21 Aralık 2017 Perşembe

Teleskopik alüminyum merdiven

Hızlıca katlanabilen teleskopik merdiven modelleri, aracınızın bagajında da rahatlıkla taşınabiliyor. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL 38TL (1) IstanbulMagnetic 100.


TELESKOPİK MERDİVEN 80MT. Sevkiyat süresi 1-iş günü. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. A tipi, çift taraflı alüminyum teleskopik merdivenler özellikle, güvenlik kamerası, alarm ve elektrik montajı işi yapanların.


Alüminyum teleskopik çat? Dünya çapında birçok güvenlik testinden geçmiş, Avrupa Güvenlik Standart EN1sertifikası bulunmaktadır. E-Bültenimize Kayıt Olun ! A tipi alüminyum merdivenler , İki parçalı sürgülü merdiven ve A tipi merdiven biçimlerinde kullanılabilir. TEK KIRMA KATLANIR MERDİVEN. Maksimum Kapasitesi 1Kg.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Bunun yanında metal ve alüminyum malzemeyle imal edilen çatı merdivenleri , yine ev ve iş yerlerinin şık tasarımlarından biri olarak sıkça kullanılan ürünlerdir. Desen ve ebatları tasarlanan metal içerikli çatı merdivenleri de yine uzayabilir ve katlanabilir olarak ihtiyacınızı karşılayacak şekilde hazırlanabilir.


Kurulumu ve kullanımı kolay olan teleskopik çatı merdivenleri aşınmaya dayanıklı anodize damarlı alüminyum iletkenlidir. Kapak ölçüsü merdiven yüksekliğine. Sağlam Malzeme Güvenli Kullanım.


Teleskopik alüminyum merdiven

Kullanıcı hatası olmadığı sürece uzun yıllar kullanılabilir bir sistemdir. Sizde çatı katlarınızda şık bir görünüm ve kullanılmayan çatı aralarına ulaşmak istiyorsanız, teleskopik çatı merdivenlerimizi temin edebilirsiniz. Yapımında kullanılan maddeler plastik ve alüminyum alaşımlı olduğu için kati surette ağırlık hissi vermemektedir.


Pratik bir ev gereci olduğu gibi her işletmenin de çeşitli küçük ve büyük işlerinde kullanılmaktadır. Yer kaplamaz özelliğini teleskopik avantajlarından almaktadır. A TİPİ ALÜMİNYUM MERDİVEN. Akrobat merdivenler özel mafsal-kilit sistemleri sayesinde çok maksatlı olarak kullanılabilir. AYTÜRK Yapı olarak katlanır teleskopik çatı merdivenin satışını ve uygulamasını yapmaktayız.


Teleskopik alüminyum merdiven

BENZER DİĞER ÜRÜN ÇEŞİTLERİ. Basamaklı teleskopik merdiven resmidir. Metal çatı merdivenleri katlanabilir özellikleri sayesinde hem pratiktir, hem de şık bir görüntü sağlar.


Dar yerlerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Merdiveni Çeşitleri Nelerdir? Katlanır teleskopik çatı merdivenleri şık görünümü ve kolay kullanımı ile çatı merdivenlerinin gözdesi haline gelmiştir. Farklı model seçenekleri arasında ahşap, metal, makaslı, katlanır ve teleskopik modellerden farklı niteliklerde kalite malzemelerde imal edilen çatı merdiven modellerini zevkinize ve mekanınıza uygun seçebilirsiniz.


Yılı aşkın geçmişi ve tecrübesi ile merdiven çözümleri konusunda Türkiye ve 20`ye yakın ülke için üretim yapmaktayız. FİRMA BİLGİLERİ: İLETİŞİM. Bu ilerleme sürecini sektördeki lider firmalar arasında alacağı haklı yerini aldığı gün dahi hiç bıkmadan sürdürecektir. Akset, popüler ve kurumsal ürünler satış sitesi Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Yongkang Aoyi IndustryTrade Co.


Teleskopik katlanır merdiven toplanmış durumda daha az yer kaplar. Kompakt yapısı sayesinde bu merdiven kolay ve rahat bir şekilde taşınır ve depolanır. Bu teleskopik merdiven , özellikle düz olmayan yüzeylerde mükemmel kolaylık sağlar. Dört teleskopik ayağı sayesinde merdiven kolayca konumlandırılabilir.


Uzun ömürlü ve paslanmaz olan alüminyum çatı merdivenlerimiz küçük metrekareli alanlarınızda da kullanılabilir. Kayma önleyici Kauçuk Ayaklar. Aşınmaya dayanıklı anodize damarlı alüminyum iletken Kolay kurulum ve kullanım Istikrarlı yönetim ve çalılar Comfortable üzerine çekme mm derinliğinde, yivli adımlarla taahhüt sabitleyin EN 1‘ye göre Güvenlik standardı. En az 520x6mm ebatlarındaki çatı kapağına sığdırılabilir teleskopik çatı merdivenleri klasik olan çatı. Bu merdivenler daha çok ahşap, alüminyum ve metalden üretilirler.


Katlanabilir özelliği sayesinde fazla yer kaplamazlar. Ltd merdiveni , alüminyum merdivenler , alüminyum iş platformları, ev merdivenleri. Zhejiang eyaletinde bulunan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar