29 Aralık 2017 Cuma

Kaydırmaz zemin uygulamaları

Kaydırmaz zemin uygulamaları

Poliüretan esaslı kaydırmaz zemin (Otopark, Fabrika, Hastane Önleri, AVM Önleri, Engelli Rampaları vb.) ıslak ve kuru alanlarda ki araç ve yaya trafiğinde kaymalara kesin çözümdür. Tüm zeminlerin yapısı aynı olmadığından bazı parlaklığı yüksek zeminlerde parlaklığın bir miktar azalmasına yol açabilir. Hayır, doğru uygulama yöntemi ile zeminin doğal görünümünü bozmaz.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Farklı mikronlarda ki silis kumu veya agrega ile karıştırılarak kullanılan standart zeminlere göre mukavemeti daha yüksek yapışma gücü olan poliüretan kaydırmaz zemin malzemesidir. Mantolama yaparken , yalıtım levhasının monte edileçeği bölgede toz, boya veya sıva çıkıntıları vb. Mutfak ürünlerini kolaylıkla yerleştirebilmenize olanak tanıyan kaydırmazlar, dağınık görüntüyü toplayan özellikleri ile çok amaçlı dolaplarınızda veya kaygan zeminlerde iyi bir kurtarıcı olmayı başarıyor.


Kolay kesilebilen malzemesi ile her yere uyumlu hale gelebilen kaydırmaz çeşitleri özellikle fayans zemin üzerinde tabanı kaygan olan halıları. AntiSlip Profesyonel Yüzey Çözümleri San ve Tic Ltd Şti. Hizmet Süreci Projelendirme ve Ekspertiz – Alanlar Proje Uzmanlarımız tarafından gerekli ölçümler yapılarak yasal düzenlemeye uygun ve optimum verimde engelli bireyler tarafından kullanılacak şekilde analiz edilir. Saha zemin çizgilerinde ise Moravia Epoksi boya ile oyun alanları oluşturulmuştur.


Kayarak düşmelerin büyük bir bölümü kaygan zeminden kaynaklanmaktadır. Uygulamalarımıza yıl garanti vermekteyiz. Tamamen profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan uygulamalar sonrasında zemindeki kaygan yapının giderilmesi sağlanarak kaymaz duruma gelmesi sağlanmaktadır. Farklı alanlarda yapılacak olan uygulamalar sırasında özellikle kaydırmaz zemin için uygun malzeme ile işlem yapılmaktadır. Ahır zemin uygulamaları ve referanslar.


Hayvan refah ve konforu için çeşit hayvan yatağı ve zemin çözümleri ile KRAIBURG yıl garantili. Avrupa’da yaklaşık yıla yakın bir süredir gerçekleştirilen bu işlem için gerekli know-how tüm çalışanlarımızda mevcut. Yüksek aşınma ve kirlenme direncine sahiptir. Düzgün ve parlak bir son kat oluşumuna izin verir. Ahırlar için zemin uygulamaları ve hayvan yatakları.


At ahırlarında eğimli alanlar için at rampası ve taşıma araçlarında kullanılmak için özel kaydırmaz özelliği ile Belmondo STEP zeminlere kolayca döşenir. At için özel üretilmiş eğimli yokuş ve inişler için kaydırmayan özel RAMPA zeminler. DEKORASYON TEMİZLİK TİCARET No comments admin. Kaydırmaz zemin sadece… Read More. Merhaba ,Sitemize Hoşgeldiniz.


ZEMİN SORUN VE ÇÖZÜMLERİ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY İÇİN. Epoksi uygulamaları sırasıyla şu şekilde yapılmalı. Temizliği Kolay Epoksi zemin uygulamaları pürüssüz olduğu için temizliği oldukça kolaydır.


Bu tip kaygan zeminlerde çözüm star antislip kaydırmaz zemin solüsyondur zemininize uygulandığı takdirde zemin görünümünü değiştirmeden kayganlığı etkin olarak ortadan kaldırır. Rampalarda kaydırmaz zemin kaplaması olarak, fabrikalar, depolar ve katlı kapalı otoparklar gibi yoğun. MUTFAK ZEMİN KAYDIRMAZLIK.


BALKON SERAMİK KAYDIRMAZLIK. Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren kaydırmaz solusyon ürünü insanların ilgisini fazlasıyla cezp etmektedir. Aksi halde cezai müeyyideye uygulanabilir. Yapıştırıldığı yüzeyden çıkmaz. Yön Epoksi, özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ve gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır.


Kaydırmaz zemin uygulamaları

Yön Epoksi, bilgi birikim ve tecrübeleriyle epoksi zemin uygulamaları ile ilgili sektöre yön vermeye devam etmektedir. Nano Kaymaz zemin uygulamaları ile havuz kenarlarında kayma riski ortadan kaldırılmıştır. Endüstriyel zemin kaplaması olarak, hafif sanayi zeminlerde, depolar, gıda, uçak hangarları, kimya ve ilaç sanayide, tekstil, bilişim sektöründe, sergi, labaratvarlarda, fuar, showroom salonlarında kullanılır. Normal yüzeylere kaydırmaz zemin kaplaması olarak özellikle ıslak hacimlerde uygulanır.


Aksi durumda yaptırmış olduğunuz uygulamalardan istenilen sonucu alamayabilirsiniz. Dinamik sürtünme katsayısı bir zemin üzerinde µ ise, aynı zemin üzerindeki statik sürtünme katsayısı yaklaşık olarak µ’dır. Altıntepe - Küçükyalı, Istanbul. Tekden DİN DERSİ Paylaşim Küçükyalı.


Epoksi vinil ester esaslı, üç bileşenli, aşınma ve kimyasal etkilere çok dayanıklı, hijyenik, dekoratif özellikte, ağır hizmet tipi, koruyucu kaplama malzemesidir. Ayrıca görme engellilere yönelik braille alfabeli uygulamalar konusunda hizmet vermekteyiz. Poliüretan enjeksiyon, polyürea zemin kaplama ve izolasyon uygulamaları , gezilebilir teras, epoksi yüzey çözümleri ve zemin kaplama uygulamaları , poliüratan ve akrilik spor salonları zemin kaplaması, sprey poliüretan köpük uygulamaları , marina izolasyon uygulamaları.


Merdivenler yürüme alanları gibi birçok sahada kullanılmaktadır. Duvarlar ve kolonların zebra tarama, çavuş tarama uygulamaları , park yerlerin numarataj uygulamaları , yönlendirme okları, zemin yazıları, yaya yolları uzman boya ekibimiz tarafında modern tasarımlara ve standartaara uygun olarak gerçekleştirilir. Talebe göre soğuk yol boyası ve. Estetik, kolay temizlenebilen, pürüzsüz agrega tekstürlü, orta derecede kaydırmaz yüzey sağlar ve genelde 4. Durak demirlerinden bağımsız ve Puzzle ile sonsuz montaj imkanı. Genç hayvan yatakları CALMA 30mm.


Erkek ve Kuru hayvanlar için rahat ve yumuşak yatak. Zemin Kaplama Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar