24 Ocak 2017 Salı

Kompozit alüminyum

Aluminance alüminyum kompozit paneller ileri teknoloji ile üretilmiş olup, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elamanıdır. Kompozit Panel Özellikleri. Her türlü bina ve konstrüksiyonun yeni bir görünüm, modern çizgi ve temiz bir cepheye sahip olmasını sağlamaktadır.


Alüminyum profil ürünleri ve kompozit panel ürünleri üreten bir kuruluştur. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Alüminyum kompozit paneller mimarinin olmazsa olmaz diye nitelendirebileceğimiz ürünleri arasındadır.


Burakbond sayesinde istenilen renklerde yüksek mekanik özelliklere sahip performanslı ürünleri hızlı biçimde temin edebilirsiniz. Sandviç elemanlar (perde duvarlar için dolgu),Dış cephe giydirme, çatı konstrüksiyon kaplamaları,Kanopi kaplamaları,Balkon ve tünel giydirme,panel Kapı. ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL.


Aluminyum kompozit panel, iki adet aluminyum levha ve arasındaki düşük yoğunluklu polietilen dolgunun birleşiminden oluşan yapı malzemesidir. Yapıştırıcı granül ile polietilenin aluminyum levhaya yapışması sağlanmaktadır. Kurucu ortağımız ve Türkiye alüminyum sektrönün lokomotif firmalarından biri olan Beymetal Alüminyum önderliğinde siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Alpil Alüminyum Adana’da yıldan bugüne madencilik ve plastik geri dönüşümü yapan Celaloğlu Plastiğin bir yan kuruluşudur.


Celaloğlu Plastik halihazırda ülkemizin en büyük entegre plastik geri dönüşüm tesislerinden biri olup, aylık üretim kapasitesi bin ton’dur. Silikon (Soudal) Ürünler. Saray Alüminyum Sistemler. Asaş Alüminyum Adapazarı tesislerinde üretilen Naturalbon sosyal yaşantımızın mekansal sınırlayıcısı mimari yapıların tasarımında kullanılan, estetik, şık görünümlü, pürüzsüz, çağdaş bir yapı malzemesidir.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Uluslararası standartlara uygun olarak, kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte, cam balkon ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda, kalifiye ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir.


FUARLAR Fuarlar 6-Mayıs’ta 37. Yapı Fuarında standımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Alüminyum , kolay şekil aldığı için üretimi de uygulaması da oldukça kolay bir maddedir. Sınırsız Renk Seçeneği, Esnek ve Hızlı Servis ile Fark Yaratan Boya Hazırlama Ünitesi. It seems we can’t find what you’re looking for.


Perhaps searching can help. AluTechBon Satechbond ve Petechbond ile Müşterilerimize sınırsız renk seçeneği imkânı sunmaktayız. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Listede olmayan özel ölçüler için iletişim kısmından siparişlerinizi verebilirsiniz. Masa gövdesi alüminyum profil Sıcaklık kontrol ve programlama kontrol panosu.


KOMPOZİT SEKTÖRÜNDE, UYGUN FİYATA, PROFESYONEL HİZMETLER VERİYORUZ. Müşterilerine sağladığı ürünlerin ve hizmetlerin kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi, Ürünleri zamanında teslim etmeyi, İsraf ve ziyanı ortadan kaldırarak ürünlerini ve hizmetlerini, en düşük. ALBOND ALUMİNYUM KOMPOZİT PANEL.


Kompozit alüminyum

Zengin renk seçeneği,bakım ve temizlik kolaylığı ve düz zemini ile bozuk cephe kusurlarını önler,paslanma ve çürüme yapmaz. Bir çok renk seçeneğinin yanısıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Firmamız Şimşek Aluminyum Yön. Paslanmaz alüminyum kompozit kaplaması ile yıllarca canlı ve berrak görünmeye devam edecek bir yapıya sahip olursunuz.


Başlıca inşaat dış ve iç cephelerinde, dekorasyon uygulamalarında, reklam ve pano tasarımlarında, işaret levhalarında kullanılmaktadır. Ahşap alüminyum kompozit pencere. Doğal bir yapı malzemesi olan ahşap ile alüminyum profilerin birlikteliğinden oluşur.


Bu tarz kompozit doğramalar, başta estetik, bakım gerektirmeme ve mukavemet açısından dünyada hergeçen gün kullanımı artan bir üründür. Emlek Alüminyum , sağlam bir kurumsal temele sahiptir. Canlar Alüminyum Pazarlama San. Fırçalar, plastik ve kestamid kamalar, pösteki rulolar, alüminyum ve plastik rulolar ve her türlü uygulama malzemesi. Alüminyum Doğrama Sistemleri Alüminyum Doğrama Sistemleri Yaşam alanlarında kullanılan sistemler olarak menteşeli pencere ve kapı doğramaları oldukça yaygındır.


Maydın Yapı, inşaat, aluminyum , alüminyum profil ve doğrama, pvc doğrama, alüminyum korkuluk ve küpeşteler, katlanır cam balkon uygulamaları, ofis cam bölmeleri, alüminyum ofis bölmeleri, otomatik panjur sistemleri, pvc pencere ve kapı sistemleri, alüminyum kapı ve pencere sistemleri, Standart cephe giydirmeleri, özel dizayn cephe giydirmeler, alüminyum cephe kaplama. Yapıların iç ve dış cephe uygulamalarında kullanılan kompozit paneller, binalara ek yük getirmeyen, metal dayanımı sağlayan, tasarımda özgürlük ve esneklik sağlayan, bakımı ve temizliği son derece kolay olan bir cephe kaplama malzemesidir. PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Sitenin sorunsuz çalışabilmesi için web tarayıcınızda herhangi bir JavaScript kısıtlamasının bulunmaması gereklidir.


Web tarayıcınızın ayarlarında Javascript ayarlarını etkinleştirin veya JavaScript’i desteklenen web tarayıcısını kullanın. Bu sebeple kompozit malzemeler ağırlık azaltmada en önemli adaylardandır. Cam elyafı silika, kolemanit, alüminyum oksit, soda gibi cam üretim maddelerinden üretilmektedir. Cam elyafı, elyaf takviyeli kompozitler arasında en bilinen ve kullanılandır.


Cam Kapama Sistemlerimiz Orijin Eko, Orijin Lüks, Orijin First, Eiffel S, Eiffel 36 Eiffel Akordion ve Anka Gold açık alanların her mevsim kullanılabilmesi için Anka Alüminyum tarafından tasarlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar