürünlerini işleyip, ahşap palet ve seperatör imalatı yapan, ahşap sandık üretimi yapmakta olan, orman ürünleri işleyicileri ve firmaları rehberi, ahşap sektöründe çalışan firmaların adres ve telefonları ile irtibat ve iletişim bilgileri, ahşap palet. Teslimatin zamaninda ulasmasina önem veren Adana PALET Profesyonellerin tercih ettigi markadir. Ayrıca her türlü firma adına ve birçok faklı ihtiyaçlar doğrultusunda palet üretimi yapılmaktadır.


Alanında profesyonel bir kadro ile ve geride kalmış birçok kaliteli iş sayesinde sürekli olarak son derece olumlu geri dönüşler alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar