7 Aralık 2017 Perşembe

Euro palet

Euro palet

The EUR-pallet—also Euro -pallet or EPAL-pallet—is the standard European pallet as specified by the European Pallet Association (EPAL). Pallets conforming to the standardization are eligible for the European Pallet Pool (EPP) -the system allows for an exchange as pallet for pallet. Euro paletin kerestesi Çam veya köknar olmalıdır. Standart olması heryerde ve her sektörde kullanılabilmesine olanak verdiğinden, toplanarak daha ucuz bir bedelle tekrar satışa sunulabilmektedir.


Amaçlı Kullanım Eşsiz Tasarım ve 1. Palet , sürekli gelişen ve globalleşen dünya düzeninde, insan gücünün, maliyet ve zaman kaybettirmesinden dolayı, ahşap yük taşıma paletleri, sanayi kesimi için giderek stratejik bir ürün haline gelmiştir. Hal böyle olunca fiyat konusunda da bir takım farklılıklar meydana gelmektedir. Mantar oluşumu ya da böceklenme gibi sorunları ortadan kaldıran çevre dostu bir üründür. Euro Paletlerin oluşumunda kurutulmuş ahşap kullanılmaktadır.


Doğuş Palet Gebze şubemiz hizmete girmiştir. Gebze ve civarında palet , euro palet , ahşap palet , ikinci el palet , plastik palet , ambalaj sandığı, ihracat kafesi ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Bu ürün dünya çapında en fazla değişim işlemi gören palettir. Yapımında kurutulmuş ahşap kullanılan bu paletlerde mantar ve böcek üreme sorununun önüne geçilmektedir. EPAL, euro paletlere standartlara uygun olduğunu gösteren damgayı vurma görevine sahiptir.


Euro palet

Standart olması her yerde ve her sektörde kullanılabilmesine olanak verdiğinden, toplanarak daha ucuz bir bedelle tekrar satışa sunulabilmektedir. Lütfen bizimle irtibata geçmeden palet alımı yapmayınız. Euro 80×1Palet , 100×1Palet , 114×1Palet ,110×1Palet. Paletlerden Oluşturulmuş Çeşitli Dekoratif Mobilyalar ve Ürünlere Gözatınız.


PALET İLE HER ŞEYİ YAPABİLİRSİNİZ. Sizleri de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyacağız. Standart euro palet , orta tip ahşap palet , ince tip palet , kalın tip palet , hammadde paleti, konteyner ihracat paleti, altı kapalı ahşap palet , takozlu ve takozlu market paleti, CPpalet , cpahşap palet , skf palet , cpağaç palet , iki tarafı açık palet ,. Tüm ahşap sandık ve palet çeşitleri olmak üzere satış ve imalatını gerçekleştirmekteyiz. En Çok Talep Edilen Ürünlerimiz.


Ve ahşap euro palet fiyat ürününün. Bu açıdan palet çeşitleri Ahşap, Euro ve Plastik olarak kullanılmaktadır. Bu paletler kendi içinde de farklılık gösterir. Forklift aracılığıyla taşınmasında iki ya da dört girişli olarak nakledilebilmektedir. Söz konusu paletlerin fiyatları da işletmeleri zorlamayan rakamlardan oluşmaktadır.


Ahşap Palet Fiyatlarımız Çok Uygundur. Bu ebatlar birçok kapıdan sığdığı için tercih edilmiştir. Sıkı kalite kontrolleri altında üretilen EPAL- kalite kontrollü EURO -paletleri sürekli güvenlik konusunda test ediliyor. The pallet weight is – kg. Adından da anlaşılacağı üzere Asya ülkelerinde tercih edilir.


EPAL Standardına uygun paletler. Palet seçimi, ihracat yapacağınız ülkeye göre değişmektedir. Avrupa standartlarına uygundur.


Kemelpaşa’da ahşap palet ve sandık üretimine başlayan firmamız dürüst ve kaliteli ürün ilkesi ile. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Nif Orman Ürünleri İnşaat ve Nakliyat San.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Yeni Sezon Ayakkabılar Net Etiketin Yarısı Palet Ayakkabıda, Tükenmeden Alın, Acele Edin. Tek tık ile detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


ENKON Palet olarak hizmet verdiğimiz tüm faaliyet alanlarımız burada. Kereste Türü:ÇAM Stok: 5Adet Taşıma Kapasitesi:TON Euro Damgalıdır. El palet satışı, ahşap kafes ve ahşap ihracat sandık satışı hizmetleri sunmaktadır. Palet , dış ambalajın en önemli parçası olup, paketlenmiş ürünlerin forklift ya da transpalet aracılığı ile kolaylıkla taşınabilmesi için ahşap, plastik, metal veya bunların bileşiminden hazırlanmış malzemelerdir.


Kat kat üretilmiş orta sehpa: Fiyatı: 30TL. Camlı palet sehpa , istenilen renk ve ölçüde üretilebilir. Paletler, paketlerin istiflemesinde kullanılan ekipmanlar olarak tanımlanmaktadır.


Malların depolanmasını, taşınmasını ve nakliyesini kolaylaştıran paletlerin, malzeme taşımacılık ekipmanları sektöründeki önemi giderek artmaktadır. Paletler ve euro palet diğer palet türlerinden ayrılan özellikleri bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar