6 Ocak 2017 Cuma

Albond alüminyum

Sınırsız Renk Seçeneği, Esnek ve Hızlı Servis ile Fark Yaratan Boya Hazırlama Ünitesi. Son Yılda Sürekli Arttıran Firmalar Arasında Birinci. Mayıs ayı içerisinde kendi üretim tesislerinde adet Bsınıfı kompozit panel üretim hattı ve yıllık 1. ALBOND Sistem Metal bünyesinde üretilip pazarlanan ana ürün, dış. Alüminyum Çekme Kapı Kollar.


HER ZAMAN DAYANIKLI ÜRÜNLER Galeri Galeri. Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! E-bülten servisimize kayıt olun. Levhanın alüminyum kısmının kalınlığı (çidarı) 3- Boya kalitesi PVDF veya POLYESTER. Not: PVDF boya UV ışınları ve doğal şartlara karşın yıl garantilidir.


Not: POLYESTER boyalı ürünler yıl garantilidir. Teknoloji, ekipman ve insan kaynakları yatırımlarıyla ürün portföyü ve kapasitesini her geçen yıl arttırmaya devam etmektedir. Konum Tekirdağ, Türkiye Sektör Ambalaj ve Kaplar. ALBOND (SISTEM METAL A.S.) Anadolu Üniversitesi. Profili rozetlerini görüntüle.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. LinkedIn’e hemen bugün ücretsiz olarak katılın. Adet A B Bkompozit panel üretim hatları, en geniş renk ve desen seçenekleri yerli. AKÇA profil alüminyum ve aksesuarları toptan satış. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications.


Projede Alumil S3sürme seri, cam korkuluklar ve alüminyum otomatik panjur sistemi kullanılmıştır. Etkileşim kurmak, sohbet etmek ve fotoğraflarımızı görmek için bizi takip edin. Panellerin renk, doku ve uygulamada ki sınırsız özgürlüğü, bir çok projeye en uygun montajlama sistemi olarak kendini gösterir. Cephe ve reklam sektörüne yönelik olan bu üründe mm kalınlığında iki adet alüminyum levha arasına polietilen malzeme kanarak yapılan bir yüzü boyalı aluminyum kompozit paneldir.


Albond alüminyum

Her renkte ve ebatta bulunabilen kompozit paneller, kolay işlenebilir, hafif malzeme olması nedeniyle de mimari çalışmalarda farklı çözümler sunuyor. Renk kartelası için lütfen tıklayın. Kullanım alanları : Dış Bina cephe kaplamalarında. Diğer cephe elemanlarına göre daha hafif daha ince kalınlıkta olmasına karşın metal sağlamlılığı sağlar. Kent Üniversitesi Yüksek Lisans Programları.


Alpaz Taş Serisi ile binanız daha gösterişli, daha şık olsun. Dış yüzeyi PVDF esaslı değişik renkler ile boyanmaktadır. Cephe Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Ofis Bölme Sistemleri gibi konularda hizmet veren Kayra Metal firmasının resmi web sitesidir. Kompozit Panel üretimi yapılabilmektedir.


Silikon cephe, kapklı cephe, içe açılır silikon cephe, alüminyum kompozit panel, albond kompozit panel, kompozit panel cnc işleme ebatlama. ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL. Naturalbond standart olarak et kalınlığı 0. Ayrıca değişik uygulama alanları, kullanım yeri farklılığına ve farklı taleplere göre toplam mm yerine mm ile mm toplam kalınlıklarda da talebe göre üretim yapmaktayız. Dijital Baskı Makineleri.


Diğer cephe kaplama malzemelerine göre çok daha hafif olan kompozit panel ile dikey ya da yatay şekilde montaj yapımı mümkündür. Sistem Metal Genel Müdür Yardımcısı Funda Delikanlı, alüminyum kompozit panellerde renk ve desen alternatiflerinin arttığını ifade ediyor. Albond , üretici olarak reklamcılık.


Albond alüminyum

DEKOREL YAPI, alüminyum giydirme cephe sistemleri, alüminyum kapı pencere sistemleri, kompozit panel kaplama gibi daha bir çok iş ile ilgili mimari çözümleri projelendirip üreten ve montajını yapan bir kuruluş olarak yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Hafta sonu gezilecek proje site! BU PROJELERİN UYGULAYICI FİRMALAR VE BAYİLERLE PAYLAŞILMASINI.


Başarıyı hazırlığa bağladık ve biz Ersaş olarak alüminyum sektörünün gelecekle ilgili gerekli tüm hazırlığını yaparak, sorun olmuş detayları çözerek alüminyum. Roto, Siegenia, G-U, Kapı Kolları, Pencere Kolları, Menteşeler, Rulmanlar. Giriş sundurmalarında ALBOND marka alüminyum kompozit kaplama kullanılmıştır. AGT marka iç mekan kapıları kullanılmıştır (mıknatıs kilit sistemli).


Be the first to review “ ALBOND COMPOSITE PANEL” Cancel reply. CM çapında 3mm kalınlığnda 30cm boyunda parça pleksi boru mevcuttur. SİSTEM METAL YAPI VE REKLAM MALZEMELERİ Sistem Metal Yapı ve Reklam Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar