26 Ocak 2017 Perşembe

Yangın kapısı kilidi

Yangın kapısı kilidi

Yeni binaların yangın kapıları ufak bir zorlama ile ses çıkarmadan açılmaktadır. Bu sebepten yangın kapısına geç kalmadan yangın kapısı emniyet kilidi taktırın. Bu konu da biraz niş konulardan ama çok fikir sahibi olan yok ve artık yeni yönetmelik gereği tüm binalarda zorunlu bu yangın kapıları. Biz çok panik bar ( yangın kapısı kilidi) satıyoruz ve çoğu kişinin bilgisi olmadığını görüyorum.


Siz değerli müşterilerimizi bu üzücü olaylara karşı önlem almanızı önermekteyiz. Seçiminiz kaliteli olursa hem dairenizi hemde güvenliğinizi sarmamış olursunuz. Erkal Erkoç yangın kapısı panik bar kilidi kolu çift kanat için.


Kale çift kanat için panik bar yangın çıkış kapısı kilidi. KALE PANİK BAR KİLİT TEKKANAT BARELSİZ YANGIN KAPISI ÇIKIŞ KİLİDİ. Filtrele — Ücretsiz Kargo 3TL ve Üzeri.


Panik bar diğer ismide push bardır. Temel amacı bu şekilde olmasında dolayı kapı üzerinde sistemde dünya çapında panik bardır. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Häfele kapı kilitleri ile görsel ve işlevsel gereksinimleri en iyi şekilde karşılayacak ve güvenliği sağlayacak geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Yaylı (otomatik kapanan) yangın kapısı menteşesi.


TL (KDV Dahil) 3TL Havale Fiyat. Orta kısımda kapının kendi kilidi bulunuyor. Bazen yangın kapılarının yeri geniş olur, o zaman çift kanatlı yangın kapıları yapılmaktadır. Bu tip kapılar için özel çift kanat panik bar kolları bulunmaktadır.


Yangın kapısı kilidi

Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Hırsızların bu son keşfine karşı,sizde emniyet kilidi taktırarak kapınızı güvenle kilitleyebilirsiniz. Standart kilidi ve silindirik anahtarı DIN sertifikalı ve yangına dayanıklıdır. Standart kapı kulpu DIN sertifikalı, yangına dayanımlı, ergonomik ve siyah PVC’den imaldir. Briton panik bar, çif kanat acil çıkış kapısı kilidi , kanat kapı kullanan iş yerleri için, ikili yangın kapısı olan işyerlerinde, bir kanadı sabit aşşağıdan yukarıya push bara basıldığı zaman zemine ve yukarıya kilitleyen diğer kanadıda orta demir ile sabit kapıya montelenen panik bar çeşididir.


Kentsel dönüşümden sonra yapılan tüm konutlarda yangın kapısı takılmaktadır. Acil çıkış kapısının bir çok adı bulunmaktadır. Hırsızların ilk hedefi olan yangın kapıları kilit sistemler ile güçlendirmesi gereklidir.


Sadece çelik kapılarda değil, aluminyum, ahşap, cam ve plastik kapılara uygulanabilir ilave bir aparata gerek yoktur. Ayrıca yangın kapılarının panik barları ve sağlamlığı kadar yangın kapısı kolu da önemlidir, bir çok vatandaşımız her ne kadar yangın kapıları güvenlik açısından gayet sağlam ve dayanıklı olsa da yangın kapısı kilidi (kilit sistemi) ve yangın kapısı alarmı sormaktadır, şirketimiz bu hizmeti de vermektedir. YS621S YANGIN KAPISI KİLİDİ BASBARLI KAPILARDA KULLANIMA UYGUNDUR.


YS-6bas-aç kilitleri acil çıkış kapılarında kullanılır. Multlock panik bar yangın çıkış kapıları acil çıkış kapıları kilitleri. Mul-T-Lock Ayrık Kol Demiri.


Asma kilit, kapı kilidi , şifreli kilit çeşitleri uygun fiyat ve 1TL üzerine taksit seçenekleri ile koctas. Hem hırsızlığı hem de yangın esnasında telaştan tekrar içeri girmek isteyen kişileri önlemek amacıyla yangın merdiveni kilidi bulundurulur. Dışarıdan kolla açılma şansı yoktur. Bu nedenle piyasada yer alan ve yangın kapısı satışı yapan firmalar içerisinde en ucuz yangın kapısı modellerini temin etmek isteyenlere detaylı bir piyasa araştırması yapmadan herhangi bir ürün satın almamaları tavsiye edilmektedir.


Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Yangın kapısı kilidi

Optima Plus polimerik kaplamalı modelleri ve renk alternatifleri ile hayal dünyanızda yeni kapılar açıyor. Kale marka merkezi kilit kullanılmaktadır. Menteşe tarafında adet sabit pim ve kapının güvenli bir şekilde açılmasını sağlayan emniyet kelepçesi kullanılmaktadır. Tedarikçiyle İrtibat kurun ucuz metal kabuk yangın dolap kilidi sanna. Yüksek ısıya maruz kaldığında kasa ile kanat arasındaki boşluğu şişirerek doldurur.


HOKK KILIT SANAYİ ve TİCARET A. Türkiye'nin ilk kilit fabrikası HOK KİLİT, en modern tekniklerle sizin için çalışıyor. GÜVENLİK ve HUZUR kapınızda. Kilit ve Kapı sistemleri. Yaylı bir sistem olan yangın kapıları açıldığında otomatik olarak tekrar kapanabilir. Yangın kapılarının kilidi olsa dahi içeriden açılabilir.


Kapı kanadı kendiliğinden kapanabilmesi için yangın test kanıtlı kapı kapatıcılar kullanılacaktır. Eğer ki daireniz alt katda ise veya dairenizin cam veya balkon kapıları yakınında bir yangın merdiveni varsa ilk başda bunları emniyete almanız gerekecektir. Hırsızlar kapıları nasıl açar çoğu kez videodan izleme şansım olmuştu ama dün gece alt komşumuzun kapısını da kırarak kilidi parçalayıp bir hırsızlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar