24 Ocak 2017 Salı

Çift cam cam balkon

Katlanır cambalkonlara alternatif olarak sürme cam balkonlarda kullanılabilir. Bu sayede kesintisiz manzara görünümü sunar. Sistemlerde kullanılan çift cam , ses yalıtımında yüksek performans sağlar, sessiz ve huzurlu yaşam alanları oluşturulmasına katkı sağlar. Isıcam kullanılan cam balkon sistemlerinin fiyatları, normal çift cam kullanılan cam balkon fiyatlarına göre daha pahalıdır.


Ayrıca, ısıcamlı cam balkonun tüm profil malzemeleri de ısı yalıtımlı malzemeden üretilmektedir. Geniş Alanlar için Pratik Çözüm. Restaurantlar, cafeler, oteller ve pastaneler için alternatif çözümdür. Plise ( Pileli ) Sineklik. Hikayesi: Güzelbahçe’de oturan müşterimiz çift kavisli ve kanatlı bir cam balkon sistemini firmamızdan talep etti.


Satış temsilcimiz keşfini yaptı ve firmada işin. Ankara cam balkon firmalarına erişmenin en basit ve etkili yolu. Son yıllarda daha iyi ısı izolasyonu sağlaması amacıyla ısıcamlı cam balkonlara karşı bir talep artışı söz konusudur. Hem soğuğa, hem de sıcağa karşı koruma sağlamaktadır.


Alüminyum fitil ve perde profili standart donanım. Firmamız, cam işleme, cam dekorasyon, çift cam , ayna imalatı vb. Sistem olarak BUHAR KANALLI, ÇİFT RAYLI, ALÜMİNYUM FİTİL UYGULAMALI GOLD SİSTEM kullanılmaktadır. Camoda Cambalkon Sistemleri. Katlanabilme özelliği ile bilinen camların raylar üzerinde her iki yönde de ilerleyerek son aşamada raylardan tek taraflı çıkması ile katlanması sağlanır.


Bunun nedeni daha hafif ve pratik kullanım ve güvenliğe ve ısıya çokta ihtiyaç duyulmayan alanlar olduğu içindir. Slider Max(10mm) Slider 08. Senkronize Katlanır Sistemler.


Çift cam cam balkon

Sistem tasarımı, alüminyum konstrüksiyonu ve tüm aksesuarları patentli ürünlerimizdir. Lamine çift yüz temperli ve Isıcam - Konforcam Çift yüz temperli cam , Renkli ve düz cam olmak üzere tercih ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda. Cam Cam Balkon Sistemleri. Bu ürünümüzde kendi geliştirdiğimiz özel krom kilit sistemi ile hırsızlığa karşı güven vermektedir. Odesa ısı camlı cam balkon.


Müşterinin talep ettiği bölgelere cam balkon sistemi tek veya çift kanat olarak bağımsız bir şekilde kurulur. Kendi içinde çalışan bu tek kanat veya çift kanat sisteme rahatlıkla sineklik uygulanabilir. Pileli, portatif veya menteşeli sineklik tercih edilebilir.


Çift cam cam balkon

Temperli cam kullanımı sayesinde her türlü mekânda güvenle kullanılabilir. Fırça ve TPV conta sistemi sayesinde ses ve ısı yalıtımı arttırılmaktadır. Camekan katlanır cam balkon sisteminin çıkış kapak setinin tasarımı, kanatlar tam açılmadan havalandırma imkanı verir.


Temperli tek cam , temperli çift cam uygulamaları ve sahip olduğu donanımlarla dışarıdan gelen darbelere karşı yüksek dayanım sağlamaktadır. Suprem Sistemleri, dekoratif, temizlenmesi kolay ve estetik çözümler sunar. Uygun cam kullanımı ile ısı yalıtımı sağlayarak her mevsimde balkon keyfi yaşamanızı sağlar. Açılım Sistemleri ile klasik yöntemlerle yapılan pencereleriniz ölçü veya renk fark etmeden dönüştürebiliriz.


Oturmakta olduğunuz evinizde çift açılan pencereniz yoksa işinin uzmanı ekibimiz. Alanya’da birçok cam sistemi uygulaması yaptığımız müşterilerimiz, her mevsimde ve her hava koşulunda camlama sistemleri sayesinde balkon ve bahçelerin tadını çıkarabilmektedir. Mevsimsel değişikler için cam balkonlarda bulunan camların katlanma özelliği sizlere kolaylık sağlayacaktır.


Başarısını geleceğe yönelik vizyon ve prensipli çalışma yöntemi ile günümüze kadar taşıyarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Bu da evde doğalgaz faturasına az gelmesiyle beraber yansımaktadır. Camlar Temperli olup insanları olası bir durumda yaralamaz. Taşıma Sistemi: Balkon raylarında yer alan çift taşıma, çok daha sağlam ve sarsıntısız açılıp kapanma sağlar.


Gayrimenkulünüzün değerini arttırır. Alt ve üst raylarda mm kalınlığındaki çift sıralı kıl fitiller maksi-mum yalıtım sağlar. Karmaşık dikey ve yatay kayıtlar olmadan sadece… daha fazla oku. D) D Fitil ( Şeffaf Balon Fitil) mm.


Klasik Köşe Fitil (90°) mm. Katlanır sistemlerden farkı, panellerin katlanarak değil, taşıyıcı ray üzerinde yana doğru kaydırılarak açılır, içeri katlanmaz. Camlar çift taraflı olarak mm cam yada temperli camlar kullanılır camlar extra clear cam özelliğindedir. Kendi özel sistemine sahip ConfortPlus kullanıcılardan tam not alarak istenilen verimi sonuna kadar sağlar.


Çift cam cam balkon

Arkadaşlar evimde oturma odamdaki balkonu odama katıp balkonuda cam balkon yaptırma gibi bir düşüncem var. Son dönemde ara boşlukların artması, ısı cam ve ısı cam konfor cam larının doğru yerlerde kullanılması önem kazanmıştır. Deneyimli ustalar ve oparatörler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar