18 Ocak 2017 Çarşamba

Alüminyum levha kesim

Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur. Alüminyum Folyo Kaplı Yalıtım Levha Çeşitleri. Sünger Kesim , Ses Yalıtım Ürünleri, Eva Kesim , Çift Taraflı Bantlama ve Şeritleme, Kutu İçi Ambalaj, Kutu İçi Seperatör, Promosyon Ürünleri, Dikim, Montaj, Dikey Bahçe hizmeti vermekteyiz. Adres: Esentepe Mahallesi Fahri Korutürk Cad. Ağırlığın görece önem taşımadığı durumlarda yüzeylerde de kalın alüminyum levha kullanarak da imalat yapılabilir.


Yat Kaplama Malzemeleri Kesim. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı tedarikçilerden sağlamış olduğu alüminyum ürünleri en hızlı ve kaliteli şekilde müşterilerine ulaştırmaktadır. Kesim ve büküm hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. Plastik Levhalar-Montaj Ekipmanları-Dolgu Malzemeleri-CNC Kesim Hizmetleri-Lazer Kesim Hizmetleri. Sanayi Sitesi A Blok 1Sk.


No:Ümraniye – İstanbul. Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Ağırlık ve Tutar bilgilerini görmek için Kesim Boyu giriniz. Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı.


Makas Kesim ve Standart Köşebent seçenekleri mevcut. CNC Giyotin (Makas) Makinalarımızda 4m uzunluğunda 6mm kalınlığında her türlü metal levha kesimi yapılmaktadır. Otomatik kesim ile levhalarınıza pay vermeden, tam gönyesinde ürünleri firmamızdan temin edebilirsiniz. Lama Kesimi Levha ve plakaların yanı sıra, tamamlayıcı ürünler olan lama,çubuk,boru ve diğer ekstrüzyon ürünlerde istenilen boylarda kesim hizmeti vermekteyiz.


Fiyatlarımız KDV hariçtir. Cut1D Firesiz Kesim Programı - 4TL. Kesim ihtiyaçlarınız için sürekli kendimizi yeniliyoruz. Tam Otomatik Ebatlama Makinesi ile Hassas Kesim Hizmeti. Boyutlarını gir, Sepete ekle Kredi kartına taksitle hemen sipariş ver!


Alüminyum levha kesim

Pleksi levha nın maksimum dayanma sıcaklığı c’dir, yanıcı bir termoplastiktir. Kendi kendine yanma sıcaklığı 4c’dir, 2c’de alevle tutuşabilir. Değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Aluminyum levha cnc kesim için hazırladığınız kesim çalışmasının ne kadar süreceği konusunda lütfen destek alınız.


Display-Çerçeve-Yönlendirme. Yüksek hızda kesim yapan testerelerin basınçlı hava ile ya da sprey halde püskürtülecek su veya diğer soğutma emülsiyonları ile soğutulması tavsiye edilir. Programlar iki boyutlu (panel, plaka, levha ) dokulu veya dokusuz ve bir boyutlu (boru, profil, demir çubuk, çıta) kesim yapabilme özelliğiyle geniş yelpaze içindeki sektörlerde kullanılabilir. Cnc Plazma kesim büküm, Cnc Oksi kesim büküm ve Platin kesim büküm işini günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde, makina parkındaki teknolojik makinalar aracılığıyla hatasız ve sorunsuz olarak gerçekleştirmektedir. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır.


Endüstrinin pek çok kolunda milyonlarca farklı ürünün yapımında kullanılmakta olup dünya ekonomisi içinde çok önemli bir yeri vardır. Kabartmalı alüminyum levha yaygın olarak buzdolabı, güneş ısı reflektörleri, dekoratif alüminyum ürünler, lambalar, çanta, dezenfeksiyon kutusu, klima, havalandırma kanalları, iç ve dış dekorasyon, makine ve ekipman konut ve diğer sektörlerde kullanılmaktadır. Lazer kesim alüminyum levha delikli metal. Projeniz için neden lazer kesim seçmelisiniz? Cnc kesim ebatlama, silindir büküm, derz ve kanal açma yapılmaktadır.


Pleksi cnc lazer kesim ve büküm hizmetimiz bulunmaktadır. Dekota levha cnc kesim ve ucuz Pvc levha için iletişime geçebilirsiniz. Polikarbon levha stoklarımızda. Lazer Kesim -Sac, dkp, galvanizli sac, paslanmaz, alüminyum , titanyum, yazı ve desenleri hassasiyet oranıyla kesilir.


El makineleri, panel testereleri ve kompozit panel kesim makineleriyle her türlü kesme, biçme, delik açma, bükme işlemleri uygulanabilir. CAKA, KAYNAK, SİLİNDİR, KESİM , BÜKÜM VE DERZ İŞLERİNİZ YAPILIR. Kompozit Panel Özellikleri. HASSAS KESİM İLE DÜŞÜK TOLERANS. Böylece kesimlerde kaybınız en aza indirgeniyor.


Firmamız, Gemi sacı, Hollanda profili, Levha sac, Galvanizli sac, Baklavalı sac, Köşebent çeşitleri, Lama çeşitleri, NPU NPI profilleri, H profilleri ve hammaddeleri ithalatı yapmakta ve ülkemizdeki deniz sanayicilerine kaliteden ödün vermeyen müşteri odaklı satış hizmetleri sunmaktadır. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Havalandırma ve İzolasyon Grubu. Araç Kaplama Folyosu (Cast Folyo) Laminasyon Filmi.


Akrilik (Pleksiglas) Levha. Pop Up (Örümcek Stand) X Banner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar