31 Ocak 2017 Salı

Panel çit üreticileri

Yaşamı güvenle saran Uşaklıgil, yüksek güvenlik çiti, tel çit , panel çit , ve diğer çit ve tel ürünleri üretimi yapmaktadır. AYES PANEL ÇİT ’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Ayes panel çit ile beraber montaj için gerekli direk,klips,vida,kapak ve dubel gibi aksesuarlarda verilmektedir. Doğayla Dansımıza sizi davet ediyoruz. Ton tel üretimi yapmaktadır.


Modern, üst düzey makinelerimiz ile sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için güven ve özveriyle çalışmaktayız. Deneyimli kadromuz ile siz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda fabrikamızda panel çit üretiyoruz. Panel çit imalatı firmamız tarafından yıldır yapılmaktadır.


Firmamız birçok projede yer almış ve gerisinde güler yüzler bırakmayı başarmıştır. Nano seramik kaplama işlemi ile panel çitin boya ömrü ve kalitesi uzun yıllar arttırılmaktadır. Günümüzde klasik tel örgülerinin yerini panel çit sistemleri almıştır.


Hazır çerçeveleme sistemi olarak öne çıkan panel çitler, imalatı, uygulama kolaylığı, dayanıklılığı ve uygun fiyatları ile tercih nedeni olmuştur. Sıcak daldırma galveniz, soğuk çekim siyah tel ve pvc kaplı ürünler kullanan firmamız, farklı endüstriyel amaçlar için punta kaynaklı pano hasır tel ile arsa, arazi, bağ, bahçe, villa, site, özel mülk ve fabrika alanlarına uygulanan panel çit ve örgü tel değişik ebat ve ölçülerde üretilmektedir. Güvenlik Çit Sistemlerinde Tam ve Eksiksiz Çözümler Sunar. Sektördeki en geniş çevre güvenlik çit sistemleri ürün yelpazesi ile Avrupa’nın lider çit üreticisi Betafence, insanların değer verdiği herşeyi koruyacak çözümler üretir.


Her yapısal alana uygun yüksek kalite,güvenlik,estetik panel çit sistemleri üretimi ve uygulamaları yapmaktayız! Panel tel çit , Kaynaklı hasır tel, Örgü tel çit ve Gabion tel gibi, isteğe özel tel ürünleri ile uluslararası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Ersa Tel, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Yapı güvenlik sistemlerinin vazgeçilmez ürünü olan çit veya panel çit ,kolay montajlı,düşük maaliyetli ve uzun ömürlü olması nedeni ile avantajlı bir üründür. Ancak doğru çit tercihi için kesinlikle uzman desteği.


Fiyat konusunda netlik arayan kullanıcıların firma ile direkt iletişime geçip fikir almalarında, işin değerlendirmesini. Plastik çit üretimi ve siparişi için doğru yerdesiniz. En ucuz panel çit fiyatları, en ucuz tel çit fiyatları için bizi hemen arayın. Panel Çit fiyatları 1TL ile TL arasındadır.


Adana ve çevresindeki bir çok okul panel çit sistemleri tercih etmektedir. Ise güvenlik konusunda müşteri artan kaygılar ele Bizim alüminyum çit ve alüminyum kapı tasarımları. Beton direkli çit üretimi ve montajı yapılmaktadır. Beksa bayiliği ile birlikte Dekoratif çitlerde uygulamalarımıza eklenmiştir. T TELİ, çit üreticileri , demir çit , dikenli çit , DİKENLİ TEL, futbol sahası teli, GALVANİZLİ TEL, HALI SAHA TEL.


Panel çit üreticileri

Basketbol, Voleybol ve Halı Saha Uygulaması. Yeni çimli çit atılımı sonucunda günlük çimli çit üretimi 30mden 400mye çıkmıştır bu teknoloji ise firmamızın arkasındadır. Yurt içi ve yurt dışı çimli çit satışını Zeytinburnu depomuzdan gerçekleştirmekteyiz.


Farklı Ölçülerde minimum üretim miktarı ve panel çit fiyatı için firmamıza danışınız. Farklı ölçülerde minimum üretim miktarı ve panel çit fiyatı için firmamıza danışınız. Müşteri odaklı çalışan firmamızda isteğinize en uygun panel çitleri, en kaliteli malzemelerden üretimi sağlanmaktadır. Tel Çit Sektörünün Lideri.


Panel çit üreticileri

Arnavutköy´de tel çit montajları ve malzeme teslimi yapıyoruz. Arsa etrafına,park çevrelerine,pkulo,iş yeri gibi çevrelemerde daha çok tercih edilen ürünümüz tüm hava şartlarına uygun üretilmekte olup istenilen renklerde üretimi yapılabilmektir. Firmamız, adana tel örgü ve çit sistemleri, duvar üstü adana panel çit , adana jiletli tel, adana bahçe beton direkli çevirme, işleri oyun alanları, halı saha ve basketbol sahaları, site çevreleri, düzlemsel ve helezon, jiletli tel işleri, koruma jiletli teller koruma adına yapılan tüm tel örgü ve çit sitemlerini yapmaktayız. Ankara Çit Firması Olarak Çit Sistemleri Üretiyoruz ve Satışını Yapıyoruz. Sistemleri İmalatı Yaparken Kaliteden Ödün Vermeden Uzun Yıllar Olumsuz Hava Şartlarına Mukavemet Edebilecek Şekilde Üretim Yapmaya Özen Gösteriyoruz.


Hali hazırda Şekerpınar’daki fabrikamızda günlük ortalama 5mpanel çit üretimi yapmaktayız. Aşağıda panel çit uygulamalarından resimler mevcuttur. Spor tesisimizin dekoratif panel çitleri başta olmak üzere, açık halı saha kurulumdan ötürü cihan çit ekibine yürekten teşekkür ederim.


Panel çit üreticileri

Müşteri isteğine göre tüm renklerde üretimi gerçekleştirilebilmektedir. Montajında Metal klips kullanılmaktadır. Kurulduğu günden itibaren çit sistemleri (çevre güvenlik sistemleri) konusunda üretim ve uygulama yapan uzman kadroya sahip şirketimiz istenilen göz aralığında örgü teli.


Dekoratif Çim Çit , Çim Duvar, Çim Çit mevcut olan duvarların üzerine , çitlerin veya kurulu iskeletin üzerine rahatlıkla uygulayabileceğiniz dekoratif ve güvenlik sağlayan modern bir çit tasarımıdır. Kaliteli bir marka açık oturum çit ayrıca doğru bir üretici firmadan sağlanmışsa, uzun seneler süresince bakım gerektirmeden kullanılabilir. Bundan dolayı uzun kullanım ömürlü olan çit arayışındaki müşterilerimiz için de panel çit modelleri önerilmektedir. Bugün açık oturum çit sistemlerinin farklı alanlarda tercih.


Eskişehir Çit Firması Olarak Çit Sistemleri Üretiyoruz ve Satışını Yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar